Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Nya ansikten i den europeiska familjen

Publicerad 2015-11-27 12:29:00 i Mångkultur,

Texten är hämtad från Ivans blogg.

"Genom att publicera detta dokument vill jag inte på något sätt döma dessa "flyktingar". De gör bara det som de är manipulerade till av dem som styr världen.

Detta är ytterligare en droppe som avslöjar de styrande, militären och underrättelsetjänster i Europa, som spelar åt allmänheten ett enormt skådespel genom att göra razzior så att vi tror att de är angelägna att "tillfångata terrorister."

För de styrande är inte angelägna om något, tvärtom. Den franska staten visste långt i förväg allt om "terrorister", som har enligt franska myndigheter "anfallit" Paris, men de har inte förhindrat detta tvärt om de har samarbetat genom att nyttja deras tjänster… och fortsätter med att tillåta dem att utan hinder komma till Europa därför att det passar deras - /styrandes/ syften".

Klicka på länken nedan för att läsa fortsättningen och se foton på en del av de nya Europeiska medborgarna som Satans synagoga (de falska judarna) tillsammans med sina underhuggare landsförrädarpolitikerna och massmedia (sionistmedia), vill skall befolka Europa och i synnerhet Sverige som tar hand om alla som säger att de är fattiga och saknar allt. Även massmördare och kriminella är välkomna till dukat bidragsbord och ges företräde till bostäder med mera. 

http://ivansbj.blogspot.com.es/2015/11/nya-ansikten-i-den-europeiska-familjen.html

Läs också om mannen bakom flyktingströmmarna till Europa och hans uppdragsgivare som ligger bakom de förödande krigen och som har legat bakom alla krig de senaste århundradena och som innan de har kunnat startas har föregåtts av skapade ideologier som kommunism, kapitalism, islamism, socialism, humanism, liberalism med mera vilka pådyvlats massorna i syfte att dela upp människor i grupper som sedan skall strida mot varandra ivrigt påhejade av Satans synagoga (de falska judarna) som med sina pengar (sitt rov från länder och människor) finansierar alla sidor i konflikterna.

http://experimentlandet.blogg.se/2015/september/varldsforbattraren-soros-bakom-flyktingkaoset.html

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik