Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Varför provocerar EU migranter?

Publicerad 2015-07-28 20:59:33 i Allmänt,

Artikeln är hämtad från bloggen ”politik och partier”.

Den nationella samordnaren för utsatta EU-medborgare, Martin Valfridsson, erkänner att han inte förstår problemet med EU-migranter;

De flesta är ju vänliga mot dem, men så finns det de som störs sig väldigt mycket. Jag är förvånad över hur det här kan provocera. Den här gruppen är ju inget hot mot någon annan.

Det är högst oroväckande att den nationella samordnaren inte förstår varför EU-migranter provocerar. Det finns många som uppfattar EU-tiggarnas sociala turism som att de parasiterar på samhället, och man måste nog utgå från verkligheten i diskussionerna och lösningsförslagen.

Det handlar inte om att det är ”jobbigt” att se fattigdom när tiggande EU-migranter sprider ut sig över landet. Det handlar istället om bl a följande för dessa EU-migranter;

1. EU-migranter respekterar inte landets lagar och ej heller regelverket för den fria rörligheten.

2. EU-migranter ockuperar obekymrat mark och hus över hela Sverige.

3. Nedskräpningen av EU-migranter är enorm, och kostnaden för sanering efter deras olagliga bosättningar på såväl privat som kommunal och offentlig mark är stora.

4. Behov uträttas i buskar och överallt där de befinner sig, och kostnaden för saneringen efter detta är också stor.

5. EU-migranter skapar sanitära olägenheter som på olika sätt är en fara för hälsan inte bara för dem själva utan även för svenska medborgare.

6. Det är vanligt med bråk mellan tiggare och ibland är det t o m stora grupper som slåss med varandra, där olika tillhyggen används.

7. De utsätter sig själva och övriga i samhället för stor fara när de kör runt med oförsäkrade bilar/husvagnar och målvaktsbilar – som ibland är i mycket risigt skick. Vid en olycka kan de som drabbas inte få ersättning som normalt.

8. De betalar aldrig några böter för sina lagbrott. Samhället har t o m nästan helt och hållet gett upp att förelägga EU-migranter med böter eftersom de gör som de vill och ändå aldrig kommer att betala dessa.

9. Det finns en tydlig risk för ökad brottslighet i olika former (hur vanligt det är med specifikt ficktjuvar vet vi inte eftersom det inte finns det statistik för detta, men trots mörkandet i media kan vi konstatera att bl a denna typ av brottslighet förekommer).

10. Romer ägnar sig ofta åt åldringsbrott i Sverige, vilket bekräftats av media.

11. Många cyklar stjäls. I Kalla Fakta kunde vi se en EU-migrant som berättade att han ensam låtit frakta 100 stulna cyklar till Rumänien (med tiggarbussarna).

12. De har husdjur med sig till Sverige som missköts.

13. De har djur (stulna) som (vilket upptäcktes i Malmö) som de håller under vidriga omständigheter i väntan på att slaktas och ätas.

14. EU-tiggare betalar inga böter (se t ex i Lund).

15. Sverige har en folkgrupp som står utanför lagen genom att myndigheter inte ens utfärdar böter till EU-tiggare när så ska ske eftersom man vet att böter aldrig kommer att betalas eller kunna drivas in.

16. Det är t o m så att polisen ser mellan fingarna när EU-tiggare begår brott bl a eftersom de inte vill få epitetet rasister som alla får som vågar säga sanningen. EU-tiggare är en folkgrupp som står över lagen.

17. Trots att EU-tiggare saknar laglig rätt att vistas i Sverige genom EU’s fria rörlighet så har det till dags dato aldrig skett en enda utvisning av EU-tiggare.

18. De för in människohandel i landet.

19. Det är ofta en välfärdsturism där de drar nytta av den svenska välfärden utan att tillföra något för landet, och på bekostnad av välfärden för svenska medborgare.

20. De ställer orimliga krav på att få jobb utan att ha några egentliga kvalifikationer.

21. Eftersom en klart övervägande andel av EU-migranterna saknar utbildning och/eller arbetslivserfarenhet samt kvalifikationer av värde för landet är de enda jobb de kan ta de allra enklaste. Dessa mycket få jobb borde landets unga svenska medborgare ha första tjing på för att få in en fot på arbetsmarknaden.

22. Det finns extra stor risk för spridning av sjukdomar, som TBC.

23. EU-tiggare för olagligen in husdjur i landet (i syfte att beveka oss till att ge dem pengar) med risk för spridning av smitta till djur och människor. Dessutom missköts ofta dessa djur.

24. Tiggare kommer ofta i en strid ström till uteserveringar och stör dem som vill ha matro, samt tigger på andra provocerande sätt.

25. De är en stor kostnad för kommunerna och landet. Totalt kanske 6 miljarder kr/år. Omöjligt att veta hur mycket, men att kostnaden är stor vet vi.

Läs mer här:

http://hotpot.se/politik/varfor-provocerar-eu-migranter/

Kommentar:

Vad går accepterandet av tiggeriet ut på om inte på att uppmuntra/sprida laglöshet och synd vilket våra landsförrädarpolitiker (myndigheter) glatt ställer upp på ivrigt påhejade av den sionistiska maffian som önskar utplåna Sverige och svenskarna (ett hyfsat välutbildat folk i förhållande till många andra folk och grupper)?

Vem/vilka tjänar på att Sverige blir ett laglöshetens näste? Är det din församling eller någon annan församling? Är det ditt parti eller något annat parti? Är det du själv och dina närmaste eller är det de krafter bestående av falska judar som håller hela världen i ett strupgrepp och som av den anledningen tillåts att sko sig själva och sin herre Satan på allas vår bekostnad?

Du kanske som de allra flesta bara är intresserad av att få ha det så bra som möjligt, vilket kanske kan ses som naturligt, men är det inte av den anledningen som världen ser ut som den gör och har sett ut som den gör sedan många århundraden tillbaka?

Du kanske säger att jag tjänar det företag som har anställt mig samtidigt som du helhjärtat stödjer något annat företag eller många andra företag. Du kanske stödjer alla företag i hela världen (allt gott som presenteras överallt) om det innebär att du får vara snäll och tillmötesgående mot allt och alla om det gynnar dig själv samt dina närmaste. Har du/ni rannsakat era hjärtan?

Jesus säger:

Ingen kan tjäna två herrar; ty antingen kommer han då att hata den ene och älska den andre, eller kommer han att hålla sig till den förre och förakta den senare. I kunnen icke tjäna både Gud och Mamon (Matt 6:24).

Kommentarer

Postat av: Harald

Publicerad 2015-09-03 11:28:53

Någonstans måste man se att situationen är ohållbar. Nu börjar EU-migranterna dessutom ställa krav i media; http://hotpot.se/politik/eu-migranterallt-at-alla-i-malmo-hotar-att-bryta-mot-lag-om-de-inte-far-bo-gratis/

Svar: Hej Harald och tack för din kommentar! Detta är vi många som varnar och har varnat för (ger man dem lillfingret så tar de hela handen) men så länge det finns naiva människor som utan att ta reda på fakta, tycker synd om dem, och inte minst inom kyrkorna (som verkar se det som sin plikt att försörja andra länders medborgare) så är det svårt att göra något åt. Tack för länken!
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Mariola

Publicerad 2015-09-23 01:00:26

De provocerar för att de kan!Det finns ingen ordning o reda i Sverige! Allt som pågår i Malmö är olaglig men S och Mp styr i minoritet precis som kommunisterna i Polen det vill säga de gör som de vill!

Svar: Man låter zigenarna göra vad de vill samtidigt som man släpper in tiotusentals människor från olika delar av världen i landet just nu, trots att det varken finns bostäder eller arbeten åt alla som redan är här. Man vet inte ens vilka det är som kommer hit. 95% kommer utan giltiga identitetshandlingar och alla säger förstås att de är fattiga och saknar allt. Ingen kontrollerar om det stämmer.

Denna laglöshetens politik, för detta agerande skapar laglöshet, har planerats från sionistiskt håll. De politiska sionisterna har bestämt sig för att förstöra Sverige och utrota den svenska befolkningen.Istället för att skapa krig så använder man sig av massinvandring som skapar konflikter och stridigheter mellan olika grupper med olika kulturer, religioner, historia med mera och detta försvagar landet och folket (splittrar upp dem) och slutligen har man krossat nationen (utan vanligt krig) vilket är meningen.

Det bestämdes redan i början av 20 talet och du kan läsa mer om det här:http://experimentlandet.blogg.se/2014/november/eurasiska-negroida-hybrider-i-framtidens-europa.html
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik