Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Asylsnyltare demonstrerar mot den nya asyllagen

Publicerad 2016-08-07 14:07:00 i Mångkultur,

Visst är det helt otroligt att människor från när och fjärran och som på ena eller andra sättet har drabbats av den nya asyllagen som kom till för att stävja den massiva bidragsinvandringen, tillåts att göra sina röster hörda genom att protestera mot en svensk lag utanför riksdagshuset?

 
Dessa människor har ännu inte fått uppehållstillstånd och de kanske aldrig kommer att få uppehållstillstånd eftersom flertalet saknar både giltiga identitetshandlingar och giltiga skäl till att få stanna och bo i Sverige. Ändå anser de sig ha rätt att protestera. 
 
Den nya lagen som de protesterar mot innebär att skyddsbehövande får tidsbegränsat uppehållstillstånd så länge krigen och konflikterna pågår i deras hemländer samt att anhöriginvandringen skärps. Asylsnyltarna avslöjar därmed sig själva. De är inte intresserade av tillfälligt beskydd utan av bidrag och livstidsförsörjing från det svenska samhället. 

Kan respektlösheten och otacksamheten bli större?

De vet att om deras protester vinner bifall (att de får permanent uppehållstillstånd) så innebär det inte att de får bo här med matbidrag och tak över huvudet under en tid så länge konflikterna pågår i deras hemländer. Det innebär att de får bostäder (betalda med skattemedel) och en massa olika bidrag inklusive gratis språkundervisning, företräde till arbeten och sysselsättningar (om de är intresserade av att sysselsättas) med mera.

Om de nu så hemskt gärna vill bo och leva i Sverige av någon anledning så låt dem göra det. Låt alla som tar sig hit få stanna. Några betalda bostäder, bidrag eller andra förmåner skall de dock inte ha vilket är vad de förväntar sig. Det är anledningen till att de har tagit sig hit och anledningen till att de protesterar.

De protesterar inte för att få en fristad i Sverige undan krig och förföljelse utan för att de vet att de på grund av de ogudaktiga och perversa makthavarna (landsförrädarna) som styr vårt land (inklusive media och olika lobbygrupper) på uppdrag av Satans synagoga, kan få igenom sina krav som handlar om att få ett bättre liv än vad deras hemländer kan och är intresserade av att erbjuda dem.

På andras bekostnad.

När dessa människor kan protestera mot en lag (lagar skapas ju av någon anledning i alla länder) utan att de ens har rätt att vistas i landet, vad kan de då inte protestera mot när de väl får sina efterlängtade permanenta uppehållstillstånd och bidragsförsörjning för sig själva och släkten?

Har det inte visat sig tidigare att när många av dessa parasiter från främmande världsdelar väl får sina uppehållstillstånd så ställer de bara mer och mer krav samtidigt som de kan bete sig hur som helst vilket de har rätt att göra eftersom de har blivit svenskar?

Då är de lika mycket svenskar som vem som helst även om de väljer att åka tillbaka till sina hemländer på semester (dagen efter att de fått sitt uppehållstillstånd) eller för att kriga. De är alltid välkomna tillbaka oavsett om de har ljugit sig in i Sverige på falska grunder för de är ju svenskar. Inget annat än svenskar.

Det går inte att neka en svensk att komma tillbaka till Sverige.

Även om de inte ser sig själva som svenskar (och efter att de fått livstidsförsörjning vistas mer i sina hemländer än i Sverige som har gett dem deras försörjning) så är de per definition svenskar.

Detta bevisar den förljugna media gång på gång genom att skriva att svenskar döms för terroristbrott i utlandet, svensken förgrep sig på småflickor, en svensk har blivit anhållen i ett annat land, svenska ”pojkar” gruppvåldtog en trettonåring med mera med mera.

De kan hota myndigheter om de känner sig missnöjda på något sätt (det gör väl alla svenskar och har gjort i alla tider?), de kan ljuga och bedra samt bete sig mot ursprungsbefolkningen hur de vill för det ingår ju i deras kulturer/religioner.
 
Det är något man måste tåla. De är trots allt svenskar.

Deras uppehållstillstånd går inte att återkalla annat än i väldigt speciella fall. Kanske om en asylsökande dagen efter den fått uppehållstillstånd gör en Breivik och börjar mörda oskyldiga barn och ungdomar. Möjligtvis då men inte annars.  

Våldtäkter (även på barn), mord, misshandel, grova bedrägerier, åldringsrån, pedofili med mera är inget som leder till att dessa nya svenskar blir mindre svenska. Svenskarna uppmanas att vända andra kinden till och tänka på att Gud älskar alla människor oavsett vad de gör sig skyldiga till. Vi måste ha förståelse.
 
Det är ju synd om dem men inte om deras offer.

De av kulturmarxism (av den sionistiska pressen) hjärntvättade svenskarna fattar inte att det är Satan och hans lakejer (de som kallar sig judar men som inte är några judar utan en Satans synagoga, Uppenbarelseboken 2:9, 3:9) som står bakom all lögn oavsett vem eller vilka som ljuger och genom lögner kan/tillåts, att roffa åt sig fördelar som de inte har rätt till.

Sverige är inte på väg att gå under. Sverige har redan gått under och folkmordet är ett faktum.

Länkar:
 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23275387.ab

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/hundratals-asylsokande-i-protest-utanfor-riksdagen
 
Det var på denna blogg jag hittade nyheten:

http://tobbesmedieblogg.blogspot.se/2016/08/asyldemonstrationen-vid-riksdagshuset.html
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik