Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Rothschild köpte Charlie Hebdo innan terrorattacken

Publicerad 2015-02-07 14:36:00 i Ideologier,

Den franska satirtidningen Charlie Hebdo hade innan terrorattacken i Paris runt 10.000 prenumeranter och har idag, lite drygt en månad senare, 200.000 prenumeranter. Tidningen tycks bara öka i popularitet ju mer religioner, och allt annat som människor håller för heligt, kränks och förlöjligas.  

Att använda sig av yttrandefriheten bara för att man kan (har rätt enligt lag) och utan något annat skäl än att driva med troende (göra narr av dem) och deras religioner/religionsgrundare, är rent ut sagt vidrigt och människofientligt. Det är till att missbruka yttrandefriheten.

Rasismen (den riktiga rasismen) visar här en del av sitt rätta ansikte (vad de styrande krafterna anser om sina undersåtar) och om ni fortsätter läsa så skall ni få veta vad denna rasism grundar sig på. Det finns en plan bakom.

Men först ett exempel. Säg att det råder yttrandefrihet i skolorna där det vistas barn. En fullkomlig yttrandefrihet råder vilket innebär att eleverna (alla elever) har rätt att säga, skriva och teckna vad de vill och till vem de vill. Några elever får för sig att använda sig av yttrandefriheten och vänder sig emot en elev som de inte gillar för att han eller hon är duktig i skolan (eller vad som helst).

De säger inget om eleven men gör nidbilder av dennes familjemedlemmar eller andra som de vet att eleven håller av och kopierar upp dessa och skickar runt till alla skolans elever så att de får “skratta“. De tycker att det är roligt (humor av största klass) för porträtten ser verkligen jätteskojiga ut och alla skrattar utom den drabbade.

Han eller hon blir jätteledsen, kanske börjar fundera på självmord, och vill inte längre gå till skolan. Det går att ta samma exempel och överföra det till en arbetsplats och med en vuxen individ som utsätts eller till grupper av människor som blir utsatta. Detta skulle kallas mobbing och mobbing, att förnedra någon är inte nödvändigt och har inget med yttrandefrihet att göra.   

Charlie Hebdo har även gjort mycket grova nidbilder av vår Herre och frälsare Jesus Kristus och att se dessa bilder är för en som älskar Jesus samma sak (om inte värre) som att se en kär anhörig eller vän smädas och förlöjligas.

Visste ni förresten att familjen Rothschilds bestående av falska judar tillhörande Satans synagoga vilka är kabbalister (satanister) och sionister, köpte Charlie Hebdo en månad innan terrorattentatet i Paris?

Många inlägg har skrivits här på “Laglöshetens hemlighet” om familjen Rothschild och hur de har styrt Europa (alla dess befolkningar) med hjärnhand de senaste århundradena samt legat bakom (haft del i) alla hittillsvarande revolutioner och krig och finansierat båda sidor i dessa krig.

Det sista kriget (det värsta) återstår men inledningen har börjat med Charlie Hebdo. En våg av sympatier har sköljt över Charlie Hebdo sedan det fruktansvärda terrordådet och donationerna som strömmat in uppgår för närvarande till cirka 22 miljoner svenska kronor. Veckan efter attentatet, trycktes Charlie Hebdo i en upplaga på sju miljoner, att jämföras med den vanliga på 60.000 exemplar. Familjen Rothschild kan med andra ord öka på sin förmögenhet (sina biljoner) ytterligare och det är väl bra. För dem. 

Efter detta blev det några veckors uppehåll i utgivningen då personalen var tvungen att bearbeta sorgen efter de mördade kollegerna. Nu är dock verksamheten i full gång igen och att det sker i yttrandefrihetens namn kan ju ingen betvivla.

Familjen Rothschilds och de övriga bankirjudarna, mediejudarna, kabbalisterna och sionisterna, har ju alltid varit kända för att värna om yttrandefriheten och om demokratin. Mayer Amschel Rothschild (1744-1812) uttryckte sig till exempel så här ödmjukt vilket inte kan tolkas på annat sätt. Obs ironi!.    

Ge mig kontrollen över ett lands pengar och jag bryr mig inte om vem som stiftar dess lagar

Vad kabbalisten/satanisten, sionisten och den falska juden Mayer Amschel visste och som de flesta vanliga människor vet idag men som de undviker att tänka på (det är för jobbigt), var att den som kontrollerar ett lands pengar också kontrollerar ett lands lagar (vilka lagar som stiftas samt hur, när och varför) genom att den kontrollerar de personer som stiftar lagarna.

Den som kontrollerar ett lands pengar kontrollerar helt enkelt lagstiftarnas (och alla andras) ekonomi. Om inte lagstiftarna (och alla andra) är lojala mot den (eller dem) som kontrollerar deras ekonomi (mot dem som äger alla pengarna) så kan de se till att de blir helt utan pengar vilket leder till att de i bästa fall hamnar i fattigdom och misär och i värsta fall till att de dör.

För att undvika att hamna i någon av dessa situationer gäller det för de underlydande (de vanliga människorna) att de tänker, tycker och handlar rätt. Det behöver inte innebära (innebär för det mesta inte) att tänka och tycka gott eller att handla på ett moraliskt riktigt sätt.

Den som vill bli framgångsrik (enligt världens definition av framgång) i ett land eller i en värld som styrs av (ägs av) en omoralisk girig, högmodig, ogudaktig, roffande, syndig, självutnämnd och satans dyrkande elit (som gömt sig under religionens täckmantel) gör bäst i att bli som dem eller bli så lik dem som möjligt.

Mayer Amschel Rothschild lade upp planen för och finansierade den ökända Illuminati gruppen (vilken står över och kontrollerar alla världens frimurarordnar) och gav sedan ansvaret för dess uppbyggnad och utveckling till den katolske jesuitprästen och falska juden, Adam Weishaupt (som han vunnit över till kabbalismen).

Illuminati gruppen var den del av frimurarna som genomförde den franska revolutionen och sedan dess har de varit inblandade i de flesta revolutioner och krig. Illuminaterna lanserade sin “socialistiska” plan för omstörtandet av alla religioner och existerande regeringar, den 1 maj 1776 (socialdemokraternas och kommunisternas högtidsdag än i vår tid) med målet att upprätta Novus Ordo Seclorum, en ny världsordning eller världsregering.

Att allmänheten överhuvudtaget fick reda på Illuminatis plan berodde på en egendomlig olyckshändelse den 1 juli 1785. En kurir utsänd av Illuminati vid namn Lanze, red till häst från Frankfurt till Paris och hade dokument med sig beträffande Illuminatis arbete i allmänhet och med speciella instruktioner för den planerade revolutionen i Frankrike.

Dokumenten härrörde från judiska medlemmar av Illuminati i Tyskland och de var adresserade till stormästaren av den stora orientaliska frimurarlogen i Paris. När kuriren galopperade genom Regensberg träffades han av blixten i ett oväder och omkom. Alla dokumenten hamnade i händerna på den lokala polisen som överlämnade dem till den bayerska regeringen.

Regeringen gav order till polisen att genomsöka Illuminaternas högkvarter vilket ledde till att ytterligare dokument blev beslagtagna. Dessa dokument avslöjade att konspiratörerna hade världsvida målsättningar. Alla dessa noggrant dokumenterade bevis publicerades i en vitbok av den bayerska regeringen 1787. Denna vitbok sändes till regeringarna i England, Tyskland, Österrike, Frankrike, Ryssland och Polen.

Dokumenten visade att Illuminati planerade att åstadkomma en universell revolution vars avsikt var att ge dödsstöten åt samhället. Denna revolution skulle åstadkommas av de hemliga sällskapen. Vad man ville uppnå (och som man idag är på väg att lyckas med) var:

1. Avskaffande av alla regeringar.

2. Avskaffande av privat ägande.

3. Avskaffande av arvsrätten.

4. Avskaffande av patriotismen.

5. Avskaffande av alla religioner.

6. Avskaffande av familjen.

7. Skapande av en världsregering.

Dådet mot Charlie Hebdo var avskyvärt (det håller nog alla normalt funtade människor med om) men den intressanta frågan är (inte minst med tanke på informationen ovan, och den övriga informationen som lagts ut på bloggen angående Dönmeh judarna som låtsas vara muslimer, Marranerna, Kabbalismen/Satanismen och dess förgrundsgestalter med mera), om det finns någon/några och i såna fall vem/vilka som tjänar på händelsen i Paris och på att man idag utmålar 1.6 miljarder muslimer som potentiella terrorister?

Varför köpte Rothschilds Charlie Hebdo (en satirtidning) en månad innan attentatet?

Vem/vilka tjänar på och finansierar dagens krig och konflikter som ständigt pågår över hela världen? Kan det vara samma krafter nu som då eller är det rena konspirationsteorin att ens tänka tanken? 

Vi vet att de antikristliga och sataniska krafterna (Illuminati och de övriga hemliga ordnarna) vill avskaffa alla religioner samt upplösa alla nationer (se punkterna ovan). När det gäller nationerna använder man sig bland annat av EU (EU,s medlemsländer har inget att säga till om ifall konflikt uppstå mellan enskilt land och EU) och när det gäller religionen så skall all religion (alla religioner) ersättas av en världsreligion inom vilken Satansdyrkan påbjuds.       

Kabbalism är Satansdyrkan. Är det en slump att de falska judarna är kabbalister och dyrkar Satan? Jesus kallade dem en Satans synagoga som säger att de är judar men som ljuger. Och varför är man så mån om den politiska ideologin Sionismen (den enda ideologin som inte får lov att kritiseras eller ifrågasättas) och att alla kristna ska bli vänligt inställda till denna ideologi som kommer att vara den som för fram bibelns Antikrist till makten? 

Om det finns någon eller några som vill ha igång ett tredje världskrig som frimuraren och Illuminaten Albert Pike, redan 1871 förutspådde skulle stå mellan araber och falska judar (Israel och en judevänlig västvärld), så är frågan om det inte först är nödvändigt att framkalla ett hat och en illvilja mot muslimer och den muslimska världen för att få den övriga mänskligheten positivt inställd till att den muslimska världen attackeras.

Är det inte detta man håller på med idag (är det inte det som var syftet med Charlie Hebdo attacken?) samtidigt som man arbetar parallellt för att sprida så stort kaos som möjligt i världen genom bland annat massinvandring och ett totalt korrumperat rättsväsende. 

Albert Pike angående det tredje världskriget:

Det tredje världskriget måste befrämjas genom att dra fördel av de motsättningar som anstiftats av Illuminatis agenter, mellan de politiska sionisterna och den islamska världens ledare. Kriget måste föras på ett sådant sätt att Islam (den muslimska arabiska världen) och den politiska sionismen (den Israeliska staten) gemensamt förgör varandra.

Under tiden kommer de andra nationerna, än en gång splittrade i den här frågan, att vara tvungna att slåss tills de nått total fysisk, moralisk, andlig och ekonomisk utmattning. Vi skall släppa loss nihilisterna och ateisterna, och vi ska utlösa en fruktansvärd social katastrof som i all sin fasa skall visa nationerna följden av absolut ateism, ursprunget till förvildningen och till det här extrema blodbadet.

Då skall medborgarna överallt bli tvungna att försvara sig mot minoriteter av internationella revolutionärer och utrota dessa civilisationens förstörare, och allmänheten, desillusionerad på kristenheten som i sin deistiska anda, från och med då skall vara utan riktning och mål, strävande efter ideal men utan att veta vem de skall ägna sin tillbedjan, kommer då att få erfara det sanna ljuset genom den allomfattande andliga uppenbarelsen av Lucifers rena lära, vilken slutligen läggs fram i öppen dager..

Denna opinionsyttring blir följden av den allmänna reaktionära rörelse som följer på förintandet av kristenheten och ateismen, bägge samtidigt besegrade och utrotade

Satans synagoga (kabbalister och Sionister) har alltid sedan den korsfäste Herren Jesus Kristus och då representerades av fariséerna och de skriftlärda, hatat all sann kristendom och Kristus.

Idag representeras den av sionister, kabbalister, talmudister, av världens alla frimurarordnar och övriga ljusskygga grupper och organisationer såsom Bilderberggruppen etcetera. Ska tilläggas att alla som deltar (är medlemmar) i dessa ordnar (grupper) eller som kallar sig sionister, inte nödvändigtvis har koll på vad de representerar (de lägre gradens frimurare tror till exempel att frimureriet enbart handlar om välgörenhet och självutveckling) men de befinner sig inom ramen för Satans synagoga, det antikristliga systemet/riket.

Som vi tidigare har påpekat så finns det bara två riken, Guds rike och världens rike. Antingen tillhör man (arbetar för) det ena eller det andra. Det går inte att tillhöra båda, vara lojal mot båda eller att tjäna Gud och mammon samtidigt.

När den protestantiske reformatorn, prästen och teologiprofessorn Martin Luther (1483- 1546) arbetade med att översätta bibeln till tyska, ville han göra det så noggrant som möjligt. Därför tog han kontakt med judiska rabbiner som lovade att lära honom Hebreiska.

Under dessa lektioner kom diskussionerna in på judarnas Talmud (de äldstes stadgar) och det var då som Martin Luther förstod vilken djävulsk lära detta var och hur den har lett det judiska folket in i slaveri under satan.

Talmud säger bland annat att Jesus Kristus var en oäkting född utanför äktenskapet och att hans mor Maria var en hora. En dag när hon hade sin menstruation kom en ond ande in i hennes kropp och gjorde henne havande.

Sålunda var Jesus fader en ond ande och därför var han själv besatt av en ond ande. Det var genom denna onda ande som rabbinerna menade att Jesus gjorde sina underverk.

Vidare säger Talmud att Jesus var en dåre, en förförare och trollkarl samt att han blev dödad på ett kors, begraven i helvetet och att hans lärjungar har upphöjt honom till en avgud.

Nedan följer några exempel på vad skrifterna i Talmud lär:

Kallah, 1b, (18b)

Jesus var född utanför äktenskapet och hans mor blev havande med en ond ande under en menstruationsperiod.

Scabbath XIV

Jesus är i detta kapitel beskriven som en son till en romersk soldat och en judisk hora

Sanhedrin, 103 a

Detta kapitel lär att Jesus förstörde sig moraliskt och blev till en skam.

Sanhedrin 107 b

Detta kapitel säger att Jesus förförde och lurade det judiska folket

Hilkoth Melakhim

Föreskriver att kristna syndar genom att tillbedja Jesus

Hilkoth Maakhaloth

Säger att kristna är avgudadyrkare.

Orach Chaim (20:2)

Påstår att kristna klär ut sig till judar för att kunna döda dem.

Abhodah Zorah (15b)

Påstår att kristna har sexuellt umgänge med djur.

Chagigah (15b)

Säger att oavsett vilka synder en jude gör, så betraktar Gud honom som god och felfri.

Babha Kama (11 3b)

Guds namn blir inte ohelgat om en jude ljuger för en kristen.

Den Sionistiska ideologin är en nationalsocialistisk lära med samma ursprung som nazismen och bygger på raslära, nationell identitet och utvaldhet. Sionism är därmed RASISM men får trots detta inte utsättas för kritisk granskning och debatteras sällan offentligt.

Det beror på att nästan all media och all förlagsverksamhet, banker, industri, underhållning med mera ägs av aktiva Sionister eller anhängare av Sionismen.   

Kabbalan och Talmud (Satansdyrkan) är dess religion.

Konflikten mellan de muslimska länderna och de falska judarna (den ogudaktiga sionistiska staten Israel) syftar främst (som Pike skrev) till att utplåna kristendomen och de kristna nationerna (slutligen hela världen som vi är vana att se den) och för detta använder man sig av muslimer (i media kallas de muslimer) som i själva verket är Dönmeh judar.

Om Dönmeh judar och IS (Islamska staten):

http://experimentlandet.blogg.se/2015/january/donmeh-judar-bakom-wahhabismen-och-is.html

Om Charlie Hebdo:

http://undermattans.blogspot.se/2015/01/rothschilds-kopte-charlie-hebdo-en.html

Om Kabbalismen:

http://experimentlandet.blogg.se/2014/march/kabbalismens-avkomlingar.html

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik