Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Tiggare svär och förbannar när de inte får pengar

Publicerad 2016-04-25 19:08:00 i Mångkultur,

Jag är antagligen en av ganska få kristna som aldrig har gett pengar till hitresta rumänska och bulgariska zigenare som tigger dagarna i ända i stort sett överallt och som numera har ockuperat ingångarna till varenda mataffär i hela Sverige där de sitter och säger hej, hej när man går in och inte så sällan någon slags svordoms eller förbannelseramsa när man går ut och de inte får några pengar.

Detta känns mycket obehagligt och obehagligare blir det i takt med att dessa parasiterande tiggare tilldelas allt fler rättigheter med motiveringen att det är synd om dem och att de därför inte har någon form av eget ansvar. De behandlas som hjälplösa barn trots att de är fullvuxna individer och kan av den anledningen i princip göra vad som helst när de befinner sig här vilket de också gör.

Förutom att ställa krav på krav (gratis boende, gratis mat, gratis kläder, gratis sjukvård, gratis tandvård, gratis förlossningsvård när de ynglar av sig vilket de har börjat göra) så kan de begå alla möjliga lagöverträdelser och brott utan att något händer och utan att myndigheterna sätter ner foten.   

Ansvaret för dessa människor (parasiter) hemmahörande inom EU (som Sverige har betalat miljonbelopp till däribland öronmärkta pengar till just zigenarna) vilka trots detta bara blir fler och fler och allt mer påträngande samt av någon konstig anledning tillhör en och samma folkgrupp, sägs vara den svenska statens och kommunernas ansvar.

Än så länge har kyrkorna och välgörenhetsorganisationerna tagit på sig en stor del av ansvaret och insamlade medel (pengar från dödsbon och givmilda svenska medborgare) går i många fall till dessa parasiter utan att de bryr sig om att ta reda på vad orsaken är till att tusentals zigenartiggare har anlänt till just Sverige de senaste åren och verkar ha för avsikt att stanna här.

Vad gjorde alla dessa fullvuxna och i många fall välnärda tiggare från en och samma folkgrupp innan Rumänien och Bulgarien blev medlemmar i EU och gränserna till Sverige öppnades? Bodde de på någon soptipp i dessa länder och gick runt utmärglade (dagarna i ända) utan att få en matbit i kroppen och var det så illa att dessa länder systematiskt diskriminerade zigenarna från vaggan till graven?

Fick de kanske en stämpel på sig vid födseln där det stod zigenare och för dig, eftersom du är en zigenare, är alla utbildningar stängda liksom hela arbetsmarknaden för tid och evighet?

Om så hade varit fallet så är min övertygelse att olika människorättsorganisationer liksom de etablerade zigenarna (de zigenare som har pondus och makt i samhället) i de olika europeiska länderna (inte minst i Sverige) hade gett hals och på olika sätt försökt att tala om för omvärlden hur illa behandlade zigenarna blir i Rumänien och i Bulgarien helt utan anledning.

De hade sagt att zigenare söker in till utbildningar och söker jobb men att de systematiskt blir bortgallrade för att de är zigenare (vilket vore fruktansvärt). De hade talat om både diskriminering och folkmord på en minoritetsgrupp och det hade de kunnat göra utan att riskera att bli avrättade.

Istället har de etablerade zigenarna valt att hålla tyst om sitt eget folks ovilja att integreras i de samhällen där de befinner sig. De har valt att låta bli att tala om det faktum att zigenarna som grupp (det finns undantag) inte gärna låter sina barn gå i skolan eller uppmuntrar utbildning då de är mer måna om att bevara sina kulturella särdrag och ser det som en bedrift när de kan lura ”Gajer” genom att se fattiga och nödlidande ut.

För en svensk, norsk, dansk, amerikan, tysk, iranier, irakier, somalier med mera, hade det varit pinsamt att sitta och tigga pengar på gator och torg och även på andra offentliga platser som på spårvagnar och tågstationer med mera men för en zigenare är det något helt naturligt. De säger hej, hej och lägger huvudet på sned utan att skämmas det minsta.

De vill helt enkelt inte integreras i sina hemländer (har aldrig velat) men nu tror de dumma svenskarna att de kan integrera zigenare i Sverige genom att ge deras barn skolgång samt genom att ge dem allt gratis på de svenska skattebetalarnas bekostnad.

Landsförrädarna som är tillsatta att tjäna folket och landet i en demokrati som man påstår att Sverige är, bryr sig föga då de har sina väl tilltagna löner, förmåner och privilegier som de får av den sionistiska maffian som styr hela världen genom att de äger bankerna och pressen och som följer Sion äldstes protokoll (har gjort de senaste århundradena och faktiskt ända tillbaka till tiden när Jesus vandrade på jorden).

Vad zigenarnas hemländer har misslyckats radikalt med ska nu de dumma svenskarna (Sverige) axla ansvaret för. En hjärntvättad befolkning som inte vet något (inte vill veta något) utan väljer att förlita sig på vad sionisttidningarna skriver vilka skiter fullkomligt i både svenskar, danskar, iranier, irakier, syrier och somalier med mera, ska ta ansvar för en folkgrupp som inte vill integreras utan som endast påstår det när det kan ge dem någon form av vinning.

Vi vill ha arbeten men får inga arbeten säger slöddrena. Det är därför vi sitter och tigger. Vi tigger för att vi inte kan få några arbeten i Sverige och vi måste ju överleva.

Rumänien och även Bulgarien har erbjudit dem arbeten men självklart är det inga arbeten som genererar en hög lön då de saknar allt vad utbildning och arbetslivserfarenhet heter på grund av att de vägrar integrera sig i de samhällen de befinner sig i.

De tjänar mer på att tigga i Sverige än att arbeta i sina hemländer.

Men då blir plötsligt deras brist på utbildning och arbetslivserfarenhet (deras asociala beteende) hela Sveriges problem och eftersom det är synd om dem så skall man ge dem bidrag, gratis boende (på härbärgen eller ockuperad mark) och allt annat de kan tänkas behöva. De (zigenarklanen) skrattar häcken av sig och blir samtidigt allt mer aggressiva då de av vissa grupper i Sverige betraktas som heliga kor vilket de är medvetna om.

Därför kan de idag sitta och svära ve och förbannelse över människor som vägrar ge dem pengar vilket är mycket obehagligt.

Ska man inte kunna få handla en liter mjölk utan att behöva se dessa parasiter som det inte alls är synd om utan som har kommit hit för att de kan tjäna grova pengar på dumma svenskars godtrogenhet? Ska de dessutom ha rätt att säga svordomsverser (utdela förbannelser) när man inte ger dem pengar?

Hur vidrigt och sjukt lågt kan ett samhälle bli utan att något händer?  
 
Läs mer här om vad Rumänien har gjort och gör för alla tiggarparasiter som frivilligt har valt att komma till Sverige:
 
http://experimentlandet.blogg.se/2014/december/rumaniens-rasistiska-vadjan-till-sveriges-befolkning.html
 
Här kan ni läsa mer (det senaste nytt) om zigenarna eller om EU migranterna som de kallas med ett litet finare ord. Denna eminenta blogg uppdateras kontinuerligt.
 
http://hotpot.se/politik/
 
Och här skriver Karl Olov Arnstberg tidigare professor i etnologi vid Stockholms universitet och numera debattör och författare angående romerna (zigenarna).
 
http://www.friatider.se/dom-kallar-oss-gajer
 
Hans bok finns att beställa här:
 
https://morklaggning.wordpress.com/kop-boken-3/
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik