Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Välgörenhet för välgörarna

Publicerad 2015-03-25 09:24:00 i Mångkultur,

EU miljonsatsar för att ge fattiga EU-medborgare som tillfälligt vistas i Sverige bättre samhällsorientering.

EU och Sverige satsar sammanlagt 87 miljoner kronor för att ge tiggande EU-medborgare i Sverige samhällsinformation och förbättrade möjligheter att söka hälsa och hygien. Det blev klart i veckan sedan EU-kommissionen beviljat Sveriges ansökan där regeringen bidrar med 13 miljoner kronor.

– Vi vill humanisera närvaron för de EU-medborgare som stannar en kortare tid i Sverige genom att ha bättre samhällsorientering och bättre information om hälsofrämjande åtgärder, säger Nardin Crisbi, nationell samordnare vid svenska ESF-rådet vilka samordnar EU-stödet.

Pengar kommer från EU-fonden för bistånd till dem som har det sämst ställt (Fead). Men stödet ska inte att gå direkt till de fattiga EU-medborgarna och det ska enligt Sveriges ansökan inte finansiera personernas basbehov som mat, toaletter eller duschmöjligheter. I stället ska bidraget täcka kostnader för projektpersonal och information till de utsatta EU-medborgarna.

Målet är att nå minst 700 individer i Sverige fram till 2020. Om det uppnås blir kostnaden 125 000 kronor per hjälpsökande EU-medborgare.

Är inte det en väldigt hög kostnad för ändamålet?

– Vi kanske kommer upp till dubbla antalet hjälpsökande, säger Nardin Crisbi och förklarar att utgifterna består mycket av lönekostnader och att verksamheten är väldigt tidskrävande.

Läs hela artikeln här på Europaportalen.se:

http://www.europaportalen.se/2015/02/eu-miljoner-ska-hjalpa-tiggare-hitta-ratt

Kommentar

Detta är ett typexempel på välgörenhet som inte handlar om att hjälpa utan om att tjäna pengar på utsatta människor. Välgörenheten anpassas inte till de fattiga och nödlidandes behov utan till välgörarnas behov.

De som arbetar med välgörenheten behöver, som framgår, ha lön och ersättning för sitt tidskrävande arbete som de lägger ner på de EU medborgare som frivilligt har tagit sig till Sverige och som inte har rätt att vistas här utan pengar för sitt uppehälle samt som längst tre månader för att söka arbete.

Vore det inte bättre att göra klart för allmänheten att välgörarna behöver arbeten och att detta slöseri med de redan skattetyngda medborgarnas pengar är ett sätt att skapa låtsasarbeten, (skattefinansierade arbeten).

Frågan är vem/vilka som får bekosta denna falska kärleksyttring i dårhuset Sverige och vem/vilka som tjänar på att det är synd om alla fattiga som tillfälligt eller under längre tid vistas i landet och som har ett annat hemland (medborgarskap) som borde ta hand om dem.

Varför behöver personer som tillfälligt vistas i landet samhällsorientering som får lov att kosta 125000 kronor per EU medborgare?

De har ju lyckats hitta hit, samhällsorientera sig hit, med eller utan karta och kompass för att barrikadera sig utanför varenda affär (i varje gathörn) samtidigt som de lyckats bygga upp kåkstäder överallt. Detta om något tyder väl på att de klarar av att samhällsorientera sig på ett mycket bra sätt. 

Dessutom ockuperar vissa av dem härbärgena för svenska hemlösa (svenska medborgare) och får därmed gratis logi. De äter gratis i soppköken och roffar åt sig gratis kläder (mer än vad de behöver) och annat som vänliga människor har samlat in och som delas ut vid speciella klädutdelningsdagar för hemlösa.

De får också gratis barnpassning, gratis aktiviteter (via frälsningsarmén) gratis tandvård (i värsta fall kostar det 50 kronor per besök), gratis sjukvård så frågan är varför miljontals kronor (skattemedel) skall behöva läggas på något som verkar totalt överflödigt.

Det kan knappast bero på något annat än att välgörarna (som liksom de fattiga blir fler och fler) måste kunna överleva på något sätt (det måsta skapas arbeten åt alla välgörare som slåss om att vinna första pris i godhet) och att den väg man har valt i Sverige för att göra detta bland annat är att idka välgörenhet på de sämst ställdas bekostnad. Det vill säga suga ut staten och kommunerna samtidigt som de välbeställda garanteras löneökningar och annan kompensation till som tätt.  

Detta är ju också vad artikeln antyder. De 87 miljonerna skall inte gå direkt till tiggarna (till deras behov såsom mat etcetera) utan till kostnader för projektpersonal och information. En sådan slags välgörenhet, godhet och barmhärtighet är inte vad vår Herre Jesus Kristus förespråkar.

Det är ingen självutgivande välgörenhet där välgörarna försakar något de inte kan avvara. De skor sig istället själva och tvingar andra (de fattigaste svenskarna) till försakelse för att sedan ta åt sig äran. Det är inte de vanvårdade pensionärerna på hemmet eller de handikappade som får sina LSS insatser indragna (för att pengarna skall räcka till alla världens medborgare som våra makthavare bestämt att det är synd) som lyfts fram som goda och barmhärtiga utan de hycklande välgörarna. 

Dessa välgörare begår en synd även om de till det yttre ser ut att göra gott. Som att de verkar för det goda. Kan det vara så svårt att förstå att tiggarna inte är hemlösa? De har sina hem i Rumänien, Bulgarien (eller vad de nu bor) men där får de inte lov att tigga eller så lönar det sig inte att tigga. Därför åker de till Sverige och vistas här där det är tillåtet att tigga och blir då plötsligt enligt myndigheter, kyrkor och hjälporganisationer, hemlösa.

Om det är tillåtet att tigga i ett land och du som läsare frivilligt åker till det landet för att tigga, kan man då betrakta dig som hemlös? Är medborgarna i det landet skyldiga att ge dig gratis boende, gratis mat, gratis barnpassning, gratis aktiviteter, gratis kläder, gratis tandvård, gratis sjukvård, gratis allting, under tiden du väljer att vara där och tigga? Kan man säga att de är rasister och främlingsfientliga om de inte ger dig och alla andra som kommer dit för att tigga allt detta? Om de inte ger er allt gratis?           

Är det inte snarare den svenska polisen och övriga myndighetsmissbrukare som borde få lära sig samhällsorientering (hur lagar skall följas) när det gäller EU medborgare eller så kallade EU migranter som vägrar att låta sig integreras i sina hemländer trots alla tänkbara försök under lång tid såsom positiv särbehandling?

Eller är det kanske fritt fram för alla EU medborgare (även svenskar) att åka till vilket EU land som helst, Rumänien som exempel och dagarna i ända skramla med tiggarmuggar och bygga upp slumläger i parker och på andra offentliga platser?

Om inte det är tillåtet så innebär det ju att det är skillnad på EU medborgare och EU medborgare. Då måste det vara något fel på EU (på Sverige) som man påstår är demokratiskt och inte på EU medborgarna som tar tillfället i akt att utnyttja EU, s fria rörlighet liksom fattiga från hela världen tar tillfället i akt att utnyttja det svenska folkets patologiska godhet vilket är en åkomma som beror på mångårig indoktrinering och sinnesmanipulering dirigerad av Satans synagoga.

Våra myndigheter har inte (som alla andra länder har) något intresse av att kolla upp missanpassade individer som tar sig hit. Varenda en som anländer får lov att stanna och bli försörjd med bidrag utan att behöva uppvisa någon giltig identitetshandling. Alla som ser ut att vara fattiga (ha det svårt) är verkligen fattiga (har det svårt) och alla som ser trovärdiga ut är verkligen trovärdiga och särskilt om de ser ut att vara fattiga. Då blir de speciellt trovärdiga.

Varför är det så här? Den frågan och många andra frågor ställer vi som brukar kallas rasister och främlingsfientliga oss i stort sett dagligen. Beror det på att alla i maktposition lider av något slags förståndshandikapp som bara blir värre och värre allt eftersom åren går eller på att de helt enkelt är psykopater som njuter av att se Sverige förfalla (förslummas och fördummas) och ser fram emot dess undergång?

Eller handlar det om att Sverige (experimentlandet Sverige) liksom många andra länder följer en dold agenda? Frimurarnas (de hemliga sällskapens) agenda över vilken den ökända Illuminatiorden har sträckt ut sina tentakler och gjort opinionsbildare, politker, myndighetsutövare, präster och pastorer med flera till sina (till ordens) lydiga redskap?

Att det är det här man vill uppnå och snart har uppnått?

1. Avskaffande av allt ordnat styrelseskick.
2. Avskaffande av privat egendom.
3. Avskaffande av arvsrätten.
4. Avskaffande av nationalismen/patriotismen.
5. Avskaffande av alla religion.
6. Avskaffande av familj, äktenskap och god fostran.
7. Bildandet av en diktatorisk världs regering.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik