Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Ingen flyktingkris

Publicerad 2015-09-30 09:19:00 i Mångkultur,

Denna artikel är hämtad från bloggen “ Invandring och mörkläggning”

Migrationsverket rapporterar på sin hemsida att under de senaste sju dagarna har 6.909 personer sökt asyl i Sverige. Därav har nästan hälften sagt att de är syrier. Det betyder att de har insett att det är lättare att ta sig till Sverige, om man säger sig komma från Syrien. Tyska myndigheter rapporterar att en fjärdedel av dem som uppger sig vara syrier inte är det, utan kommer från andra arabländer och Afrika. Och så här berättar en anställd på Migrationsverket.  

“Ett icke försumbart antal av de som söker asyl i Sverige och anför som skäl kriget i Syrien är syrier som är bosatta utomlands sedan många år. De bor i Förenade Arabemiraten, i Libanon, Egypten, Grekland och så vidare. De utnyttjar bara möjlighetens till uppehållstillstånd och på sikt ett svenskt medborgarskap, med alla dess fördelar, när det nu ges.

Migrationsverket får ofta tips från landsmän som upprörs över detta. En del asylsökande berättar själva att de är bosatta utanför Syrien sedan flera år. Men då skall de väl nekas asyl till dessa länder, tänker ni.

- Nix, det går inte.
- Men Grekland är ju ett EU land!
- Nix, går inte.
- Varför då?
- Svensk lag säger att vi prövar en asylansökan gentemot medborgarskapslandet”

Av de nästan sjutusen personer som sökt asyl den senaste veckan uppger 1.280 att de är ensam kommande flyktigbarn. Svenska dagbladet konstaterar nu att migrationsströmmen är så tät att för många behövs det inte hjälp från flyktingsmugglare. Det är bara att “följa John” med dem som går framför i tåget. När medier och politiker beskriver massinvandringen som en kris, där det behövs en akut insats, så kan och bör det tolkas som att de exploaterar den svenska godheten.

De talar inte om att det pågår en immigration från tredje världen till Europa, och i synnerhet till välfärdsstater som Sverige och Tyskland. En kris är något akut. Detta är ingen kris utan en sedan flera år pågående normalitet, som under det senaste halvåret accelererat våldsamt och där vi varken ser något slut på tillströmningen eller accelerationen.

Inte heller bör migranterna betecknas som flyktingar. Flyktingar är ett begrepp som ska reserveras för människor som utan egen förskyllan hamnat i en situation där de går under, om de inte får hjälp av medmänniskor. Dessa migranter har valt att ta sig till Europa. De kunde ha valt att stanna kvar. Några av dem lämnar säkert överdjävliga förhållanden, men det ger ändå inte politiker och journalister rätt att kalla immigranterna till Europa för flyktingar. Det är inget annat än ett bedrägeri.

Lite längre ner i artikeln kan vi läsa ett uttalande från DN, s före detta chefredaktör Hans Bergström i en artikel från “Dagens Industri”:

“En stat som låter människor välla in över dess gränser, utan kontroll har upphört att existera som stat. Schengensamarbetet, med avskaffad passkontroll, förutsätter en stark kontroll av områdets yttre gräns. Utan en sådan kontroll tvingas länder upphäva Schengenregimen. Så sker nu. Österrike, Tyskland - ja även Finland uppe i Torneo - har funnit det nödvändigt att återinföra en effektiv gränskontroll. Samhällsstressen från de volymer vi nu talar om är betydande - på statskassan, på kommunerna, på skolan, på sjukvården, på sammanhållningen, på politiken. Den nordiska välfärdsmodellen förutsätter ett samband mellan arbete och förmåner samt ett förtroendekitt mellan medborgare och stat; båda är under upplösning. Fortsatt förnekande från den politiska och mediala eliten av realiteterna kommer bara att accelerera denna allvarliga process.”

Läs hela artikeln här:

https://morklaggning.wordpress.com/2015/09/29/ingen-flyktingkris/#more-13678

Och här på Merit Wagers blogg kan vi läsa om en man med syriskt medborgarskap som har bott i Kuwait i många år (har/hade ett bra arbete där) vilket kvalificerade honom för ett permanent uppehållstillstånd i Sverige (PUT) med tillgång till hela socialförsäkringssystemet trots att han inte har varit i närheten av något krig:

https://meritwager.wordpress.com/2014/09/09/det-kom-en-berattelse-sverige-den-snallaste-kniven-i-ladan/

På samma blogg berättar en av migrationsverkets personal om hur syrier påstår sig vara helt utblottade (har inga pengar till mat) men som efter att de fått permenat uppehållstillstånd, undrar hur man gör för att föra över pengar från Syrien till Sverige:

https://meritwager.wordpress.com/2013/01/03/en-migga-jag-far-fragor-om-hur-de-kan-fora-in-sina-pengar-fran-syrien-till-sverige-dessa-fragor-stalls-av-personer-som-samtidigt-till-migrationsverket-deklarerar-att-de-ar-helt-panka-och-maste-fa/

En stilla undran:
 
Om det skulle bli krig i Sverige (vilket det troligtvis snart kommer att bli) och Frankrike som exempel säger (vilket inte är troligt) att alla som är från Sverige (har ett svenskt medborgarskap) har rätt att få permanent uppehållstillstånd i Frankrike, är det då rimligt (rätt och bra) att du (läsare) eller jag som kanske har bott och arbetat i till exempelvis USA de senaste tjugo åren och därför inte har upplevt kriget (men vi har svenska medborgarskap), skall få permanenta uppehållstillstånd i Frankrike med tillgång till det välfärdssystem som finns där efter att vi har fått nya identiteter, vilket majoriteten som påstår sig vara “flyktingar” (av någon konstig anledning) saknar när de anländer till Sverige?

Kommentarer

Postat av: adde hermansson

Publicerad 2015-09-30 19:28:38

Ja just det, det blir inbördeskrig i SVERIGE pga landsförrädarna riksdagspolitikerna som i decennier importerad invandrare som till 90 % inte har i Sverige att göra. UT med dem alla samt sänd landsförrädarna till Sibirien Gulag. Krig blir det vi svennar har fått nog av landsförrädarna och importvarorna

Svar: Dom flesta har fått nog men få vågar säga det, och sionistmedia ljuger så dom tror sig själva.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Jag håller fullständigt med; kan kan inte ta hit alla som vill komma till Sverige???!!! Att man får svenskt medborgarskap och uppehållstillstånd för att man så kallat kommer från Syrien är helt absurt!!!! Detta är inte första gången det är krig i ett land

Publicerad 2015-09-30 21:56:15

Jag håller fullständigt med; man kan kan inte ta hit alla som vill komma till Sverige???!!! Att man får svenskt medborgarskap och uppehållstillstånd för att man så kallat kommer från Syrien är helt absurt!!!! Detta är inte första gången det är krig i ett land men
dessa flyktingar beter sig som det, och ska ha alla rättigheter med vad allt vad det innebär hela tiden!
Ponera att alla från Syrien vill komma hit; detta är helt tekniskt omöjligt och inser inte svenskar detta så är detta ett väldigt stort problem.
Det stora problemet kvarstår ändå; att de personer som kommer hit är inte de personer som ska vara här, det är dessa personer som har råd att komma hit och kan alla bidrag och inkomster redan innan de kommit hit, det är inte de stackars barnen som ligger under tidningar och utan föräldrar, nej för de har inte råd att ta sig hit.
Kan man som flykting klaga på att man inte har ditten och datten och mer pengar än de personer som faktiskt har arbetat sitt liv göra det då ska denna personen inte få vara här.
Nej, detta måste stoppa nu, läste idag att kommen betalar 60 000 kr/månaden för en lägenhet till flykting, det är helt sjukt!!!
Det här måste stoppa nu, vad vi kommer göra är bara att kriger kommer fortsätta i Sverige istället!!!

Svar: Tyvärr så finns det människor som anser att alla som kan ta sig hit skall ha rätt att bo här och få livstidsförsörjning om de inte lyckas skaffa sig arbeten eller lära sig språket.
Att ställa krav på än det ena och än det andra och gärna redan vid ankomst är helt i sin ordning det också. Boendet är inte bra, maten smakar dåligt, personalen är dum, vi får inte tillräckligt mycket pengar.

Och nu talar vi om människor som påstår att de har flytt från krig. Beter man sig så om man har flytt hals över huvudet från ett krig? Detta måste stoppas som du skriver men jag tror nog ändå att det är försent för Sverige.




experimentlandet.blogg.se

Postat av: Maria Czulinski

Publicerad 2015-09-30 22:53:57

Min mammas släkt har bott på samma gård i Norrbotten sen 1500-talet. Min pappas släkt fanns i östra Jämtland sen 1600-talet. Alltså vi stolta norrländska bondläppar med jord mellan tårna och öppna sinnen (många släktingar i Amerikat). Vi ädelsvenskar (vi med stamtavla, om vi nu ska prata om ursprung) har inga problem alls med syrier, araber, turkar, judar, afrikaner, ryssar, asiater, marsmänniskor eller vadfansomhelst som går på två ben. Experimentlandet (?), vad fan är det för jävla dynga? Tänk egna tankar för en gångs skull och lägg ner lallandet med alla skiträdda rasistfjollor! Svenskar löser problem, de gnäller inte!

Svar: Vad bra Maria! Lös då problemet med bostäder och sedan arbeten till alla som väller in i landet just nu. Det råder redan bostadsbrist i Sverige liksom arbetslöshet (inte minst bland ungdomar) men det kanske du inte har en aning om. Är du så kärleksfull så att du menar att alla dessa tiotusentals människor skall bo i tältläger vilket man nu tydligen börjar upprätta lite här och var i Sverige och sedan när de har etablerat sig bli försörjda av, ja vem? Av dig? Vi som är emot denna massinvasion/ockupation har inte heller något emot syrier, araber, ryssar, afrikaner, marsmänniskor med mera men vi kan tänka till skillnad från det klientel du tillhör och ser att detta som pågår inte är humant och hållbart i längden..Inte för någon.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Maria Czulinski

Publicerad 2015-10-01 22:08:36

Bara särskilt enfaldiga kan väl tro att massmigration är ett lätt problem att lösa? Om jag nu ensam hade så stor makt och klokhet att jag kunde lösa det...nu har vi parlamentarism vet du! Men hallå, Sverige var ett av världens rikaste länder senast jag kollade, alltså kan vi hjälpa till. Det är också lätt för vissa i vårt fina land att glömma att Sverige lyckats hålla sig utanför krig de senaste 200 åren, ibland på ett fegt sätt, så vi kanske ska undvika att tala förminskande om andra länders krig? Har någon nu levande svensk upplevt krigets fasor? Nej. Andra länder har ibland stridit istället för oss. Dessutom skulle vi alla sitta och trängas i Afrika om mänskligheten inte hade massmigrerat om och om igen, eller hur? Gör nåt nytt och svindlande; ställ upp som kontaktperson till en asylsökande och våga utmana dina fördomar. Du kanske lär dig nåt?

Svar: Vilken verklighet lever du i? Om du anser att Sverige eller något annat land i något avseende har råd med en obegränsad invandring när det råder hög arbetslöshet, bostadsbrist etcetera, så får du gärna förklara hur du tänker.. Om resurserna är obegränsade vilket du tycks tro så borde ju detta visa sig i samhället men det gör det inte. Inte i det samhälle jag lever i. Du kanske lever i något annat alternativt är hjärntvättad.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Jan-Ola Gustafsson

Publicerad 2015-10-05 20:44:40

Maria Czulinski låter som en av de ungdomar som gått igenom skolan utan att ha inhämtat vare sig kunskaper eller erfarenheter. Inläggen verkar vara en pubertal nätprovokatörs alster.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik