Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Angående Mehmet Kaplan

Publicerad 2016-04-23 01:40:05 i

Denna artikel skrevs den 4,e januari 2015 och finns att läsa här på bloggen:
 
http://experimentlandet.blogg.se/2015/january/donmeh-infiltration-i-sveriges-regering.html
 
Nu publicerar vi den igen.
 
Dönmeh infiltration i Sveriges regering?

“Dönmeh” är namnet på Turkiets kryptojudar eller marraner som offentligt är muslimer men i hemlighet kabbalister och anhängare till Sabbatai Zevi och Jakob Frank. De härstammar från en grupp sefardiska judar som fördrevs rån Spanien under den spanska inkvisitionen och som behöll sin kabbalistiska och talmudiska tro och lära. Deras politiska ideologi är sionismen.

Många Dönmeh tillsammans med traditionella judar blev mäktiga politiker och företagsledare. Saloniki (Thessaloniki) i Grekland som var en del av Turkiet blev deras starka fäste. En av de sekulära ungturkarnas ledare var Mustafa Kemal Ataturk som sedan blev Turkiets president. Dönmeh organiserade de hemliga ungturkarna och avsatte den ottomanska sultanen Abdulhamid II, 1908.

De kallade honom tyrann men hans enda brott var att han vägrade träffa sionistledaren Teodor Herzl under ett besök i Konstantinopel 1901 och avvisade Dönmehs erbjudande om pengar i utbyte mot att sionisterna skulle få kontrollen över Jerusalem.

Abdulhamid lär ha sagt “Låt inte Dr Herzl vidta några ytterligare åtgärder i hans projekt. Jag kan inte ge bort ens en handfull av jorden och denna mark för det är inte min egen utan hör till hela den islamiska nationen”  

Vissa historiker menar att Dönmeh judarna var så många som 1.5 miljoner vid den tiden. En mycket stor del av dem hade höga positioner i samhället vilket vi skall låta den judiska historikern Gershom Scholem förklara lite längre fram i texten.

Konstantinopel som bar namn efter den första kristna romerska kejsaren Konstantinus, bytte namn till Istanbul. Det sägs att Mustafa Kemal Ataturk var ett taget namn, en pseudonym, eftersom han var ättling till Sabbatai Zevi och såg sig själv som Dönmeh.     

Dönmeh låg tillsammans med Europas övriga sionister bakom massmordet, slakten på hundratusentals armenier och assyrier, som var kristna. Trots att ett så stort antal människor mördades brutalt, vill man inte kalla det folkmord. Bara för några år sedan diskuterades detta återigen men tystades ner precis som man har tystat ner kommunismens illgärningar och mord på kristna.

Då var det en annan grupp av anhängare till Sabbatai Zevi och Jakob Frank (kabbalister och satanister) som låg bakom massakern på miljontals kristna ryssar däribland många biskopar och präster. Judiska yrkesrevolutionärer (så kallade kommunister) finansierades av kabbalistiska bankirer (bland annat Rothschilds) och tog sig ryska namn för att kunna smälta in bland befolkningen. Lev Bronstein blev Leo Trotskij, Grigorij Zinoviev hette ursprungligen Apfelbaum, Viktor Volodarskijs namn var Moisej Markovitj Goldstein, Moisej Solomonovitj Uritskij riktiga efternamn var Salomonson, med mera. Listan kan göras lång.

Det enda folkmordet som erkänns är det där det påstås ha mördats 6 miljoner judar i nazityskland. Om detta folkmord talas det jämt och ständigt (ingen får glömma) och det skrivs bok efter bok och görs film efter film men andra folkmord där det dog betydligt fler, vill man inte låta allmänheten få någon grundligare information om. Varför?

Är det en slump eller skulle det kanske kunna utgöra ett hinder för den fortsatta sionistiska (kabbalistiska, sataniska) erövringen av världen om människor fick veta sanningen?

Låt oss ställa några frågor till. Ganska aktuella. Vad är det för krafter som vill ha med Turkiet i EU trots att den största delen av Turkiet inte ens ligger i Europa utan i Asien, och varför ägnar sig vår nyvalde bostadsminister, muslim på pappret (fanatisk sådan enligt en del), med namnet Mehemet Kaplan (Kaplan är ett judiskt efternamn) och med rötter i Turkiet, åt annat än den svenska bostadspolitiken som har varit rena katastrofen under lång tid?

Varför valde bostadsministern att resa till Turkiet endast sex veckor efter att han tillträtt som statsråd och varför går det inte att få ut korrekt och relevant information angående resan? Vad han skulle göra där och vad kostnaden blev för honom och för en hel delegation. En kostnad som skattebetalarna står för.

Läs mer här:

http://www.uvell.se/2014/12/26/vad-g%C3%B6r-mehmet-kaplan--24743326
 
Sabbatai och hans profet Nathan utvecklade sin sataniska religion till att bli helt nihilistisk. De förnekade sanningen fullständigt och förkastade alla moraliska seder och bruk. De menade att det endast är genom en total förstörelse av alla ordnade civilisationer som det går att föra in sin egen undervisning i det nya systemet.

Man undervisade på ett sätt som är typiskt för det ockulta. Att det alltid finns paralleller och menade att den del av Gud som var en del av messiassjälen, redan vid begynnelsen hade fallit ner i avgrunden där de onda andarna lever.

Bland ormarna i avgrunden är han “den helige ormen” Man bevisar detta teologiskt genom att säga att det hebreiska ordet för orm har samma nummervärde som det hebreiska ordet för messias. Det är alltså en kamp som pågår mellan det onda och det goda och slutmålet för denna kamp är att kunna skilja på gott och ont.

Sabbatai Sevi lärde det judiska folket att deras messias skall komma ifrån avgrunden som en helig orm. De har sålunda blivit lurade till att dyrka Lucifer (djävulen, den gamle ormen) som befinner sig i avgrunden men som när tiden är inne skall komma upp därifrån och frälsa dem.

Fyrtio ett år efter Sabbatai Zevis död 1717, infiltrerade Sabbatais anhängare (de osynliga nätverken) frimurarnas gillen i England och tog helt över dem.

Den falska juden, jesuitprästen och kabbalisten Adam Weishaupt som med hjälp av finansiering från sionisten och kabbalisten Mayer Amschel Rothschild (vars efterkommande än idag håller världen i ett ekonomiskt, andligt och socialt järngrepp), bildade Illuminati år 1776, var en hängiven lärjunge till den ondskefulla Jakob Frank.

Illuminati står över alla frimurarordnar och har stått bakom alla revolutioner, de båda världskrigen inklusive förintelsen och morden på bröderna Kennedy (som tillsammans med sin far försökte omintetgöra deras makt med mera), sedan dess.

I sin bok “The Messianic Idea of Judaism” från 1971, skriver Gershom Scholem (se ovan) om den Sabbatiska (kabbalistiska) rörelsen och om hur många framstående rabbiner och framgångsrika judar efter det 19,e århundradet blev satta eller valda till höga positioner i samhällena. De var välkända forskare, filosofer, internationella bankirer och andra med höga politiska kontakter:
 
“Jag vill nu väldigt noga försöka att bevisa att de Sabbataiska och Frankiska rörelserna, som är nihilistiska i sin undervisning, är chockerande för judiskt tänkande. Att man håller lagen genom att upphäva den är helt främmande för judendomen. Detta är en utveckling som kommer från Sabbatais proklamation att han var messias.

Denna nihilistiska (förstörande) tro, har banat vägen för Haskala rörelsen och den judiska reformationen under 1900 talet, när nihilismens gnistor slutat att existera. Det är ett stort misstag att tro, att den Sabbataiska rörelsen inte hade en politisk/synlig utveckling av det judiska folket och dess historia.

Inget annat kapitel i det judiska folket historia har blivit så svept i dunkel och hemlighetsmakeri, som dessa sista århundraden av den Sabbataiska rörelsen. Denna falska lära har haft efterföljare bland framstående rabbiner i Jerusalem, Adrianopel, Konstantinopel, Ismir, Hamburg och Berlin. Många av dessa är rabbiner, som har hållits i hög aktning som lärda män och försvarare av den judiska tron.

Många av familjerna som blev indragna i Sabbatairörelsen i västra och central Europa fortsatte i den judiska tron, och många av dem, speciellt i Österrike blev satta eller valda till höga positioner under det 19:e århundradet.

En del var välkända forskare, andra filosofer, andra internationella bankirer och andra med höga politiska kontakter. Det är väl inte nödvändigt att påpeka att dessa personer inte
välkomnar försök till att avslöja deras fläckade förflutna, speciellt när det gäller deras ställning inom det judiska folket. Vi skall inte heller vara förvånade att deras önskningar har stor tyngd och inflytande”

Professor Scholem avslutar sin bok med en vädjan till kabbalisterna: “Utvecklas fridfullt och förstör inte världen. Shalom”.
 
Tilllägg till artikeln:
 
Varför avgår Mehmet Kaplan just nu? Han borde ha avgått för länge sedan eller inte ens fått sätta sin fot i Sveriges regering med tanke på att han inte har åstadkommit något för Sverige och det svenska folket.
 
Kaplan är ett judiskt efternamn och Mehmet Kaplan som på pappret är muslim har nu av någon blivit avslöjad för den han är. En judisk marran (kryptojude) som har lierat sig med högerextremister. Han har med andra ord visat sitt rätta tryne, det vill säga att han är en sionsitisk jude (en äkta rasist) istället för en muslimsk välgörare. Han står upp för den judiska rasismen (Satans synagoga) som håller hela världen i ett strupgrepp.
 
Läs mer om den judiska rasismen:
 
http://experimentlandet.blogg.se/2014/november/sionisternas-patent-pa-sanningen.html
 
http://experimentlandet.blogg.se/2014/september/sionisternas-och-kabbalisternas-makt-i-sverige.html
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik