Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Tredje världskriget kan börja

Publicerad 2015-12-08 11:12:00 i

Uppgifter från tyska säkerhetstjänster och en av Tysklands högsta domare varnar för att ISIS har insmugglat en hemlig armé på flera hundra tusen man i Tyskland som skall slå till under mars 2016.

Det sedan länge planerade tredje världskriget som syftar till att upprätta en slutlig global makt och ny världsordning (förslavad mänsklighet) styrd av Illuminati (som är chef över alla världens frimurarordnar) kan i princip börja när som helst.

Nihilisterna och ateisterna som liksom bolsjevikerna innan och under maktövertagandet av Ryssland, finansierades av Satans synagoga (bankirerna/de falska judarna), är nu redo att på kommando från sina uppdragsgivare, utlösa sociala katastrofer och blodbad i Europas länder för att kunna genomföra sina herrars plan och få majoriteten av Europas medborgare att anamma satansdyrkan (den allomfattande andliga uppenbarelsen av Lucifers rena lära).

Albert Pike (satanist samt grundare och stormästare inom det amerikanska frimureriet) skrev redan 1871 i ett brev till Giusseppe Mazzini (en 33,e gradens frimurare i Italien) om detta framtida skräckscenario:

“Det tredje världskriget måste befrämjas genom att dra fördel av de motsättningar som anstiftats av Illuminatis agenter, mellan de politiska sionisterna och den islamska världens ledare. Kriget måste föras på ett sådant sätt att Islam (den muslimska arabiska världen) och den politiska sionismen (den Israeliska staten) gemensamt förgör varandra.

Under tiden kommer de andra nationerna, än en gång splittrade i den här frågan, att vara tvungna att slåss tills de nått total fysisk, moralisk, andlig och ekonomisk utmattning. Vi skall släppa loss nihilisterna och ateisterna, och vi ska utlösa en fruktansvärd social katastrof som i all sin fasa skall visa nationerna följden av absolut ateism, ursprunget till förvildningen och till det här extrema blodbadet.

Då skall medborgarna överallt bli tvungna att försvara sig mot minoriteter av internationella revolutionärer och utrota dessa civilisationens förstörare, och allmänheten, desillusionerad på kristenheten som i sin deistiska anda, från och med då skall vara utan riktning och mål, strävande efter ideal men utan att veta vem de skall ägna sin tillbedjan, kommer då att få erfara det sanna ljuset genom den allomfattande andliga uppenbarelsen av Lucifers rena lära, vilken slutligen läggs fram i öppen dager..

Denna opinionsyttring blir följden av den allmänna reaktionära rörelse som följer på förintandet av kristenheten och ateismen, bägge samtidigt besegrade och utrotade”

Albert Pike förutspådde också de två första världskrigen:

“För att kontrollera världen förutser vi behovet av tre världskrig. Det första kriget skall omstörta Ryssland och kejsarhusen i Europa och sprida socialismen.

Det andra kriget skall dela upp världen i två maktsfärer bourgeosin (kapitalismen) och socialismen (sovjetblocket)” .

Även “Sion vises protokoll” (från slutet av 1800 talet) som anses vara en förfalskning av antisemiter (judehatare), beskriver hur de falska judarna (Satans synagoga och Satan) skall kunna uppnå världsherravälde steg för steg genom att skaffa sig kontroll och ägande över världsekonomin och media.

Nästan allt i protokollen har gått i uppfyllelse men ändå fortsätter man från maktens håll att hävda  att ingen konspiration föreligger.  

http://100777.com/protocols_se

Precis som när det gäller invasionen av “så kallade flyktingar” och då främst av unga män (18-35 år) vilka i media har döpts till ensamkommande “barn” och som på statens bekostnad blir tilldelade nya smartphones och datorer förutom varsin dadda (en personal per person som ser till så att de inte lider brist på något) så är det absolut inget konstigt.

Ingen plan/konspiration ligger bakom utan det är en slump att alla dessa unga, friska och ofta vältränade män från muslimska länder väller in i Europa och i Sverige just nu för att hamna på hem för ensamkommande småttingar. Det verkar även vara en slump att media mörkar sanningen om dessa “barn” och att Sveriges skattebetalare får stå för kostnaden både för de påstådda barnen och för allt negativt som dessa och massinvandringen för med sig.     

All opposition klassas som rasism och nazism och man bryr sig inte om vilka som ligger bakom den verkliga rasismen och nazismen. Nationalsocialismen, som förknippas med Hitler och som antagligen alltid kommer att förknippas med Hitler trots att nationalsocialism handlar om att värna en socialism inom nationen, har man lyckats tillintetgöra i de Europeiska länderna.

Det är en skymf mot förintelsens offer anser man (då främst mot judarna) att stå upp för nationalsocialism. Nationalsocialism är lika med att dyrka Hitler och de som är för nationalsocialism även om de hatar Hitler och allt han stod för, kommer i Sverige och i de övriga Europeiska länderna alltid (trots att de är emot Hitler) att vara för Hitler enligt den politiska korrekthetens företrädare.  

Att vara nationalsocialist är däremot ett krav när det gäller att bo och vistas i Israel där en utpräglad nationalsocialism råder. Israel och judarna kan man dock inte beskylla för att stödja Hitler och det han gjorde trots att de står upp för nationalsocialismen. Hur skulle det se ut? Det var ju “judarna” som var de största offren i nazityskland.

Vi får aldrig glömma de “sex miljoner” judarna (menar man) men gärna de miljoner och åter miljoner ryssarna som mördades under Sovjettiden (av ett ledarskap som främst bestod av judar).

Om judarna inte direkt eller indirekt skulle stödja den ideologi (inklusive den politiska sionismen) som förintade deras anhöriga, så hade de falska judarnas skapelse (Satans synagoga) fallit platt till marken. Man hade inte kunnat fortsätta att ta ytterligare steg mot en världsregering, en ny världsordning och ett kontantlöst samhälle.

Denna grupp har växt sig större i och med de så kallade “kristna sionisterna” som ekonomiskt och på andra sätt stödjer och uppmuntrar Israel (deras nationalsocialism/nazism) samtidigt som de tar avstånd från allt vad nationalism och nationalistiska yttringar heter i sina egna länder.
 
Inget som handlar om nation är värt att bevara för alla nationer är lika mycket värda resonerar man. Även om dessa tar sig till Sverige och önskar utplåna Sverige som nation tillsammans med kultur och religion vilket bibeln tar avstånd från. De har blivit hjärntvättade av sina präster och pastorer som går i Satans synagogas ledband och som uppmuntrar avgudadyrkan.      

Nationalsocialismen i Israel och staten Israel behövs som plattform för Satans synagoga då någon form av “nation” eller snarare sammanhållning behöver finnas för att man skall kunna krossa alla andra nationer och förslava mänskligheten/enskilda människor på alla plan innan de är beredda på att låta sig inlemmas i den nya världsordningen och ta märket (chipet) som bevisar deras lojalitet till Satan och hans Synagoga.     

Här följer några uttalanden av framstående nazister, sionister och företrädare för sionismen samt nationalsocialismen:

“Hur sällsamt det än må förefalla, så står staten Israel i tacksamhetsskuld till de tolv år Hitlers “tusenåriga rike” varade, ty utan den nazistiska antisemitismens genomslagskraft skulle Förenta Nationerna aldrig ha kunnat driva igenom ett beslut till stöd för en judisk stat i det arabiska Palestina” (Der Staat Israel im Werden, Frankfurter Hefte, December 1951)

“Antisemitismen är judarnas räddande ängel, som kraftfullt sörjer för att judarna förblir judar. Antisemiterna har skapat det judiska medvetandet hos många judar som inte vill vara judar” (Leo Wertheimer “Der Judenhass und die juden, som utkom 1918, citerad av Franz Scheidl: Israel - Traum unde Wirklichkeit, Wien 1962, s. 18)

“Antisemiterna kommer att vara våra mest pålitliga vänner och de antisemitiska länderna kommer att vara våra allierade” (Teodor Herzl Patai, 1960, band 1 s.84)

“Man kan väl inte säga att endast antisemitismen har satt sionismen till världen, men i varje fall i Västeuropa är antisemitismen den starkaste agitatorn för sionismen och antisemitismens undergång skulle här leda till sionismens undergång” (A. Ruppin. Die Juden der Gegenwart, Judischer Verlag, Köln 1911, s. 278)

“När antisemitismen i dess klassiska mening försvinner medför detta visserligen en förbättring materiellt och politiskt för de judiska samfunden överallt i världen, men det har också en negativ inverkan på vårt interna liv. Vårt (judiska) folk vet att kämpa heroiskt i dåliga tider, men har ännu inte lärt sig att leva skapande i goda tider” (Nahum Goldmann vid sitt inledningsanförande vid världsjudiska kongressens möte i Genève 23 juli 1958)

Hemlig ISIS armé skall slå till i mars 2016:
 
http://www.whitetv.se/inget-fritt-medium-i-sverige/1408.html

Den verkliga rasismen och dess rötter:

http://experimentlandet.blogg.se/2014/november/den-verkliga-rasismen-och-dess-rotter.html

IS är sionisternas duktiga idioter:

http://experimentlandet.blogg.se/2015/september/is-ar-sionisternas-duktiga-idioter.html

Kommentarer

Postat av: NJew World Order

Publicerad 2015-12-15 15:27:09

Den här intervjun från 2008 är väldigt bra och beskriver hur konspiratörerna jobbar, genom kontroll över banksystemet, media, politik, religion och skolorna.
https://www.youtube.com/watch?v=H9zVWsuDeiU

Svar: Tack för den!
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik