Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Konspirationsteorier får terrorister att desertera från ISIS

Publicerad 2015-05-28 07:16:00 i

Här följer bakgrundsinformation från en tidigare artikel publicerad här på bloggen angående ISIS och dess kopplingar till de kabbalistiska judarna (falska judarna) och sionismen.

IS består av muslimer som bekänner sig till en fundamentalistisk inriktning av Islam, den så kallade Wahhabismen (även kallad Salafism) som  grundades på 1700 talet av Muhammed Ibn Abdul Wahhab, och i Islams namn begår dessa våldsverkare de mest brutalaste gärningarna mot mänskligheten som tänkas kan.  

Wahhabismens fader Muhammed Ibn Abdul Wahhab härstammade (vilket de flesta inte har en aning om) från en familj av Dönmeh judar.“Dönmeh” är namnet på Turkiets kryptojudar eller marraner som offentligt är muslimer men i hemlighet kabbalister och anhängare till Sabbatai Zevi och Jakob Frank.

De härstammar från en grupp sefardiska judar som fördrevs från Spanien under den spanska inkvisitionen och som behöll sin kabbalistiska och talmudiska tro och lära. Deras politiska ideologi är sionismen.

Många Dönmeh tillsammans med traditionella judar blev mäktiga politiker och företagsledare. Saloniki (Thessaloniki) i Grekland som var en del av Turkiet blev deras starka fäste. En av de sekulära ungturkarnas ledare var Mustafa Kemal Ataturk som sedan blev Turkiets president. Dönmeh organiserade de hemliga ungturkarna och avsatte den ottomanska sultanen Abdulhamid II, 1908. (Se länk nedan för mer info angående Dönmeh judarna)

Wahhabs farfar vars muslimska namn var Tjen Sulayman (egentligen Shulman), tillhörde det judiska samhället Bursa i Turkiet men bosatte sig i Damascus där han låtsades vara en anhängare av Islam. Han fördrevs därifrån efter att ha praktiserat trolldom (svartkonst) och begav sig till Egypten. Där blev han anklagad för kvacksalveri och reste vidare till Hijaz (Saudiarabien) där han gifte sig och blev far till Wahhab (“The Donmeh Jews and the Orgin of the Saudi Wahabis“, Rifat Salim Kabar).

I Abdul Wahhab Ibrahim al- Shammaris bok “The Wahhabi Movement: The Truth and Roots”berättas det att kung Abdul Aziz Ibn Saud (den första Saudiarabiska monarken och förfader till den nuvarande), var en ättling till Mordechai bin Ibrahim bin Moishe, en judisk köpman från Basra.

Moishe anslöt sig till Aniza stammen och bytte namn till Markhan bin Ibrahim bin Musa. Det var Mordechais sons giftermål med en kvinna från Anzha stammen av Neid som lade grunden till den framtida Saudiska kungafamiljen som än i dag styr Saudiarabien.

Denna del av det Saudiska kungahusets historia har man naturligtvis försökt att radera ut. 1943 betalade Saudiarabiens ambassadör i Kairo, Abdullah bin Ibrahim al Mufaddai, en stor summa pengar till en man vid namn Muhammad Al- Tamimi för att förfalska ett familjeträd av den Saudiska kungafamiljen där man gjorde gällande att de härstammade från profeten Mohammed.       

Dagens härskare i Saudiarabien är alltså ättlingar till falska judar (judiska kabbalister, Talmudister och anhängare till Sabbatai Zevi och Jakob Frank, det vill säga Satansdyrkare) tillhörande Satans synagoga, och frågan är inte om den kabbalistiska Satansläran lever kvar i Saudiarabien och i den övriga världen (vilket den gör) utan vilka konsekvenser det har fått (fortsättningsvis kommer att få) för den muslimska världen och för västvärlden med alla dess befolkningar.

Hela artikeln kan läsas här:
 
http://experimentlandet.blogg.se/2015/january/donmeh-judar-bakom-wahhabismen-och-is.html
 
Mer info på hemsidan "Under mattan"
 
http://undermattans.blogspot.se/2015/05/isis-rasande-over-konspirationsteorier.html
 
Läs om kabbalismens tre förgrundsgestalter. Från Isaac Ben Luria, Sabbatai Zevi och Jakob Frank till bankhuset Rothschild:
 
http://experimentlandet.blogg.se/2014/march/fran-luria-till-bankhuset-rothschild.html
 
Kabbalismens avkomlingar:

http://experimentlandet.blogg.se/2014/march/kabbalismens-avkomlingar.html

Läs också detta dokument:

http://fas.org/irp/eprint/iraqi/wahhabi.pdf

Och denna artikel:

http://www.conspiracyschool.com/blog/2002-iraqi-intel-reported-wahhabis-are-jewish-origin


Se även filmen:



Pris ske Gud att sanningar som gömts undan i mörkret nu lyfts fram i ljuset och att Satans och hans tjänares onda planer för mänskligheten (Guds skapelser) görs om intet när allt fler människor vaknar, även de som kallas terrorister, och inser att konspirationen är värre än vad någon mänsklig varelse kan förstå. Så vidrig att snart ingen (inte ens de värsta psykopaterna) längre vill delta i den krigshets och det fula rävspel befolkning efter befolkning tvingas in i trots att de bara vill leva i fred.

Kommentarer

Postat av: sl

Publicerad 2015-05-28 08:37:00

Den enda sprider konspirationsteorier är du själv. Du devalverar kristendomen till en ljugande sekt av samma snitt som islam. Judehatet, att ställa dem bakom allt ont, när de påtvingats islam och bara försökt överleva, är frånstötande. Ser du inte ens att din egen rubrik inte har med brödtexten att göra?

Är det inte lika bra att sprida Ochranans "Sion vises protokoll" under sitt namn? Lite tunt att inte erkänna vad du håller på med.

Gud bevare oss för en sån hatkristendom som du predikar. Å andra sidan finns inget kristet perspektiv i något du skriver, allt är bara gammalt judehat placerat i dagens muslimska inbördeskrig.

Svar: Vore trevligt om du kunde bemöta det som skrivs istället för att slänga ur dig anklagelser. Men så gör tyvärr en del och särskilt vanligt tycks det vara bland kristna sionister. Är du måhända en av dem?
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Jan-Ola Gustafsson

Publicerad 2015-05-28 14:00:32

Artikelns informationer ang wahabismen är korrekta enligt internationellt erkänd dokumentation. Bl a har den judiske författaren Robert Dreyfuss skrivit boken "Devil´s Game" som ger en mycket bra inblick i ämnet, samt hur bl a brittiska imperiet redan för mycket länge sedan haft sina fingrar med i detta spel. Ett globalt problem är att majoriteten av människor inte kan/orkar/vill/törs skaffa sig kunskap i framför allt komplicerade frågor, utan i likhet med sign sl biter sig fast vid den version som de en gång hört. De flesta saker både kan och bör betraktas utifrån olika perspektiv och under arbetets gång dyker oftast upp saker som filtrerats ur vår moderna historia för att hålla kommande generationer okunniga om vad som hänt. Syftet är därvid att nya generationer inte ska ha en aning om onda planer som i slutänden har som mål en global regering som har TOTALT herravälde över planeten. Därför går majoriteten med förbundna ögon in i sin egen träldom och den egenheten dras vi fortfarande med trots att vi tror oss leva i en "upplyst" tidsålder. Jag tror att Gud hade menat att vår hjärna skulle användas till att söka kunskap och sanning, men det verkar inte vara alltför vanligt numera. Men lycka till ni som gör det eller ämnar börja!

Postat av: sl

Publicerad 2015-05-29 09:00:25

Islams erövring av av de urkristna länderna och Israel skedde tusen år före brittiska imperiet. Inbördeskriget i islam daterar sig från samma tid. Texter ur GT handlar om en folksprillra i en värld som sträcker sig från Gibraltar till Indien, resten är okänt. Profeter i GT är politisk kritik och varningar till tidens kung. Pladder om judisk världssammansvärjning är bara påhitt.

Allt den här sidan gör är att påminna om att det faktiskt finns en riktigt ful sida av kristendomen, där de kristna uppför sig som dagens muslimer. Den vanliga svenska kyrkan och frikyrkorna aktar sig noga för att sprida gammaltestamentlig öga-för-öga -teorier. Inte konstigt, då förbundet med Jesus ersätter förbundet med Abraham.

Med den sorts dårskap som här predikas, judehat utan tillstymmelse till Jesus, får förbundet humanisterna en lätt match. Såvida inte de också har en liten dos judehat i själen.

Sionism är en europeisk 1800tals-rörelse som uppstod när ingen judisk anpassning dög. Teodor Herzl drog slutsatsen att vad judarna än gjorde, skulle de inte erkännas, i slutet av vägen väntar Hitlers politik.

Sionism är konsekvensen av det som predikas på denna sida.

Svar: Du verkar vara en mycket förvirrad själ med ett inneboende hat till allt som strider mot den verklighetsuppfattning du har anammat och försöker försvara till vilket pris som helst. Det är frivilligt att läsa artiklarna på bloggen och om du inte har något vettigt att komma med angående det som skrivs så betackar vi oss för ditt pladder.Gud välsigne dig!
experimentlandet.blogg.se

Postat av: sl

Publicerad 2015-05-30 08:11:45

Själva rubriken och innehållet i texten är två olika saker. Först konspirationsteorier och avhopp från IS i rubriken. Sen består texten av familjeförhållanden hos wahabismens grundare på 1700talet; en visar sig vara jude i muslimskt land. Islam tvångskonverterar och mördar judar, ren överlevnadsinstinkt har fått miljoner att anamma islam. I texten finns sen ingenting om avhopp från IS, eller några konspirationsteorier som leder dit.

Förvirrad? Ja, det är du!

Svar: Om du läser länkarna som finns i artikeln och som bland annat går till artiklar som publicerats tidigare på bloggen samt till andra artiklar på nätet så kanske allt klarnar något för dig
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Curt Olausson

Publicerad 2015-05-30 11:32:14

Intressant och viktigt att troende kristna sätter sig in sammanhangen. Men det är svåra grejer och ställer stora krav på klarhet och transparens. Tex detta med "falska" judar, lätt att dra alla över en kam. Här behövs stark beskrivning av vad som avses kopplad till Bibelns lära och Jesu undervisning. Självklart är det så att den mänskliga naturen tog skada i syndafallet och att det gäller ALLA människor. Men extrem tydlighet är av nöden.

Postat av: Leif L

Publicerad 2015-06-08 17:13:12

Kan man bli totalt rik. I allmänhet så är det väl alltid bitar som fattas för att det ska var fullt i bägaren. När man börjar fylla sin bägare vad är det som kommer först. Jag tror det är förälskelsen i en människa. Har man tur så är man ung. Sedan kommer väl barn och så går det av bara farten. Jobb stort hus bil stor segelbåt. Ett privatjet Ett vinterhus på Riviäran. En rejäl pension försäkring. Så tänker jag mig att en totalt Svensk skulle kalla sig totalt rik.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik