Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Dom över ljumma kristna och deras ledarskap

Publicerad 2014-12-27 22:59:00 i

Ännu ett brev till en kristen vän:

Du har helt rätt i att det var fegt och okristligt av mig att inte gå fram till dom desperata “zigenarkärringarna” som attackerade den gamla mannen med rollator och be dem sluta. Jag är en ganska feg människa (men får då och då höra att jag är modig), och ibland undrar jag om jag verkligen är kristen trots att jag känner att Gud, Guds Ande (sanningens Ande) verkar i mig.

Det är säkert också väldigt fegt och okristligt av mig att inte vilja gå med i någon kyrka och ge mitt stöd till pastorer som för sina får vilse och till församlingar (enskilda församlingsmedlemmar) som sitter och lallar runt kaffeborden och undrar varför det inte blir någon väckelse, trots att de ber om det gång på gång.

De tror att de kyrkliga ledarna kan sända väckelse och få församlingarna att växa så att de kan få del av framgången. De förstår inte (vill inte förstå) att det är de själva som är församlingen, Kristi kropp och att de måste vända sig till Gud, till Kristus, och inte till korrumperade kyrkor och till en korrumperad kyrkoledning som Satan har fått grepp om. De förstår inte att de ägnar sig åt avgudadyrkan.

Kyrkorna är av världen och inte av Gud och så länge det förhåller sig så kan det inte bli någon väckelse att tala om. Alla människor som går till kyrkan kan få frid men friden finns även inom AA/NA och i andra sammanslutningar där man tänder ljus och stillar ner sig. Men det är en falsk frid och inte någon frid som är från Gud utan från världen.

Världen vill inte veta av sanningen för världen känner inte sanningen. Världens sanning är en helt annan sanning än den sanning som är från Gud. Sanningen som är från Gud är ordet, Guds ord och Guds ord vill inte världen och de korrumperade kyrkorna veta av. De nöjer sig med att predika ett socialt evangelium som handlar om att ta socialt ansvar för dem som har det svårt. Men bara så länge de själva kan ha det relativt bra. 

Varför de har det svårt (om de överhuvudtaget har det svårt), orsakerna till att de har det svårt, vill man inte känna vid för då inbjuder man sanningen som man inte vill kännas vid. Den måste hållas på avstånd eftersom sanningen hotar de goda kristna människornas levnadsstandard. De kan tänka sig att ge av sitt överflöd till de fattiga och nödlidande men skulle aldrig kunna tänka sig att ta ansvar för dem (älska sin nästa som de älskar sig själva och sina barn/barnbarn) och adoptera dem om man säger så.

Samhället (däribland människor som redan är utblottade eller som är på väg att bli det) skall ta hand om alla tiggare och alla asylsökande som väller in i landet (Sverige) för att de vill ha en bättre ekonomisk tillvaro. De goda kristna skulle aldrig kunna tänka sig att sälja allt vad de äger och halvera sina löner för att leva på existensminimum. Om de skulle tvingas till de så hade deras generositet gentemot de fattiga varit lika med noll.

Jag ser fram emot den dagen, tror att den kommer snart, när Gud på allvar skiljer agnarna från vetet. När han rannsakar varje kristen människas hjärta och ser vilka motiv som ligger bakom deras agerande eller deras icke agerande. Att som kristen icke agera trots att man har kunskap och att agera på fel sätt, mot Guds vilja, är enligt Gud lika illa som att agera medvetet på fel sätt, mot Guds vilja.

Ingen kommer till himmelriket för att den är snäll, god och trevlig. Även Satan kan vara god, snäll och trevlig och förskapa sig till en ljusets ängel liksom hans anhängare. Till Gud kommer de som gör Guds vilja och kristna människor (pånyttfödda kristna), vet vad som är Guds vilja då de har Guds Ande boende inom sig. Det har Gud lovat att de har. Guds Ande lever inom de kristna och vägleder dem in i hela sanningen oavsett vad sanningen handlar om.

Gud sände mig för ett tag sedan till ett land långt borta och till kristna människor för att tala om för dem att det är något hos dem som inte behagar Gud. Det handlade om att det där fanns stolthet och högmod vilket är vad Gud hatar mesta av allt. Gud kan inte arbeta genom människor (oavsett vad det är för människor och oavsett hur många de har lyckats att föra till frälsning) som har stolthet och högmod inom sig.

Det förstör Guds verk och det förstör inte endast för den som är stolt eller högmodig utan för alla andra som vandrar med Gud och som vill vandra med Gud. Högmodet och stoltheten blev Satans fall (Lucifers fall). Satan var en ängel som levde med Gud och som vara högt uppsatt inom Guds rike (i himmelriket) men som blev högmodig och stolt.

Han ville bli lik Gud och inte bara bli lik Gud. Han ville bli Gud, göra sig till Gud och idkade köpenskap bland Guds änglar. Därför såg Gud ingen annan utväg än att kasta ut honom från himmelriket och ner honom till jorden. Sedan dess är det Satan som styr den här världen och han får allt fler anhängare för han känner till Guds vilja och omskapar sig till en ljusets ängel hela tiden liksom hans anhängare.

Den patologiska godheten som handlar om självutplåning och som står så långt bort från Gud och från sanningen som det bara går att komma, är ett Satans verk för ingenstans nämns eller dyrkas/hyllas Gud utan vad man hyllar och dyrkar är människor. Människor som är fulla av synd och som gör allt vad deras herre (Satan) befaller.

Sverige står under en dom och det är bara en tidsfråga innan nådatiden har nått sitt slut. Jesus Kristus, Gud, kom till denna världen som människa för cirka två tusen år sedan. Hans fiender är samma fiender då som nu och det är Satans synagoga vilka var de som korsfäste Herren.

Satans synagoga har sedan dess med hjälp av sina pengar och sin makt gjort allt för att krossa Kristi sanna lära och Guds ord. Man har förvanskat och förvrängt Guds ord till oigenkännlighet och kvar är bara ett socialt evangelium “ett tycka synd om hela världen patos”, en värld som är i Satans våld. Därför ser det ut som det gör och har sett ut som det gör de senaste 2000 åren här i världen.

Ständiga konflikter, misär, krig terror överallt i hela världen och som människor i sin okunskap ger Gud skulden för. De ser inte och vill inte se att deras feghet, deras underlåtenhet, deras högmod och deras stolthet har lagt grunden för allt de inte vill ha eller befatta sig med.

De vill tro att de är goda när de i själva verket är onda. De säger sig stå med Gud, Jesus Kristus, men vill bara komma åt det goda som Gud har lovat alla som tror på honom. De vill inte veta av Guds ord, Guds svärd, och de vill inte att Guds ord skall förvandla deras verklighet och andra människors verklighet då de är livrädda för att förlora sitt levebröd, det goda liv de kan leva i världen som ljumma bekännare vilka vacklar än hit och än dit i sina försök att vara snälla (trevliga, goda, barmhärtiga) mot allt och alla.      

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik