Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Blev Prince dödad?

Publicerad 2016-04-24 08:22:00 i

Detta filmtips kommer från hemsidan ”Bakom kulisserna”
 
http://www.bakom-kulisserna.biz/



När okända personer säger sanningen om den pågående, världsomspännande sionistiska (sataniska) konspirationen som syftar till att förslava hela mänskligheten (att ta fullständig kontroll över allt och alla) och reducera den till ett minimum, går det lätt att avfärda dem som konspirationsteoretiker eller galningar alternativt rasister, nazister, antisemiter, främlingsfientliga och allmänt hatiska bakåtsträvare.

Men om däremot kändisar som dyrkas av många och som genom sitt kändisskap ges möjlighet att sprida sitt budskap i olika sammanhang, det vill säga, när de tar bladet från munnen, då blir det genast farligt och de måste tystas.

Dessa kan man inte täppa till munnen på genom att säga att de kommit på kant med samhället, att de lever i några segregerade förorter där det råder misär, och att deras åsikter beror på att de känner sig underlägsna socialt och ekonomiskt (att de är avundssjuka) och därför måste hävda sig genom att hata.
 
Även den kända artisten Michael Jackson dog under mystiska omständigheter efter att han talat om Illuminatis världsvida konspiration vilket bloggen ”Alert Sweden” nyligen tog upp.

http://alertsweden.bloggo.nu/NewsINFO-April-16-2016-TORTYRTrump-eliteRousseff-TerroristOrtodox-Idol/

Här är filmen där en rädd Miichael Jackson talar ut:
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik