Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Antikristliga rörelser (HBTQ) stöds av Satans synagoga

Publicerad 2015-08-06 13:06:00 i

I år lyckades ”Stockholm Pride” och den av Gud fördömda regnbågsrörelsen (HBTQ) ivrigt påhejade av den judiska församlingen (övriga judiska aktörer) och svenska kyrkan (skökan), samla ihop cirka 200 organisationer, fackförbund, företag, politiska partier (politiker), statliga myndigheter, rättighetsaktörer och idrottsföreningar, till stöd för en fortsatt pervers samhällsutveckling som syftar till att få så många människor som möjligt att infoga sig i det antikristliga systemet och bryta mot Guds uppsatta normer för hur människor på bästa sätt skall kunna leva tillsammans.  

HBTQ rörelsen är liksom den ekumeniska rörelsen och rörelserna som är för massinvandring, upprorsrörelser. Rörelser som gör uppror mot Gud och Guds ordning (i detta fall skapelseordningen) är enligt skriften, antikristliga rörelser, det vill säga rörelser som är emot Kristus. Kommunismen vars rötter går att finna i kabbalismen/den politiska sionismen (den falska judendomen) är ett typexempel på upprorsrörelse (antikristlig hatrörelse) som har kostat miljontals människor livet.

HBTQ rörelsen går i bräschen för att bryta ner moralen i samhället genom att jämställa människans värde med hennes agerande (beteende) och då särskilt om hon tillhör en minoritetsgrupp. Att vända sig emot ett oacceptabelt beteende (agerande) om personen/personerna i fråga tillhör någon minoritetsgrupp (inom eller utanför landet) är lika med diskriminering, människohat och rasism. Detta är ett arv från Frankfurtskolan (dess sataniska rötter) som vi har skrivit om här och som är en skapelse av Satan och hans Satans synagoga:

Läs mer om detta här:

http://experimentlandet.blogg.se/2015/april/frankfurtsskolans-sataniska-rotter.html

Kärlek, godhet och barmhärtighet innebär numera att inte opponera sig eller ens reagera när människor bryter mot Guds rättfärdighetslagar (de gudomliga lagarna som Gud har fastställt på grund av att han älskar sin skapelse människan) eller mot de världsliga lagarna. Kärlek i dagens Sverige är att tillåta alla minoritetsgrupper att få göra vad de vill och att inte lägga sig i. De (även om de är gravt kriminella och bryter mot alla tio Guds bud samtidigt) måste få gehör för sina åsikter och tankar om vad som är rätt och fel precis som alla andra.

De är ju människor som Gud har skapat och Gud är kärlek och älskar alla helt kravlöst. Detta är vad laglöshetens företrädare och de falska skökoväsendenas (avfallets kyrkor) representanter har lyckats tuta i både troende och icke troende. Av den anledningen ökar laglösheten dag för dag och det antikristliga systemet tillåts att breda ut sig på Guds rikes bekostnad.     

Vill man skapa sina egna lagar och regler liksom de utländska tiggarna (som inte ens borde vara här) med sina bosättningar, nedskräpning på offentliga platser, vägran att betala böter och att anamma lagen som säger att den som väljer att vistas i annat EU land har rätt att göra det under tre månader såtillvida att den kan försörja sig själva med mera, så är det okey.

Eller som när muslimerna kräver speciella badtider, ledigheter, specialkost i skolorna eller annan särbehandling.

Detta som man kallar ”kärlek”, låt alla få ställa krav (gärna så orimliga som möjligt) och göra vad de vill samt få allt vad de vill på de svenska skattebetalarnas bekostnad (när det gäller alla som tar sig till Sverige för de generösa bidragens skull) är inte kärlek och har inte heller något med barmhärtighet att göra. Det syftar till att sprida laglöshet.

Guds kärlek är en kärlek som tar hänsyn till alla människors bästa och inte till olika intressegruppers, folkgruppers eller till enskilda individers bästa för att de kortsiktigt (innan majoriteten har gett sitt oåterkalleliga ja till Antikrist) skall kunna få någon form av vinning (ekonomisk vinning) för sig själva och/eller sin grupp i andra länder och på andra människors bekostnad vilket är fallet idag då man öser bidrag (skattemedel) över de tusentals individer som anländer till Sverige varje månad samtidigt som det svenska folket utsätts för diskriminering.   

Gud skapade nationerna för att människorna inom dessa skulle söka honom och som ett skydd mot Satans angrepp. Nationernas upplösning (borttagandet av gränser) som motiveras med att alla folk och folkgrupper skall bli som en enda stor och lycklig familj (se vad som hände när människorna byggde Babels torn) är sålunda ett Satans verk liksom attacken mot familjen som har pågått under flera decennier (utan några större protester från de kyrkliga företrädarna) och som nu har urartat fullständigt i och med den snuskiga och vederstyggliga HBTQ rörelsen.

Vad man önskar från maktens håll (en önskan som också är Satans) är att försvaga människor och länder. Utan familj, släkt, land, kultur, traditioner, historia och Gud samt med sexuella läggningar som strider mot skapelsen och mot Guds plan för sin skapelse, blir människorna ytterst sårbara, hjälplösa och otrygga. Sårbara, hjälplösa och otrygga individer är lätta att manipulera och få makt över.

Vi kristna vet vem som gärna vill ha makt över människan (helst alla människor) och vem som i begynnelsen bröt med Gud för att han ville gå sina egna vägar (göra vad han själv ville) och som gjorde uppror i himmelen och vägrade att underordna sig Gud. Denne, det vill säga Satan, går fortfarande sina egna vägar och gör vad han vill (tillsammans med sina tjänare och de fallna änglarna/demonerna) här på jorden.

Varje dag ser vi hans verk i form av ondska (krig, konflikter) som florerar inom nationer och mellan nationer, i samhällen, inom familjer och mellan individer.

Satans högsta önskan är att så många människor som möjligt skall göra som honom (göra vad de vill). Han kämpar varje dag för att få människor att göra uppror mot Gud och för att få dem att överge Guds vilja för sina liv. Varje dag får han nya anhängare som rättar in sig i de politiskt korrekta leden och som arbetar för att uppmuntra och sprida laglöshet med alla tänkbara medel.

Är du en av dem som i tron att du verkar för kärlek i själva verket är med om att uppmuntra och sprida laglöshet? Tror du att du gör något gott genom att inte ha några synpunkter på att alla får göra som de vill? I synnerhet alla som tar sig hit från andra länder och som helt öppet struntar i både de världsliga lagarna och de lagar som Gud har fastställt för att det skall kunna fungera för människor att leva tillsammans?

Som genom att göra vad de vill (det må sedan vara hur synd som helst om dem) faktiskt gör Satans vilja och som genom att de gör Satans vilja inte gör Guds vilja och därmed förpestar tillvaron för sina medmänniskor.

Det är Antikrists ande (den lögn - ande som under apostlatiden verkade i mörkret som en Laglöshetens hemlighet enligt Paulus) som står bakom den falska kärleken (det sociala evangeliet) som grundar sig på lögnen om att Gud är så kärleksfull så att han är beredd på att utplåna sig själv och sin församling för att inte stöta sig med de laglösa, den laglöse eller med Satan.

Bibeln talar om för oss att icke troende (det gäller alla icke troende även de som är jättesnälla) drivs av världens ande och att världens ande är Antikrists ande då världen (hela världen) är i den ondes våld.

Antikrists ande verkar fortfarande i mörkret, i frimurarordnarna och i de hemliga sällskapen där de verkliga beslutsfattarna träffas och lägger upp sina ondskefulla planer för världen. I Sverige finns det cirka 15000 frimurare. 674 av dem arbetar inom det svenska rättsväsendet som poliser, åklagare, rådmän, advokater, jurister och runt 600 som biskopar och präster i svenska kyrkan eller som pastorer inom frikyrkan.

Bland de övriga finns beslutsfattare och opinionsbildare av olika slag såsom politiker och mediaföreträdare, företagare, direktörer, höga militärer, läkare, tandläkare, chefer inom myndigheter med mera.

Man gömmer sig bakom ett respektabelt beteende, lovvärda ideal, filantropisk verksamhet och allmän religiositet (frimureriet sägs vila på kristen grund) men frimurarna själva förnekar att det är fråga om en religion. Man har dock tempel och altaren där man tillber ”den store Arkitekten” och blandar element från många olika religioner.

Först senare, ju högre upp man kommer i graderna, framkommer frimureriets sanna väsen. Man tillber guden Jah-Bul-On. Jah=Jahve. Bul=Baal, den gamla kanaaneiska fruktbarhetsguden. On=Osiris, den egyptiska underjordsguden. Både Baal och Osiris är manifestationer av Satan. Deras namn åkallas också i magi, trollformler och satanism (femuddiga och sexuddiga stjärnor). Se Israels flagga.  

Under 1700 talet bytte Mayer Amschel Bauer ut sitt efternamn till Rothschild som betyder “röd sköld” på tyska. Ett rött hexagram (en röd Davidsstjärna) hängdes upp på hans dörr och det blev sedan hans familjs vapensköld. Symbolen “röda stjärnan” är också en symbol för kommunismen som liksom nazismen och de övriga ideologierna har samma rötter.

Om man sätter ihop de båda trianglarna i Davidsstjärnan blir det en symbol för “människan som Gud” vilket speglar den tid i vilken vi lever. Stjärnan har 6 sidor, 6 vinklar och 6 poäng = 666. 666 är vilddjurets märke enligt bibeln och 666 nämns också i  GT,s  1. Konungaboken.

”Det guld som årligen inkom till Salomo vägde sex hundra sextiosex talenter” (1.Kon. 10:14)

Den ideologi som ligger bakom frimureriet går tillbaka ända till Egyptens, Babylons, det Israeliska folkets (judarnas) historia och mytologi (en del av judarna valde att dyrka avgudar, Baal som exempel, liksom Gamla testamentets kung Salomo, medan andra stod fast vid Abrahams Gud som också är alla kristnas Gud) och har varit verksam länge i världen.

Sedan dess kan man tala om två grupper av judar. Gudsdyrkande judar och Satansdyrkande judar. Den sistnämnda gruppen som i Uppenbarelseboken kallas för en Satans synagoga, är den som har tagit kontrollen över de Gudsdyrkande judarna samt över alla så kallade hedningar (alla icke judar), länder och regeringar genom ekonomin och ”mycken köpenskap” (vilket också var Satans, deras herres fall och anledningen till att han blev utkastad från himmelen av Gud).

“Jag känner din bedrövelse och din fattigdom -  dock, du är rik! - och jag vet vilken försmädelse du utstår av dem som säga sig vara judar, men icke äro detta, utan äro en Satans synagoga” (Upp. 2:9)

“Se, jag vill överlämna åt dig några från Satans synagoga, några av dem som säga sig vara judar, men icke äro det, utan ljuga; ja, jag vill göra så, att de komma och falla ned för dina fötter, och de skola förstå att jag har fått dig kär” (Upp.3:9)

Detta har möjliggjorts tack vare de hemliga ordnarna (frimurarordnarna vars medlemmar tillhör gräddan i varje samhälle/land och som  därför har makt över dem som på papperet har makten) och andra hemliga grupper såsom Bilderberggruppen med flera.     

Kung Salomo anses vara frimurarordens stiftare och det var han som utvecklade den judiska Kabbalan (traditionen, mysticismen). Kabbalan ingår i frimurarnas symbolvärld och den första mästaren enligt frimurartraditionen var bibelns Hiram från Tyrus som kung Salomo lät hämta till sig för att uppföra det första templet på berget Moria i Jerusalem. (1.Kon. Kap. 5,6,7)  

Under åren efter sitt avfall och fram till sin död hann kung Salomo med att ge form åt Kabbalan, som den moderna judaismen (sionismen) tillsammans med texterna från Talmud eller “de äldstes stadgar”, vilar på. Detta religiösa trossystem i vilket lag och bokstav, inte ande och liv sätts främst, opponerar sig Jesus emot vid flera tillfällen.

Läs mer om detta här:

http://experimentlandet.blogg.se/2015/march/frimurarna-bakom-sveriges-undergang.html

Den antikristliga andens syfte  är att genom olika Gudshatande och Gudsföraktande rörelser (förakt genom att negligera eller förvanska Guds ord) stärka, utveckla och (som nämnts) binda (infoga) människor till det antikristliga systemet så att deras lojalitet blir till detta system (och till Satan) som enligt Uppenbarelseboken (och vad vi själva kan se, det kontantlösa samhället) kommer att leda fram till att alla människor ställs inför valet att ta vilddjurets märke (eller att låta bli) för att kunna köpa och sälja.

Vi är snart där!  

Kampen om själarna pågår för fullt både i den synliga och i den osynliga världen. Vi deltar alla i denna kamp vare sig vi vill eller inte och strider antingen för Guds rikes utbredande (det goda) eller för Satans rikes utbredande (det onda) här på jorden. Vilken sida väljer du?

Några bilder från Pridefestivalen.
 
 
Bildresultat för bilder på svenska kyrkan i pride paraden
 
 
Bildresultat för bilder på svenska kyrkan i pride paraden
 
 
Här är de som ska försvara Sverige i krig.
Sveriges försvarsmakt
 
Här är de som ska försvara Sverige i krig.
Försvarets homosexuella
 
Simon Banks förmodade stamfränder demonstrerade för HBTQ i Sverige.
Judar för homorörelsen
 
pride13
och heja Israel 
 

Kommentarer

Postat av: Jan-Ola Gustafsson

Publicerad 2015-08-08 09:17:51

Olika mer eller mindre märkliga variationer av sexuell utlevelse, vissa av rent destruktiv karaktär, sprider sig som en löpeld i många länder. På bilderna i artikeln ovan ser man den "israeliska" (egentliga den sionistiska!) flaggan. De flesta vet inte att HBTQ som livsstil är väldigt vanlig i Israel och även inom religiösa kretsar inom judendomen är man i full färd med att "liberalisera" det traditionella synsättet att sexualiteten är till för att föra släktet vidare och att skapa nära band mellan dem som anförtrotts ansvaret att fostra kommande generationer.

Sök på Google begreppen Homosexuality in Israel samt homosexuality judaism och kolla hur man där går i bräschen för denna livsstil. Israels huvudstad Tel Aviv har nyligen fått namnet The Global Gay capital (den globala Gay-huvudstaden) efter att ha samlat över 100.000(!) "firare" i den årliga HBTQ-festivalen detta år.

Enligt Bibeln var det ju inte långt därifrån som änglar varnade Lot och hans närmaste att ge sig iväg från Sodom. Orsaken till stadens vidare öde uppges vara just det som "regnbågsmänniskorna"
sysslar med och det har i flera språk fått beteckningen Sodomi.

Svar: Den globala Gay huvudstaden, det hade jag ingen aning om men inte mycket förvånar i dessa dagar. Man borde ta lärdom av vad som hände med Sodom enligt vad som beskrivs i Gamla testamentet. Mångkulturen är dock något som lyser med sin frånvaro i Israel.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik