Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Antikrist välkomnas av ofrälsta präster och pastorer

Publicerad 2015-07-28 19:51:00 i Mångkultur,

Den Laglöses ankomst är ett verk av Satan och sker med stor makt, falska tecken och under och med orättfärdighetens alla konster, som bedrar dem som går i fördärvet. - de har ju inte velat ta emot den kärlek till sanningen som kunde ha räddat dem. Därför låter Gud villfarelsen få makt över dem så att de tror på lögnen(2 Tess. 2:9-11)

Villfarelserna och den ockulta vågen är förtrupperna till Antikrist, men de skulle inte ha kunnat få så många anhängare bland svenska folket om man inte manipulerade människorna att överge Guds tio bud. Enligt Uppenbarelseboken så gäller laglösheten i den yttersta tiden (den tid vilken vi lever i nu) speciellt mördande, trolldom otukt och stölder (Upp. 9:21).

I Hesekiel kan vi läsa:

Och Herrens ord kom till mig; han sade: Du människobarn, säg till dem:  Du är ett land som icke bliver renat, icke varder sköljt av regn på vredens dag.

De profeter som där finnas hava sammansvurit sig och blivit såsom rytande, rovgiriga lejon; de äta upp själar, de riva till sig gods och dyrbarheter och göra många till änkor därinne. Prästerna där våldföra min lag och ohelga mina heliga ting; de göra ingen åtskillnad mellan heligt och oheligt och undervisa icke om skillnaden mellan rent och orent. De tillsluta sina ögon för mina sabbater, och så bliver jag ohelgad mitt ibland dem.

Furstarna därinne äro såsom rovgiriga vargar; de utgjuta blod och förgöra själar för att skaffa sig vinning. De profeter som de hava tjäna dem såsom vitmenare; de skåda åt dem falska profetsyner och spå åt dem lögnaktiga spådomar; de säga: Så säger Herren, Herren, och det fastän Herren icke har talat(Hes. 22:23-28)

När vi går emot Gud, syndar och framhärdar i vår synd istället för att vända om, ångra oss och be om förlåtelse för våra synder (Gud förlåter även kristna som faller) tar vi initiativ till att skiljas från Gud (även om vi inte är medvetna om det) med resultat att han inte kan fortsätta det verk han börjat med oss.

Och vi har inte fått världens ande utan Anden som kommer från Gud, för att vi skall veta vilka gåvor Gud har gett oss. Därför talar vi heller inte om dessa ting med ord som mänsklig visdom har lärt oss utan med ord som Anden har lärt oss - vi tolkar andliga ting med Andens hjälp. Den oandlige tar inte emot vad Guds ande säger, det är dårskap för honom och, han kan inte förstå det, eftersom det måste bedömas på ett andligt sätt. Den som är andlig däremot kan bedöma allt, men själv kan han inte bedömas av någon. Vem känner Herrens tankar så att han kan upplysa honom? Men vi tänker Kristi tankar(1. Kor. 2:12-16)

Majoriteten av det kristna ledarskapet (präster och pastorer) är inte frälsta och därför kan de inte ta emot vad Guds Ande säger. Det är dårskap för dem (liksom för alla icke troende) men de vill precis som världens barn (de flesta av dem) vara snälla, trevliga och tillmötesgående gentemot allt och alla. De förstår inte att de våldför sig på Herrens lag och ohelgar hans heliga ting genom att inte göra åtskillnad mellan oheligt och heligt och genom att inte undervisa om skillnaden mellan rent och orent.

De har böjt sig för avgudar och predikar ett socialt evangelium. Ett laglöshetens evangelium/ett evangelium utan omvändelse/syndabekännelse och ånger och som talar om att laglöshet och synd kan accepteras om de som är laglösa och inte vill vända om till Herren, är fattiga och utsatta i världen och inte minst i Sverige. De behöver inte ens vara fattiga utan det räcker med att sionistmedia talar om för dem att så är fallet.

Ett sådant evangelium är inte ett bibliskt evangelium utan ett evangelium som tillåter syndarna att fortsätta synda och att sprida laglöshet överallt där de befinner sig. De svenska hycklande prästerna och pastorerna har anammat “neutralitetspolitiken” som egentligen inte är neutral utan som följer en agenda som handlar om att skapa så mycket oordning och kaos som möjligt för att när oordningen och kaoset blir outhärdligt för de flesta som tvingas leva i detta, sedan kunna presentera en lösning vilket är en lösning som inte gynnar några andra än dem som presenterar lösningen och dem som än så länge är till nytta för dessa.

När de som idag arbetar för Antikrists kommande världsherravälde (Antikrist kommer att vara av judiskt ursprung, en falsk jude, politisk sionist och homosexuell) inte längre behövs så kommer de att elimineras av Antikrist (hans anhängare) om inte Gud hinner före vilket vi innerligt får hoppas på. Det vill säga att Gud tar bort dessa icke frälsta präster och pastorer som predikar ett falskt evangelium och på så sätt för stora skaror av människor till helvetet.

Sverige är på väg mot sin undergång och laglösheten (villolärorna) har mycket tack vare ett ogudaktigt prästerskap kunnat breda ut sig så att vi alla snart befinner oss helt i händerna på de kabbalistiska och Kristus fientliga krafterna (de Talmudtroende).

Den protestantiske reformatorn Martin Luther försökte redan i mitten av 1500 talet varna för dessa krafter (se föregående inlägg) men kristenheten föll ändå som käglor för de falska judarna och deras agenda. Idag har de via ekonomin (pengarna och sin girighet som Luther också varnade för) tagit över Europa fullständigt och skapat det antikristliga EU som Europas medborgare röstade för i tron att det skulle bli bättre för dem på alla sätt.

Vi ser idag att allt bara har blivit sämre och Grekland är på gränsen till bankrutt. Fler europeiska länder kommer att gå samma öde tillmötes om inte folk sätter ner fötterna. Massinvandringen fortsätter enligt den uppgjorda planen då ett folk som inte håller ihop och som inte har något som håller ihop dem kan opponera sig utan att bli kallade rasister och främlingsfientliga.

De asociala zigenarna som tar sig till Sverige för att tigga och leva rövare, är däremot en grupp, en folkgrupp, vilket svenskarna enligt våra landsförrädare politiker inte är. En hårt sammansvetsad grupp som dem måste man i Sverige ta hänsyn till trots att de inte kan tillföra något och inte ens har rätt att vara här och förpesta tillvaron med sitt parasiterande.

Analfabeterna från U länderna och alla andra lycksökare som tar sig till Sverige kommer knappast att klaga över vårt arma land då de är överlyckliga som kan leva i sus och dus i Sverige utan att behöva lyfta ett finger och ha sina lojaliteter till sina hemländer dit de skickar pengar (de svenska skattebetalarnas pengar) och åker och krigar för. Tillbaka i Sverige får dumsvensken stå för deras vård och för allt annat som de kan behöva vid återkomsten. 

Men prästerna och pastorerna låter “barmhärtighet” med ofrälsta (med Kristus fiender och världens människor enligt bibeln) gå framför lag (det är ju så synd om alla) och ser inte att de uppmuntrar till laglöshet och förfall och att de är en del av Antikrist och hans kommande rike.

De ser inte att de kommer att få en sträng dom som inte har värnat om våra gränser (nationen) utan uppmuntrat till att skapa ett inferno i Sverige, fyllt med människor som aldrig ens hade tagit sig hit om det inte hade varit för deras och deras uppdragsgivare politikerna och de falska judarnas givmildhet med skattebetalarnas pengar.

Ve er ni hycklare och era hycklande kyrkor (de fina och propra avgudar ni dyrkar och ständigt putsar på) som så totalt har vilselett “de små”, som är de troende bröderna och systrarna enligt bibeln och inte några otroende hitresta tiggarparasiter från andra EU länder eller andra som vill ha ett drägligare liv på andras bekostnad, för att få fylla era egna bukar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik