Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Man erövrar inte en fästning genom att hålla tal

Publicerad 2015-01-03 15:20:35 i

Sedan Kristus tid har laglösheten varit väl organiserad och ökat stadigt (fler och fler ockulta och sataniska rörelser/organisationer har uppstått). De laglösa har kunnat arbeta och arbetar ostört i hemliga ordnar (frimurarordnar) och i ockulta sällskap där allmänheten inte välkomnas.

Offentligt visar de upp en sida där välgörenhet och samhällsutveckling står i fokus och bygger sina organisationer på ett gradsystem med vattentäta skott där de som tillhör de lägre graderna inte vet vad de som tillhör de högre graderna sysslar med. På så vis är det ett förhållandevis litet antal människor som känner till den verkliga agendan och som har insyn i verksamheten.

Frimurarnas och de ockulta sällskapens Gud är inte Abrahams Gud (de troende judarnas och de kristnas Gud) utan denna världens furste/gud (Lucifer, Satan). Det betyder att människor som är involverade i de hemliga ordnarna och som arbetar för dessa eller stödjer dem, arbetar för och ger sitt stöd till Satan och det antikristliga systemet oavsett om de vill det eller ej.

Detta är för de flesta svårt att förstå. Många människor tror inte ens att djävulen existerar och det gäller inte minst kristna. De ljumma kyrkornas representanter och församlingarnas herdar undviker att tala om Guds motståndare.

Folk kan bli rädda, känna sig besvärade, kränkta eller hotade om den onde nämns vid sitt rätta namn och därför väljer de “politiskt korrekta”(världsligt sinnade) prästerna och pastorerna att hellre tala om att Gud älskar allt och alla (vad de än gör) även om de inte vill göra bättring (vägrar gör bättring) och vända sig bort från synden.

Antalet medlemmar i församlingarna är viktigare för prästerna och pastorerna än att “fåren” får kunskap om att Satan finns och kan förskapa sig samt förskapar sig till en ljusets ängel liksom hans anhängare.

“Och detta är icke att undra på. Satan själv förskapar sig ju till en ljusets ängel. Det är då icke något märkligt, om jämväl hans tjänare så förskapa sig, att de likna rättfärdighetens tjänare. Men deras ände skall svara emot deras gärningar” (2.Kor:11:14-15)

Det är också viktigare att församlingsmedlemmarna får underhållning, gemenskap (enligt världens principer) och gott kaffe med kaffebröd än att de får reda på att djävulen är världens furste, att han alltid kommer att vara Guds motståndare samt att världen (med tanke på att världen har Satan som herre), är motståndare till Kristus, till Gud, och alltid har varit det.

Och I veten vad det är som nu håller honom tillbaka, så att han först när hans tid är inne kan träda fram. Redan är ju laglöshetens hemlighet verksam; allenast måste den som ännu håller tillbaka först skaffas ur vägen. Sedan skall den laglöse träda fram, och honom skall då Herren Jesus döda men sin muns anda och tillintetgöra genom sin tillkommelses uppenbarelse (2. Tess. 2:6-8)

Världen styrs av en satanisk sekt (grundad av kabbalisten Sabbatai Zevi under 1600 talet och vidareutvecklad av hans efterträdare, kabbalisten Jakob Frank) som sysslar med att successivt avskaffa lagen så att “den laglöse” kan träda fram. Han som Herren Jesus skall döda med sin muns anda och tillintetgöra genom som tillkommelses uppenbarelse. 

Jakob Frank sa så här till sina lärjungar:

Min önskan är att leda er till livet. Vägen till livet är emellertid inte en lätt väg, därför att det är en väg av nihilism, och det betyder att människan måste bli befriad från alla lagar, seder och bruk och all religion. Att lära sig att vara öppen och ta emot all undervisning men sedan förkasta den totalt, att följa sin nihilistiska ledare steg för steg ner i avgrunden.

Vattendopet är en nödvändighet, därför att kristendomen har banat vägen för oss. Jag måste säga detta, Kristus som ni känner till, sade att han hade kommit till världen för att frälsa den ifrån djävulen. Jag har kommit för att frälsa världen ifrån alla lagar, seder och bruk som har existerat eller som nu existerar. Det är min plikt att förstöra allt detta så att den gode guden kan uppenbara sig själv.

Ni som är något insatta i elitens dolda dagordning märker nog ganska snabbt att detta är Illuminatis agenda men också den agenda som ligger bakom kommunismen, socialismen (den falska godheten) som för Sveriges del har resulterat i en enorm och destruktiv massinvandring. Illuminati tog tidigt kontrollen över alla världens frimurarordnar. Mer information om detta i slutet av artikeln.

Genom massinvandringen (splittring och söndring bland folket) går det att plocka bort lagar (lagen) eftersom alla människor som kommer hit från hela världen har rätt att ha sina egna lagar (något annat är diskriminerande) eller inga lagar alls om de så önskar. 

Sabbatai Sevi föddes 1625 i den Turkiska staden Smyrna. Hans föräldrar hade flyttat till Turkiet efter att ha bott i Grekland och fadern var en framgångsrik köpman. Sabbatai genomgick den vanliga judiska skolningen men fick börja utbilda sig till rabbi då han visade begåvning. Han blev expert på den judiska kulturen och de talmudiska skrifterna och började efter utbildningen att studera kabbalan.

När Sabbatai var cirka 23 år gammal (1648) påstod han sig ha fått ett personligt besök av Gud som uttalade följande ord för honom:

Du är Israels frälsare, jag svär vid min högra hand och vid min arms styrka, att du är den sanne förlossaren, och att det icke finns någon annan vid min sida som frälser

Sabbatai började offentligt proklamera att han var Guds son och den messias som Gud lovat skulle komma. Många judar följde honom och en ung jude vid namn Nathan av Gaza påstod sig ha fått en uppenbarelse ifrån Gud att Sabbatai verkligen var guds son och att Nathan skulle bli hans profet.

Rörelsen spred sig snabbt till alla judiska kolonier i hela världen och judiska rabbiner som blivit omvända till Sabbatais lära reste runt i hela Europa (ända upp till Sverige) för att värva anhängare.

När rörelsen nådde sin kulmen hade den största delen av alla judar blivit omvända till att tro på Sabbatai som Israels frälsare och förlossare. Sabbatai och Nathan fortsatte att utveckla rabbi Lurias undervisning om att frälsning kommer genom att synda och att synd är något heligt.

Nathan förklarade för Sabbatais anhängare att han år 1666 skulle ta makten i världen och genom våld återställa allt till judarnas fördel. Sabbatai började att leva som det anstår en kung och etablerade ett hov som följde honom vart han än reste.

Den 16 september 1666 reste Sabbatai med sitt hov till Turkiet och till den dåvarande huvudstaden Adrianopel där han begärde tillstånd att få träffa Turkiets kung vars titel var sultan. Sabbatais anhängare proklamerade att Sabbatai skulle avsätta sultanen och själv stiga upp på tronen och ta makten.

Så blev det inte. Istället anhölls Sabbatai och placerades i fängelse. Efter en tid i fängelset gav sultanen Sabbatai ett ultimatum som gick ut på att om han inte omvände sig till den Islamska lärans tro och liv skulle han bli avrättad. Sabbatai Zevi, valde att offentligen avsvära sig den judiska tron och bli muslim.

Sabbatais profet Nathan ingrep och förklarade för de chockade anhängarna att det var nödvändigt för messias att stiga ner i avgrunden och att messias måste lida för människornas synder. Sabbatai måste bli som en ny Moses, vilken för en tid tjänade vi faraos hov, alltså först bli förnedrad, för att sedan kunna leda sitt folk till seger. Detta var enligt Nathan förklaringen till att Sabbatai hade valt att bli muslim och en del av sultanens hov.

I hemlighet behöll och praktiserade Sabbatai Zevi sin kabbalistiska och talmudiska tro trots att han offentligt hade konverterat till Islam. Jakob Frank i sin tur konverterade till katolicismen. Det blev mycket vanligt bland denna grupp, sabbatianer och frankister, som kallades judar och som kallade sig själva för judar, att konvertera till Islam eller till kristendomen och låtsas vara muslimer eller kristna utåt sett.

Ännu värre, de låtsades också vara judar trots att de inte var några judar som dyrkade Abrahams Gud, utan Gudsförnekande satanister (Guds motståndare). Det är detta som har förvillat så många människor så länge och som är en del av Satans plan när det gäller att föra hela mänskligheten bakom ljuset och ner i avgrunden.

Denna grupp som vare sig är judar, kristna, muslimer eller tillhör någon annan etablerad religion, finns än i idag. De kallas fortfarande judar (kallar sig själva judar) men är i själva verket satansdyrkare (Luciferianer) vars politiska ideologi är sionismen. 

I Uppenbarelseboken kallas de Satans synagoga:

“Se, jag vill överlämna åt dig några från Satans synagoga, några av dem som säga sig vara judar, men icke äro det, utan ljuga” (Upp. 3:9) 

De äger alla banker (inklusive FED i USA som de tog över genom en kupp 1913), media, underhållningsindustrin med mera och gick i bräschen för skapandet av staten Israel (familjen Rothschild Balfourdeklarationen), som nästan alla kristna hyllar helt okritiskt då de menar att staten Israel är ett Guds verk.

Kristna vill inte förstå att den nuvarande staten Israel aldrig hade blivit till utan satanisters (stenrika bankirers) makt och pengar och utan Nazityskland och “förintelsen” som dessa stödde ekonomiskt i syfte att få världsopinionen positivt inställd till en egen framtida stat för “judar” (kabbalister, sionister) efter kriget.

Bankirerna som kallade sig för judar men som var sabbatianer, frankister, såg till att Hitler kom till makten och hade inga problem med att offra sitt eget folk på lögnens altare. Det var ju inte deras folk (är än idag inte deras folk) vilket vi har fåtts till att tro. Flertalet av dem är dessutom ättlingar till Khazarerna, ett krigiskt folkslag som konverterade till judendomen på 700 talet och saknar därmed biologiska band till patriarkerna Abraham, Isak och Jakob.   

Genom att göra Hitler och det tyska folket till syndabockar kom dessa satanister undan. De kommer undan hela tiden på grund av att deras herre och de själva kan förskapa och förskapar sig till ljusets änglar. Snart kommer de att lägga under sig all makt (få fullkomlig makt över alla människor) genom att ta bort kontanterna. 

Utan de sex miljoner judarna som man påstår dog under förintelsen, hade världen aldrig gått med på att staten Israel utropades. De flesta länder och befolkningar hade protesterat. Det gjorde man inte nu eftersom Hitler och det tyska folket (samt alla andra folk) hade varit så hemska mot judarna och förintat en del av dem. Av den anledningen kunde staten Israel uppstå trots att den uppstod genom ett stort övergrepp (fördrivning, tortyr, mord) på palestinierna.

Anhängare till Sabbatai Zevi och Jakob Frank (kabbalister, talmudister och sionister) vilka är satanister, har under århundraden lyckats infiltrera alla religioner och alla samhällen genom att konvertera och utge sig för att vara några andra än vad de egentligen är.

De har infiltrerat hela det svenska samhället och alla politiska partier (även Sverigedemokraterna) och på grund av okunskap (det är meningen att folk skall förbli okunniga) är det många som ger (har gett) judarna som grupp skulden för dessa sabbatianers och kabbalisters verk.

Det brukar heta att judarna (alla judar) äger och styr hela världen när det i själva verket bara är en liten klick (bankelit, industri ägare, ägare av media med mera) som gör det och som inte ens är judar utan djävulsdyrkare och fiender till hela mänskligheten.

De använder sig av mycken köpenskap, ekonomi (pengar), en som tidigare nämnts, av Satan beprövad metod, för att så split mellan människor och få grupper mot varandra. Enighet, harmoni och verklig tolerans är rena pesten för dessa satanister och ju fler och blodigare konflikter man lyckas frambringa desto större anledning får man (samma människor) att dra åt snaran kring alla.

En grupp, för simsalabim, så har man plötsligt lyckats med konststycket att dela in mänskligheten i två grupper bestående av hederliga och goda individer på ena sidan och av  terrorister på den andra, vill få ett slut på eländet som terroristerna (givetvis inte de ljusskygga satanisterna) bär skulden till och den genialiska lösningen brukar vara utökad kontroll (ett gigantiskt kontrollsamhälle) vilket man aldrig hade kunnat propagera för och driva igenom om det inte hade funnits någon terrorism eller några terrorister.  

Det brukar kallas Problem - Reaktion - Lösning:

En uppmaning från Jakob Frank till sina lärjungar löd så här:

“Att stiga ner i avgrunden kräver inte bara att man förkastar alla religioner, seder och bruk utan också att man förbinder sig att utföra främmande seder. Detta betyder att en människa är villig att frivilligt förnedra sig själv, så att människan blir fullständigt frigjord från alla skamkänslor. 

Vi har nu fått i uppdrag att stiga ner i avgrunden där lagar och religioner inte existerar. Men det är en väg som är mycket farlig, för det finns krafter och gudar, dessa är inga andra än världens tre ledare, och dessa gör allt för att förhindra oss.

Det är nödvändigt att lura dem och på detta sätt kunna fortsätta på vår väg. Ingen av de gamla klarade av detta, varken Solomon, Jesus eller Sabbatai Sevi. För att vi skall lyckas, det vill säga, att övervinna de krafter som står emot oss, vilka är gudarna bakom nationernas religioner, måste vi uppehålla en fullständig tystnad, även om detta leder till högförräderi.

Vi måste uppträda som en man, som önskar erövra en fästning. Man erövrar inte en fästning genom att hålla tal, utan måste gå dit i tystnad med alla sina soldater. Så måste vi också göra, gå vår väg i tystnad och i hemlighet. Det är bättre att se än att tala för hjärtat får inte förråda till munnen vad det känner. Därför finns det inget behov av intelligenta tänkare och forskare, vi behöver endast tystnad

Våra förfäder talade öppet och det gjorde dem inget gott  och vad har de uträttat? Men vi är under en börda av tystnad, vi måste var tysta och uthålliga. Om vi håller denna tystnad så kommer helig kunskap att komma till oss från avgrunden. Sålunda är det vår plikt att skaffa oss kunskap, och denna kunskap kommer från de olika nationerna på jorden, men det betyder inte att vi skall förena oss med dem.

Den som lyckas i detta får tillfälle att leva ett fritt liv som en anarkist (förkastning av alla lagar och förordningar). Platsen dit vi är på väg tolererar inga lagar , för alla lagar kommer från döden, medan vi är på väg till livet

Att jämföra med detta citat från Jesuiteden:

“Min son, du har redan instruerats att uppföra dig som en hycklare: Att vara katolik bland katoliker, och att vara spion bland dina egna bröder - att inte tro på någon människa, att inte lita på någon människa. Att vara reformert bland reformerta, att vara hugenott bland hugenotter, att vara en kalvinist bland kalvinisterna. Bland protestanterna - var i allmänhet en av dem! Tillägna dig deras tillit, och försök till och med att tala från deraspredikstolar.

Framhåll med hela din naturs lidelse vår heliga religion och påven. Sänk dig så djupt att du blir en jude bland judarna, så att du blir i stånd till att insamla information som kan vara till nytta för orden, som en trofast påvlig soldat. Du har instruerat att lömskt så svartsjukans och hatets frö mellan stater som tidigare hade fred, och hetsa dem till blodsdåd genom att du får dem att gå i krig och skapar revolutioner och inbördeskrig i samhällen, provinser och länder som varit självständiga och framgångsrika, som odlat kont och vetenskap och glatt sig åt fredens välsignelser.

Ta parti för förkämparna i hemlighet, i samråd med din Jesuitbroder.. Som kanske står på den andra sidan, och öppet går emot den sida du har förbindelse med… så att kyrkan tillslut blir den segrande parten, i de överenskommelser som gjorts vid fredsförhandlingarna, och att målet rättfärdigar medlet.

Du har instruerat i din uppgift som spion, att samla in all statistik, fakta och information som det står i din makt från alla källor. Att vinna familjens tillit hos protestanterna och kättare av varje klass och natur, liksom hos handelsmannen, bankmannen, advokaten och på skolor och universitet - i parlament och lagstiftande församlingar, hos myndigheterna och statsråden - att vara allt för alla människor, för påvens sak, vars tjänare Ni är in i döden”   

Den romersk katolska kyrkan infiltrerades 1534 av den judiske ockultisten (kabbalisten) Ignatius av Loyola som grundade den militanta Jesuitorden tillsammans med två andra judar vid namn Polanko och Frans Borgia.

Ignatius härstammade från en adlad spansk familj som till det yttre var kristna judar men som i hemlighet höll fast vid judendomen, sin ras, kabbalan, talmud och sina hemliga lagar. De var kryptojudar eller så kallade Maranner. Ignatius var medlem i Alambrados hemliga förbund, i de upplysta Illuminaternas förbund, som mestadels bestod av tvångsdöpta judar.

Den moderna Illuminatiorden grundades 1776 av juden och jesuitprästen Adam Weishaupt. Mayer Amschel Rothschild (kryptojude, kabbalist och sionist) finansierade rörelsen efter att han vunnit Adam Weishaupt för kabbalismen (satanismen). Illuminati gruppen var den del av frimurarna som genomförde den franska revolutionen och som har varit inblandade i de flesta revolutioner sedan dess.

Illuminaterna lanserade sin plan för omstörtandet av alla religioner och existerande regeringar, den 1 maj 1776 (socialdemokraternas och kommunisternas högtidsdag än i vår tid) med målet att upprätta Novus Ordo Seclorum, en ny världsordning eller världsregering.

Att allmänheten överhuvudtaget fick reda på Illuminatis plan berodde på en egendomlig olyckshändelse den 1 juli 1785. En kurir utsänd av Illuminati vid namn Lanze, red till häst från Frankfurt till Paris och hade dokument med sig beträffande Illuminatis arbete i allmänhet och med speciella instruktioner för den planerade revolutionen i Frankrike.

Dokumenten härrörde från judiska medlemmar av Illuminati i Tyskland och de var adresserade till stormästaren av den stora orientaliska frimurarlogen i Paris. När kuriren galopperade genom Regensberg träffades han av blixten i ett oväder och omkom. Alla dokumenten hamnade i händerna på den lokala polisen som överlämnade dem till den bayerska regeringen.

Regeringen gav order till polisen att genomsöka Illuminaternas högkvarter vilket ledde till att ytterligare dokument blev beslagtagna. Dessa dokument avslöjade att konspiratörerna hade världsvida målsättningar. Alla dessa noggrant dokumenterade bevis publicerade i en vitbok av den bayerska regeringen 1787. Denna vitbok sändes till regeringarna i England, Tyskland, Österrike, Frankrike, Ryssland och Polen.

Dokumenten visade att Illuminati planerade att åstadkomma en universell revolution vars avsikt var att ge dödsstöten åt samhället. Denna revolution skulle åstadkommas av de hemliga sällskapen. Vad man ville uppnå och som man idag är på väg att uppnå, var:

1. Avskaffande av alla regeringar.

2. Avskaffande av privat ägande.

3. Avskaffande av arvsrätten.

4. Avskaffande av patriotismen.

5. Avskaffande av alla religioner.

6. Avskaffande av familjen.

7. Skapande av en världsregering.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-01-03 15:34:51

Dina kommentarer försvann Alert när jag gjorde ett nytt inlägg och bytte ut filmen. Du har förstås helt rätt och det kändes inte bra att lägga in David icke från början. Han tjänar inte Kristus utan mörkrets makter.

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-01-03 15:48:53

Ny film inlagd!

Postat av: alert

Publicerad 2015-01-03 17:54:37

AMEN!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik