Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Underrättelsetjänsten Expo styr SVT

Publicerad 2015-09-28 08:44:26 i Ideologier,

 
 

Nu är det alltså bekräftat att “den fria och obundna televisionen” som i Sverige representeras av SVT, går i underrättelsetjänsten “Expos” (de politiska sionisternas) ledband.

Expo driver även en svenskfientlig tidning som finansieras av investmentbolaget Proventus som grundades 1980 av den “judiske” kapitalisten Robert Weil. Två andra judiska kapitalister, Gabriel Urwitz och Mikael Kamras har också varit involverade i bolaget.

Förutom att stödja Expo samlar dessa “judiska” kapitalister (falska judar) in medel till koloniseringen och ockupationen av Palestina (vilken pågår för fullt) och bakom hela rörelsen står frimurarorganisationen B,nai Brith och dess underorganisation Anti Defamation League (ADL).

ADL är en judisk organisation för etnisk aktivism som verkar för att kväsa all kritik av Israel och sionismen genom diverse fula metoder. ADL har vidare ett intimt samarbete med den beryktade israeliska säkerhetstjänsten Mossad.

Organisationen tar egna initiativ till att spåra upp motståndare (kritiker) samt skapar grupper som bland annat den beryktade “researchgruppen” vilka inte drar sig för att kartlägga och hänga ut meningsmotståndare, främst massinvandringskritiker, som utgör ett hot mot sionisternas/kabbalisternas (de falska judarnas) agenda om en ny världsordning med en världsregering och en förslavad mänsklighet.

De skyddas av alla västerländska regeringar trots att de tillägnat sig polisens befogenheter.

B´nai B`rith grundades 1843 och hade 1966, 205.000 manliga medlemmar i 1350 loger i 43 länder och 130.000 kvinnliga medlemmar i 600 avdelningar. Denna ljusskygga orden (ljusskygg liksom alla frimurarordnar) agerar som en stark lobby för Israel och andra judiska intressen, trots att den aldrig har registrerats som agentur för en främmande makts regering.

Så frågan är hur fri och obunden Sveriges television är.   

Läs mer:

http://experimentlandet.blogg.se/2015/february/expo-driver-oliktankande-till-sjalvmord.html

http://experimentlandet.blogg.se/2014/may/trolljagare-med-ratt-att-bekampa-sanningen.html

http://experimentlandet.blogg.se/2015/september/darfor-hangs-julia-caesar-ut-av-sionisterna.html

Den politiska sionismen är för övrigt den enda ideologin som inte får lov att kritiseras i Sverige utan att skällsord som antisemitism och rasism börjar hagla. Vad kan det bero på?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik