Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Svenska EU migranter nekas hjälp av kyrkan

Publicerad 2015-04-01 10:22:00 i EU,

“EU, s gränser är öppna för alla medborgare inom unionen, inte enbart för de välutbildade och välbeställda som fritt kan röra sig över gränser. De öppna gränserna innebär även att fattiga människor har rätt att söka sin inkomst överallt inom EU. Dessa människor kommer inte att åka hem om vi slutar hjälpa dem. De bor i bilen eller i skjul i skogen. De vill till varje pris skapa en bättre framtid för sina barn och vi har nog svårt att föreställa oss under vilka villkor de tvingas leva i sina hemländer” (Utdrag från en folder med namnet “tidsaxeln“, utgiven av svenska kyrkan)

Artikeln som utdraget är hämtat från handlar förstås om, ja gissa vilka, om inte de stackars Rumänska EU migranterna som reser runt utan identitetshandlingar och pengar för att slutligen slå sig ner i Sverige där något sådant inte behövs till skillnad mot i andra länder.

Detta framgår dock inte utan man kan lätt få för sig att Svenska kyrkan (skökan) tycker att alla fattiga EU medborgare har rätt att söka sin inkomst överallt inom EU (resa kors och tvärs över gränserna) och att de liksom de välbeställda har rätt att skapa sig en bättre framtid i andra EU länder.

Faktum är att många försöker att göra detta, även fattiga svenskar, men Svenska Kyrkan bistår dem inte utan hindrar dem. De tas inte emot med öppna armar av Svenska Kyrkan (som de kanske dessutom är medlemmar i) i de EU länder de väljer att åka till (där kyrkan finns representerad) om de har oturen att hamna i nöd eller från första början befinner sig i nöd.

Det finns för att ta ett exempel hundratals svenska EU migranter i Spanien (finns även i England, Tyskland med mera) och Svenska Kyrkans arbete där handlar inte om att samarbeta med Spaniens regering (de övriga ländernas regeringar) för att de svenska EU migranterna skall kunna få ett bättre liv i värmen (många är sjuka i reumatism och behöver värme för att må bra) och komma in i det spanska samhället utan om att kontakta UD, socialkontoren i Sverige eller anhöriga till de nödlidande för att få hjälp med biljetten hem.

Svenska kyrkans arbete utomlands går alltså ut på att avhysa de svenska EU migranterna, det vill säga att få hem dem till Sverige igen så fort som möjligt om de lever i nöd.

Detta trots att många av dem har flytt ifrån Sverige för att undgå diskriminering förtryck och kränkande behandling från myndighetshåll (som kvinnan i en av artiklarna nedan) och därför aldrig mer vill sätta sin fot i Sverige.

Gratis boende (husvagnar på kyrkornas tomter), gratis mat, gratis kläder och skor, gratis barnpassning, gratis tandvård, och en välbehövligt klapp på axeln eller en kram (övriga tycka synd om handlingar) är det inte tal om. 

Ändå består alla EU länder av många fromma kristna. Är det kanske så att de kristna i EU (alla kyrkor och församlingar) är rasister (främlingsfientliga) som inte vill öppna sina hjärtan och plånböcker för de fattiga svenska EU migranterna i nöd?

De borde ju ge dem bostäder, gratis mat, utbildning (om de saknar utbildning) och allt annat som man anser att de svenska medborgarna och skattebetalarna skall bekosta när det gäller de tiggande romerna och alla fattiga i resten av världen.      

Det verkar inte som att Svenska Kyrkan och de svenska myndigheterna ställer sig bakom parollen “allas lika värde” som rönte sådan framgång i media och att alla fattiga EU medborgare skall ha rätt att söka sin inkomst överallt inom EU.

För det första är tiggeri förbjudet i vissa EU länder och för det andra så råder inte den empatin för fattiga EU migranter som vi kan se i Sverige. För att som svensk EU migrant få bistånd till hemresa av de spanska myndigheterna är kraven mycket hårda som vi kan se i en av artiklarna nedan. 

Sverige däremot ger EU migranter bistånd till hemresa så fort de ber om det och när dessa EU migranter anser sig ha fått nog av att vistas i sitt eget hemland kommer de tillbaka till Sverige som gladeligen släpper in dem. De stannar och tigger (bygger kåkstäder och skräpar ner) och får sedan ekonomiskt bistånd igen till att åka hem och så håller det på.

Frågan som kan ställas är om inte också EU motsätter sig “allas lika värde”. Svenska EU migranter hamnar ofta mellan stolarna och varken hemlandet eller landet de vistas i tycker synd om dem eller anser att de har något ansvar för dem. De får klara sig bäst de kan.

Det här, och nu riktar jag mig främst till alla humana vänstersinnade kommunister (kristna), kan väl knappast handla om “allas lika värde” varken i Sverige eller i världen? Vad gör ni åt detta? Är ni beredda att göra något konstruktivt istället för att jaga (frysa ut) människor (kalla dem näthatare och rasister) som påtalar det motbjudande hyckleriet som råder på alla plan i det ruttnande stinkande svenska samhället? Inte minst inom kyrkor och församlingar.

Svenska kyrkan, kyrkorna och församlingarna i EU borde som Sverige gör, öppna sin famn och sina konton (plånböcker) för alla de nödställda svenska EU migranterna (sina egna) som av någon anledning (sjukdom eller annat) har svårt att vistas i Sverige eller som helt enkelt inte vill vistas i Sverige på grund av att de blir diskriminerade i sitt eget hemland.

Ett hemland inte kan hjälp dem utan som lägger alla resurser på ekonomiska flyktingar och lycksökare från hela världen (som väller in i landet) och som det automatiskt är synd om trots att ingen vet vilka de är då de vid ankomst saknar pass. 

Sveriges EU migranter:

http://faktum.se/2014/07/sveriges-eu-migranter/

Svenskar tigger på gatorna i Spanien:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18792121.ab

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik