Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

EU migranter går före hemlösa svenskar

Publicerad 2014-12-17 11:19:00 i

Bostadsbrist är ett stort problem i de flesta av Sveriges kommuner och en verklighet som nu allt fler äldre i landets storstadsregioner tvingas uppleva. Men trots att svenska kommuner enligt lag måste ge alla medborgare en bostad har endast 8 av 26 kommuner en övergripande plan mot hemlöshet.

Det visar en ny rapport från Stadsmissionen i Stockholm som varnar för en framtid med fler äldre i hemlöshet och efterlyser ett större engagemang kring hemlöshetsfrågan i stort från både storstadskommuner och regering.

Stockholms stadsmission har presenterat rapporten hemlös 2014 i riksdagen. Årets rapport fokuserar på den ökande andelen äldre i hemlöshet. Idag lever 1500 personer över 65 i hemlöshet i Sverige. En siffra som förväntas öka markant då antalet medborgare som är 65 eller äldre beräknas bli fler inom de närmaste fem åren.

Vi ser en tydlig trend. Bostadsbristen är särskilt tuff i storstäderna och det drabbar många pensionärer som lever i ensamhet med svag ekonomi. Det tänder en varningslampa hos oss då vi vet att äldre som hamnar i hemlöshet tenderar att fastna i utanförskap. I årets rapport har vi därför kartlagt hur Stockholms kommuner arbetar för att motverka och avhjälpa hemlöshet. Resultatet är skrämmande säger Marika Markovits, direktor Stockholms stadsmission.

Regering och kommuner måste nu ta hemlöshet på allvar menar Stockholms stadsmission.

Läs hela artikeln här:

http://www.stadsmissionen.se/Press--opinion1/Press--arkiv/Pressmeddelanden/Stockholms-Stadsmission-varnar-Allt-fler-aldre-tvingas-till-hemloshet-i-Sverige--/

Samtidigt som Stockholms stadsmission oroar sig över den ökande hemlösheten bland äldre svenskar, hyr de ut lägenheter till EU - migranter och till personer som har permanent uppehållstillstånd i ett EU land, men ingen möjlighet att få hjälp via socialtjänsten eller rätt till tak överhuvudet garantin.

Lägenheterna ligger i Bällsta och hyresgästerna har möjlighet att bo där i upp till nio månader med ett legalt andrahandskontrakt från Stadsmissionen. Tanken är att de som bor där skall söka annan bostad under tiden med hjälp av två samordnare som arbetar på boendet.

http://www.stadsmissionen.se/Socialverksamhet/Hemloshet1/Ballsta-boende/

Det räcker alltså att ha uppehållstillstånd i vilket EU land som helst (liksom vilket och vilka medborgarskap som helst) och säga att man är fattig, för att Stadsmissionen (och andra patologiskt goda organisationer och kyrkor) skall erbjuda boende, gratis mat, kläder, barnpassning, roliga aktiviteter med mera.

I Göteborg söker nu frälsningsarmén en dadda som bland annat skall skapa meningsfulla aktiviteter åt de tiggande zigenarna som inte vill arbeta eller studera i Rumänien utan sitta på gatorna här i Sverige.     

Svenska hemlösa är inte välkomna att bo på Bällsta boende (och på många andra boenden som olika organisationer och församlingar tillhandahåller) utan de får klara sig bäst de kan och troligtvis utan specialanställda samordnare som står beredda att lotsa in dem på en icke existerande bostadsmarknad.

Åtminstone verkar det inte finnas någon sådan för äldre hemlösa svenskar enligt Stockholms stadsmission. Kanske finns det en för tiggande EU migranter och halvanalfabeter från U länderna. 

Det går bra att tycka synd om äldre (och yngre) hemlösa svenska medborgare som i de flesta fall har arbetat och betalat in skatt i Sverige under lång tid, men att ta några egna initiativ för att hjälpa dem med bostäder går inte utan då lägger man över ansvaret på kommunerna och på regeringen som i sin tur gör allt för att byta ut den svenska befolkningen.

De ser helst att gamla, handikappade och fattiga svenskar dör så att det blir plats för ännu fler "ekonomiska" flyktingar från världens alla hörn. 

Det finns ju så många “fattiga” människor att ta hand om och som det är synd om. Om dom som har betalat mest för den vansinniga massinvandringen (som fortsätter att betala mest) och förstörelsen av Sverige, dör när de har blivit utblottade (vilket de blir förr eller senare), är ju helt i sin ordning.

Vad skall man med dem till om de inte längre kan bidra med pengar till mångkulturen och till hela landets undergång? Då är de varken till nytta för de patologiskt goda “hycklarna” inom välgörenhetsorganisationerna och kyrkorna eller för invandrarna (inte minst de stackars EU migranterna). Inte heller för samhället i det stora hela.      

Stockholms Stadsmission och många andra av välgörenhetsorganisationerna som sägs vila på kristen grund inklusive svenska kyrkan (skökan) och frälsningsarmén, visar att de inte vill ta den ökande hemlösheten på allvar, genom att understödja och uppmuntra en aldrig sinande ström av invandrare och så kallade EU migranter som söker sig till Sverige (fullkomligt väller in i landet) för att de önskar sig en bättre levnadsstandard vilket man i sitt patologiska godhetsrus, ger dem på de svenska skattebetalarnas bekostnad.

Kommentarer

Postat av: A-C Bejtoft

Publicerad 2015-03-28 22:49:09

Kom och titta under alla broar hur romernas läger ser ut. Skräpigt till max. De skiter (bajar) i Rålambshovparken och Kungsholms Strand. Vad ska vi säga till turisterna i sommar? Vad gör vi åt "skitlukten" när solen börjar värma upp allt som de har lämnat efter sig. Vi Kan inte ta emot alla fattiga i detta lilla land. Sätt gränser för detta otyg nu innan det är försent. Jag får ont i magen av all denna skit.

Svar: Så länge våra landsförrädare gödslar pengar och resurser över dessa romer (pengar som borde gå till Sveriges fattiga medborgare) som Rumänien och Bulgarien inte har lyckats integrera trots särbehandling och speciellt riktade resurser till denna grupp, lär de fortsätta att komma hit och tigga (då detta genererar mer pengar än att arbeta i Rumänien) samt bygga sina kåkstäder.
Göteborg, vilket blev känt nyligen, kommer satsa cirka 90 miljoner av skattebetalarnas pengar för att ge dessa individer samhällsinformation. De äter gratis, får gratis boende (om de inte bor i sina kåkstäder), gratis sjukvård och tandvård (max 50 kr per tandläkarbesök), gratis barnpassning om de har barn (medans de tigger), gratis kläder och skor, gratis aktiviteter (bland annat hos Frälsis) så de har det toppenbra här och det kommer bara fler och fler.

Vad man har tänkt säga till turisterna är väl att det är Syyyynd om dem.

Säg att de får runt 200 kronor = 6000 i månaden (för att räkna lågt) skattefritt varje dag (vissa får säkert mer), kanske 250 kronor vilket blir 7500 i månaden (skattefritt). Dessa pengar kan de använda till nöjen eller spara till hus eller lägenheter i sina hemland då de inte har några utgifter här utan får allt GRATIS.

Hur många vanliga löntagare har så mycket över när mat, räkningar, dagis, sjukvård och allt annat har betalats? Dem är det inte synd om men det är SYND om zigenarna för att de ser fattiga ut och tigger.

6000 - 7500 är nästan en årslön eller en halv årslön för en vanlig arbetare i Rumänien så det är klart att de tar chansen att parasitera på dumma svenskar (som tycker synd om dem) så länge det bra går.

Det är ofta samma personer som sitter dag in och dag ut och tigger utanför en och samma affär så det handlar ju knappast om att de befinner sig i tillfällig ekonomisk nöd.

Tvärtom så är dessa tiggare välbärgade jämfört med den övriga Rumänska befolkningen om de har sparat sina pengar. Varför skall de få lov att höja sin levnadsstandard i Rumänien samtidigt som vi vanliga medborgare som har tröttnat på all skit som tiggeriet för med sig, skall behöva få ont i magen?
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik