Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Sjukdomsinympning med gifter

Publicerad 2013-05-29 13:32:00 i Amalgam och andra gifter,

“Det finns ingenting dolt som inte skall bli synligt och ingenting undangömt som inte skall bli känt och komma till synes” (Luk. 8:17)

Sion vises protokoll eller låt oss kallad dem “Mount Everest vises protokoll“, för att undvika upprörda känslor, beskriver vad som nu händer i världen och vad som kommer att hända.    

Det är mycket tråkigt om dessa protokoll (vilket man brukar hävda) har använts i syfte att misstänkliggöra och anklaga judar som grupp då det väsentliga inte är vem eller vilka som har skrivit dessa protokoll utan vad som står i dem.

Om en person eller flera personer oberoende av folkgrupp eller religion (politiskt parti), skriver något liknande och det kommer till allmänhetens kännedom, så går det inte att anklaga alla som tillhör folkgruppen, religionen eller det politiska partiet. Alla är inte ansvariga för enskilda personers handlingar. Det går inte att, som exempel, anklaga alla med dåtida och nutida tyskt medborgarskap för vad Hitler ställde till med.      

Tyvärr har innehållet i protokollen (på grund av att man bestämt sig för att de bygger på en antisemitisk förfalskning) tystats ner eller nonchalerats. Därför är det inte många som vill eller vågar uttala sig om att mycket av det som protokollen beskriver, faktiskt, och konstigt nog, sker mitt framför våra ögon.

Utdrag från protokoll nummer 10 (sista stycket):
 
Inympning av sjukdomar och andra frimureriets ränker. Men ni vet väl själva att det, för att folken i sin helhet skall uttala sådana önskningar, är nödvändigt att ständigt och i alla länder uppvigla regeringarna och folken och sålunda trötta ut alla med oenighet, fiendskap, stridigheter, hat och martyrskap, hunger, inympning av sjukdomar, nöd och allt slags elände. Detta för att gojerna skall se den enda utvägen till räddning i vårt ekonomiska och även i övrigt fullständiga herravälde. Om vi ger folken andrum kommer vi aldrig att nå därhän". 

Med “sådana önskningar” menas en världshärskare. I näst sista stycket kan vi läsa: “Stunden för detta korande är inne då folken, som är utpinade av inre oroligheter och de styrandes, av oss framkallade, oduglighet, utropar: “Bort med dem och låt oss få en världshärskare, som förenar oss och tillintetgör orsakerna till våra tvister - nationalitetsgränserna, religionerna, regeringarnas mellanhavanden - samt ger den fred och det lugn, som våra styresmän och folkrepresentanter inte har kunnat hjälpa oss till”

Här följer en text som förklarar hur man går tillväga för att inympa sjukdomar i befolkningarna och varför man gör det. Den hade lika gärna kunnat handla om hur man går tillväga för att uppvigla folken mot varandra (med tanke på upploppen i Husby, invandrare mot svenskar) eller hur man går tillväga för att utplåna nationalitetsgränserna och religionerna vilket bland annat FN och EU för närvarande är fullt upptagna med.
 
Redan under 1800 talet var många ansedda läkare och tandläkare övertygade om sambandet mellan kvicksilver och nya sjukdomar men det var först under början av 1900 talet som en tysk kemist vid namn Alfred Stock (1876- 1946) blev känd för sina experiment med bor, kisel, fosfor och kvicksilver.

Genom sitt arbete blev han själv förgiftad av kvicksilver och försökte då varna andra vetenskapsmän samt tandläkare vilka sysslade med amalgam. Han skrev cirka femtio uppsatser om kvicksilver och beskrev i dessa sitt eget lidande. Han summerar:

“ Otvivelaktigt har kvicksilver, vars användning forskningen tyvärr inte kan undvara, i det förgångna såväl som idag förorsakat stor skada för vetenskapen, genom att beröva så många forskare deras prestationsförmåga. Måtte dagens varningsord medverka till att man beaktar och undviker farorna med denna lömska metall”

Och fortsätter:

“ Inte heller hos oss upptäckte ens framstående läkare den verkliga orsaken till våra besvär förrän många år, hos mig själv inte förrän efter två årtionden. Hos mig sökte man orsaken i en åkomma i näsan och lät den, utan framgång, genomgå blodiga operationer, bränning, frätning osv. Några av mina medarbetare fick behandling mot bihåleinflammation”

Stock som ju ägnade sig åt intellektuellt arbete (tankearbete) nämner en försämrad förmåga att komma ihåg samt att räkna och tänka matematiskt. Dessutom drabbades han av depression och inre oro som med tiden orsakade störd sömn.

Han berättar:

“ Av naturen sällskaplig och full av livsglädje, drog jag mig deprimerad tillbaka inom mig själv, undvek offentligheten, folk och sociala kontakter. Jag förlorade kärleken till konst och natur. Humorn rostade inne. Svårigheter som jag tidigare klarat (och idag igen klarar) verkade oöverstigliga. Vetenskapligt arbete fodrade avsevärd ansträngning. Jag tvingade mig in i laboratoriet men kunde inte producera något av värde, trots alla ansträngningar. Tankarna blev tunga och pedantiska. Jag fick ge upp deltagande i allt som inte var av omedelbar vikt.

Föreläsningarna, tidigare något jag tyckte om, blev tortyr. Förberedelserna för en föreläsning, skrivandet av ett vetenskapligt arbete, till och med ett enkelt brev, fodrade oändlig ansträngning för att hantera innehållet och språket. Inte sällan skrev jag ord i fel ordning eller glömde bokstäver. Att vara medveten om dessa brister utan att veta orsaken, att inte kunna se något sätt att bli fri från dem, att förvänta ytterligare försämring - det var inte trevligt”

Kvicksilver är ett nervgift och likt de flesta tungmetaller så är det inte primärt något cancerogent ämne.

Det metalliska kvicksilvret är på grund av sin flyktighet, luktlöshet, smygande verkan och årslånga efterverkningar, ett av de allra lömskaste av gifter. Kvicksilver har kallats “den stora imitatören” då det kan framkalla ett brett spektrum av mer eller mindre handikappande sjukdomssymtom.

Vanliga symptom som finns beskrivna i den medicinska litteraturen om kvicksilvrets effekter och som bygger på biverkningsrapporter från amalgampatienter över hela världen är:

Led och muskelvärk, trötthet, yrsel, huvudvärk, migrän, mag- tarm besvär, dimsyn, dubbelseende, tryck bakom ögonen, sveda och sår i munnen, oroligt hjärta, dåligt korttids minne, andningsbesvär, tinnitus, nedsatt hörsel, depression, koncentrationsbesvär, eksem, utslag, värk, halsbesvär, halsbränna, oro, nervositet, sömnproblem, ångest, metallsmak, darrningar, ryckningar, kramper, infektionskänslighet, folkskygghet, lättretlighet, tand och käkvärk, muskelsvaghet, allergier, rubbad njurfunktion, ataxi (svårt att samordna rörelser) domningar, illamående, stickningar, krypningar, ojämnt blodtryck, värmekänsla, bränningar, sveda, frossa, bihåleinflammationer, svettningar, salivation/muntorrhet, avmagring, ömma svullna lymfkörtlar, underlivsbesvär, håravfall, kronisk feber, ojämn temperatur, smak och luktstörningar samt talsvårigheter.
      
Hjälpsökande patienter som beskriver endast en bråkdel av de uppräknade symptomen blir vid besök hos läkare oftast inte tagna på allvar utan klassade som psykiskt sjuka. Istället för att utreda patienterna ordentlig kan vilka psykiatriska diagnoser som helst sättas på de sjuka och inte minst sårbara patienterna. Ett flertal sjukdomar skulle kunna relateras till dessa symptom inklusive alla problem inom autismspektrumet.

Det finns forskare (numera en hel del) som hävdar att kvicksilver kan orsaka autism och andra bokstavssjukdomar (ADHD, överaktivitet med mera) hos barn då kvicksilver förs över från kvicksilverexponerade mödrar till deras ofödda barn. Genom att titta på symptomen (ovan) som kvicksilverförgiftning orsakar, är det inte så svårt att tänka sig att kvicksilver från moderns amalgamplomber i kombination med ett stort antal vaccinationer (som även de ju innehåller kvicksilver) efter födseln, kan skapa livslångt lidande för många barn och deras mödrar som inte sällan skuldbeläggs när barnen inte klarar av att uppföra sig eller när de beter sig konstigt på grund av att de är kraftigt förgiftade.

Alfred Stock uppvisade tydliga autistiska drag (se ovan) när han var under påverkan av kvicksilver. Plötsligt blev han ointresserad av omgivningen och drog sig undan människor och livet.      
   
Idag skriver läkarna ut psykmedicin, lugnande och annat både till barn och vuxna för att lindra symtomen istället för att fundera över varför autism och andra neuropsykiatriska så kallade medfödda sjukdomar är så vanliga i vår tid och vad följderna av tidig medicinering kan leda till. Inget görs för att flytta giftkällan från patienterna eller patienterna från giftkällan.

På så sätt hindras många människor från att någonsin bli friska. Istället blir de bara sjukare och tvingas till livslång medicinering vilket gynnar läkemedelsindustrin och alla andra skrupelfria individer samt myndigheter som kan tjäna något på att dessa patienter aldrig kommer att kunna (aldrig har givits en chans) uppnå full potential befriade från gifter och läkemedelspåverkan.

Som Alfred Stock kunde visa under tidigt 1900 tal tog det lång tid, flera årtionden, för framstående läkare att hitta den verkliga orsaken till Stocks och hans medarbetares besvär. Så lömskt är giftet kvicksilver att inte ens läkare som lade ner ett stort engagemang för att hitta förklaringen till dessa mäns besvär, kunde komma fram till vad de led av.

Skrämmande är också att det finns en synergisk effekt mellan tungmetaller och andra miljögifter och därför kan man tala om en hälsokatastrof i hela den västerländska kulturen.

Den ständigt ökande miljöförgiftningen leder till att människor får i sig mer gifter och nya förädlade födoämnen bidrar till att kroppen inte får tillräckligt av viktiga näringsämnen som kan utgöra ett försvar mot tungmetallerna och miljögifternas skadeverkningar samt föra dem ut ur kroppen.

De som har munnarna fulla med kvicksilver (en plomb innehåller 50% kvicksilver och resten är en blandning av tenn, koppar, silver och ibland zink) lever därför extra farligt. Det gör inte heller saken bättre att många tandläkare liksom läkare har för vana att intala oroliga patienter att amalgam inte är farligt och särskilt inte om tandfyllningarna har suttit ett antal år. Då menar de att kvicksilvret har försvunnit men så är det inte.

Kvicksilver frigörs kontinuerligt vid tuggning, intagande av varm eller kall dryck samt vid tandgnissling och tas upp, sprids (påverkar hela kroppen) och lagras i kroppen bland annat i hjärnan samt i många andra organ. De psykiska effekterna av detta gift är för de drabbade påfallande och mycket besvärande men psykofarmaka och andra läkemedel hjälper inte i längden.

Det enda som hjälper är att sanera munnen från amalgam (flytta giftkällan från patienten) och att undvika vacciner samt förgiftad mat och luft (i den mån det går) och att börja avgifta kroppen vilket kan behövas under resten av livet.

Amalgamsaneringen och kostnaderna för alla avgiftningspreparat (resten av livet) får patienten betala själv såtillvida den inte är mer död än levande och läkaren ändå inte hittar något fel. Om patienten visar tecken på att den är döende trots att alla provsvar visar att den är kärnfrisk, kan läkaren hur mycket han eller hon skulle vilja, inte hävda att patienten är kärnfrisk.

Då först kan i bästa fall socialstyrelsen träda in och besluta att patienten inte själv behöver stå för saneringskostnaden vilket i regel räddar livet på denne. I annat fall får patienten själv betala för saneringen vilket kan gå på tusentals kronor.

Det var nog inte detta som barn ända in på 1990 talet drömde om att få göra i framtiden (i många fall arbetarklassens barn) när de låg med gapande munnar i tandläkarstolarna (världen över) totalt ovetandes om det gift som sattes in. De litade på tandläkarna (auktoriteterna) och på resten av vuxenvärlden (sina föräldrar och andra) men det fanns krafter som uppenbarligen inte ville att de skulle bli vad de var ämnade till att bli.

Dessa krafter såg till att amalgamet stämplades som ofarligt trots att ett stort antal rapporter och experiment på både människor och djur, visade motsatsen.

I vissa länder används amalgam fortfarande som tandlagningsmaterial och utöver amalgam så används gifterna fluor (i dricksvatten) samt aspartam (för att inte tala om alla nya vacciner) för att göra människor tröga och fogliga. Den intellektuella kapaciteten (intelligensen) hos majoriteten av mänskligheten kan på så sätt hållas nere.

Man inympar sjukdomar (gifterna leder om inte direkt så på sikt alltid till sjukdomar) för att lättare kunna kontrollera befolkningarna och för att de som har makten skall kunna behålla den. En fördummad mänsklighet med ett mycket begränsat förstånd är för en liten klick människor med normal intelligens, lätt att styra över.     

Förgiftade barn och vuxna med koncentrationsstörningar, ångest, sömnproblem, trötthet, överaktivitet, depressioner, apati, ointresse för omgivningen med mera är således inget hot mot makteliten och deras efterkommande.

Dessa barn och vuxna kan vara glada om de lyckas lära sig läsa, skriva och räkna enkel matematik för att slutligen få tag i något okvalificerat arbete. Många gånger blir de utslagna (missbrukare, knarkare, kriminella) redan innan de uppnått vuxen ålder och dör i förtid. 

De blir definitivt inte hjärnkirurger, advokater, driftiga affärsmän, astronauter eller särskilt framgångsrika inom något område (även om de råkar ha medfödda talanger) då deras hjärnor och deras nervsystem inte fungerar på ett tillfredställande sätt. Nervgifter gör detta omöjligt och det har man haft kunskap om sedan flera hundra år tillbaka.

Ändå fortsätter de som har makten att förgifta oskyldiga människor och ännu oskyldigare barn (deras metoder blir allt mer sofistikerade, med vaccinationer mot det mesta såsom Gardasil mot livmoderhalscancer med mera) vilka redan tidigt försätts i ett underläge eftersom deras fysiska och psykiska (intellektuella) förmågor störs i sin utveckling.

Natriumfluorid (som finns i fluor) är ett gift som för övrigt används i råttgift och det är en restprodukt av aluminiumproduktion, ett giftigt avfall som företagen till en början hade stora problem att bli av med. Då beslutade man sig för att göra som nazisterna gjorde för att få koncentrationslägerfångarna att bli viljelösa och dumma. Man började ge det till folk att konsumera.        

Det enda man behövde göra var att dra igång en reklamkampanj för att övertyga människor om att det inte var skadligt utan snarare nyttigt. Detta var på 40- talet men den inställningen lever kvar än idag. De flesta tror att fluor liksom amalgam är ofarligt och det är inte så konstigt. Vi skall tro det som makthavarna (ägarna av samhällena och världen) har bestämt att vi skall tro då de tjänar på att vi tror på ett sätt som gynnar deras intressen.
 
Aspartam som upptäcktes 1965 (av en slump) är även det ett nervgift som påverkar människokroppen mycket negativt och kan ge huvudvärk, muskelspasmer, depressioner, trötthet, ledvärk, minnesförlust och utslag med mera samt i sällsynta fall ge upphov till utvecklingsstörningar och hjärnskador hos personer med ämnesomsättningsrubbningen fenylketonuri (PKU).

Detta syntetiska sötningsmedel, 200 gånger sötare än socker, används flitigt i våra livsmedel och speciellt i sådant som barn tycker om att äta och dricka likt godis, lightdrycker, glass, yoghurt med mera. Studier har visat att deprimerade människor blir ännu mer deprimerade när de får i sig aspartam då det sänker tillgängligheten av serotonin i hjärnan. Men sådant bör vi inte veta.

Kommentarer

Postat av: JANNE

Publicerad 2013-06-01 11:13:24

..."inympning av sjukdomar, nöd och allt slags elände. Detta för att gojerna skall se den enda utvägen till räddning i vårt ekonomiska och även i övrigt fullständiga herravälde. Om vi ger folken andrum kommer vi aldrig att nå därhän".

OBS ta detta med distans, frågorna är rätt plumpa! Jag

A menar du att det är judar som förgiftar mänskligheten för att göra människor fogliga, dumma, så att de kan ledas till slakten?

Goyim betyder/står för hedningar/de övriga folken.

B Är inte poängen i "Zionprotokollet" att man ska tjäna pengar på mänskligheten?

C Hur kan man slakta och tjäna pengar på människor samtidigt?

Är det vad du säger:

D "Det onda Zionist-Israelerna förgiftar mänskligheten" medan Guds Son, en jude av Davids stam, räddar mänskligheten?

E Tror du att Gud styr mänskligheten?

F Eller är det de onskefulla judarna som styr, egentligen?

G Vad ska kristna göra åt "de onskefulla rika judarna som kryper omkring bakom varje buske?"

Ursäkta om frågorna verkar lite plumpa! Jag förstår inte riktigt varför du varnar för judarna, ett av världens mest förföljda folk i historien.
Judar slaktades här i Europa för inte så länge sedan. Det vad Goyerna som stod för slakten.

--

Jag vet att det finns mycket pengar och rika släkten i världen.

Däremot tror jag inte att troende kristna styrs av mammon, utan av Gud och är räddade från mammon och denna världens tankesätt.

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-06-02 09:12:27

Du frågar om jag tror att Gud styr mänskligheten.

Innan jag fortsätter frågar jag dig: Är du en pånyttfödd och Andedöpt kristen eller är du en namnkristen som så många andra kristna?

Jag tror givetvis inte att Gud styr mänskligheten eftersom mänskligheten och majoriteten av människorna i världen inte vill ha med Gud att göra.

Gud har gett människan en fri vilja och Gud tvingar inte någon människa att vända sig till honom.

Tror du att det hade sett ut som det gör i världen om den största delen av mänskligheten hade varit Gud trogen och gjort hans vilja?

Vad säger bibeln (för du tror väl på vad som står i bibeln) om vem som styr världen? Säger Guds ord att det är Gud som styr världen eller kan vi läsa om att det är någon annan som styr i världen?

Om någon annan än Gud styr över världen, styr då inte denne också över människorna som är i världen om dessa inte har vänt sig till eller sökt Gud?

Tror du att den som styr i världen, Guds motståndare Satan, vill
mänsklighetens väl eller mänsklighetens undergång?

Tror du att den onde kan omskapa sig till en ljusets ängel i världen och genom sina trogna undersåtar(anhängare bland människorna)förföra och förvilla mänskligheten, Guds barn, som skriften säger?

Du undrar om inte poängen i Zion protokollen är att man skall tjäna pengar på mänskligheten? Hur kan man slakta och tjäna pengar samtidigt?

Om en mycket ond människa vill åt någons kontanter eller något annat som denne äger, vad gör han då för att komma över detta om personen inte vill lämna ifrån sig det frivilligt?

Hur gör de Guds frånvända (antikristna)i världen för att kunna öka sina rikedomar och sin makt?

Går de från person till person eller från land till land och frågar vänligt: Skulle du eller ni (hela folk och länder)kunna lämna ifrån er era ägodelar och marken, det som tillhör er och ert land till mig och mina vänner?

Nej, så gör man inte och du vet säkert något om hur det går till. Successivt lägger man beslag på land efter land genom att bearbeta ländernas regeringar (toppskiktet i varje land) och få dem över på sin sida.

Regeringarna säljer sedan ut statlig egendom (Satan jublar) utan att folket kan protestera och media hejar på utan att reagera samt tystar ner vad som pågår.

Intriger skapas, inympning av sjukdomar (vacciner, tidigare amalgam, fluor, aspartam med mera) man sår split mellan människor och gör allt för destabilisera de enskilda länderna då de kan tas över lättare.

EU diktaturen väntar på alla människor och länder i Europa (centralisering av makten och rikedomarna), ett utbyggt kontrollsamhälle skapas och sedan kan en världshärskare träda fram för att beskriva det i korthet.

Om allt detta går att läsa i sion vises protokoll och du frågar mig om det är judar som förgiftar mänskligheten som om det spelar någon roll vem eller vilka som står bakom denna sataniska skrift.

Jag tror INTE att det är judar som står bakom denna skrift och vad en jude är och vem som är jude kan du läsa om i nya testamentet men också i det gamla.

Har du fattat ens grunden av det nya förbundet eller spelar du dum för att sätta dit mig?

Är det inte innehållet som är viktigt i en skrift och insidan när det gäller människan?

Vad var det inte detta Jesus kritiserade fariseerna och de skriftlärda för när de ansåg motsatsen?

Nästan allt som står i protokollen har skett eller sker mitt framför våra ögon. Kan det då innebära att det finns en chans att det som står i dem är sant?

Om det är sant vad säger Kristus om sanningen? Säger han att sanningen skall fängsla oss eller göra oss fria? Att sanningen skall ta död på oss eller ge oss liv?

Säger Kristus att vi skall anpassa oss till världen och till människorna för att inte stöta oss med människorna och med världen eller säger Kristus att vi skall vara frimodiga och hålla oss till sanningen?

Om det som står i protokollen inte är sant så varför denna rädsla, feghet, ömklighet, försvar inte minst bland kristna? Sanningen skall segra så vad är man så rädd för?

För övrigt var det inte Hitler utan en jude vid namn Alfred Rosenberg som utarbetade den nazistiska ideologin.

Det finns mycket information på nätet om vilka som stod bakom förintelsen och som tjänade hiskligt mycket pengar på denna samt kunde utöka sin makt.

Hitler användes bara som ett ansikte utåt mot världen för att någon skulle kunna ges skulden för det som hände.

Satan är listig!!

Jag har skrivit två texter som du kan hitta under ideologier här på bloggen och som heter "Det sionistiska sveket mot judarna". En annan text som du kan läsa heter "Ism, sionism och nationalsocialism"

Postat av: JANNE

Publicerad 2013-06-02 10:55:08

A "Jag tror givetvis inte att Gud styr mänskligheten eftersom mänskligheten och majoriteten av människorna i världen inte vill ha med Gud att göra.

Gud har gett människan en fri vilja och Gud tvingar inte någon människa att vända sig till honom."

* Romarbrevet 3:3 säger: Vad spelar det för roll om några inte tror? Gör det att Guds löften sätts ur spel?

Romans 3:3: For what if some did not believe? shall their unbelief make the faith of God without effect?

* Låt Guds ord vara sant och människorna ljuga bäst de vill!

God forbid: yea, let God be true, but every man a liar.

--

B Vad säger bibeln (för du tror väl på vad som står i bibeln) om vem som styr världen? Säger Guds ord att det är Gud som styr världen eller kan vi läsa om att det är någon annan som styr i världen?

Svar

Här några bibelverser:

* Han som är i er (dvs Jesus/Den helige Ande) är större än han som är i världen:

Ye are of God, little children, and have overcome them: because greater is he that is in you, than he that is in the world (1 John 4:1-4 KJV).

* Jesus har befriat oss från fruktan för djävulen och hans verk (döden/synden):

Forasmuch then as the children are partakers of flesh and blood, he also himself likewise took part of the same; that through death he might destroy him that had the power of death, that is, the devil; And deliver them who through fear of death were all their lifetime subject to bondage (Hebrews 2:9,14-15 KJV).

* Överlämna sig till Gud och djävulen ska fly:

Submit yourselves therefore to God. Resist the devil, and he will flee from you (James 4:7, KJV). Satan är rädd för Jesus! Han vet ju att tiden är kort. Sista dagen kommer. Han fruktar att leken ska vara slut.

* Vi lever inte i köttet och krigar inte i köttet. Våra vapen är inte svärd (och smarthet), utan Guds kraft i ordet. Vi luras inte av djävulens fantasier (jämför vad han säger med vad Gud säger och hans ord faller platt):

For though we walk in the flesh, we do not war after the flesh: For the weapons of our warfare are not carnal, but mighty through God to the pulling down of strong holds (Corinthians 10:3-5 KJV).

* Vi har i tron övervunnit djävulen (som lurade oss förut) eftersom ordet i oss befriar oss från fruktan och vi är behållna i tron:

I write unto you, fathers, because ye have known him {that is} from the beginning. I write unto you, young men, because ye have overcome the wicked one. I write unto you, little children, because ye have known the Father. (14) I have written unto you, fathers, because ye have known him {that is} from the beginning. I have written unto you, young men, because ye are strong, and the word of God abideth in you, and ye have overcome the wicked one (1 John 2:13-14 KJV)

* Den som lever i synden drivs av djävulen - så kom Jesus, Guds Son, för att förstöra djävulens verk:

(1 John 3:8 KJV)
He that committeth sin is of the devil; for the devil sinneth from the beginning. For this purpose the Son of God was manifested, that he might destroy the works of the devil.

* Var starka i Herren och i hans kraft. Sätt på er Guds rustning så att ni kan stå emot djävulens tricks. Vi kämpar inte mot kött och blod (människor) utan mot mörkrets makter. Därför: sätt på er Guds rustning och svärd (ORDET) så att ni kan stå när den onda dagen kommer:

Finally, my brethren, be strong in the Lord, and in the power of his might. Put on the whole armour of God, that ye may be able to stand against the wiles of the devil. For we wrestle not against flesh and blood, but against principalities, against powers, against the rulers of the darkness of this world, against spiritual wickedness in high places. Wherefore take unto you the whole armour of God, that ye may be able to withstand in the evil day, and having done all, to stand. (Eph 6:10-13, KJV)

* Gud har gjort allting för sina egna syften, också det/de onda (för straffet/domen):

Proverbs 16:4 - The LORD hath made all things for himself: yea, even the wicked for the day of evil.

* En människa tänker fram "livsplaner", men Gud styr våra steg:

Proverbs 16:9 - A man's heart deviseth his way: but the LORD directeth his steps.

Gud är värdig att hyllas, han har skapat allting för sitt behag, också oss människor:

Thou art worthy, O Lord, to receive glory and honour and power: for thou hast created all things, and for thy pleasure they are and were created (Rev 4:11, KJV)

* Vi följer inte luriga fabler, utan har sett Kristi majestät och vill ge er detta budskap:

2 Peter 1:16 - For we have not followed cunningly devised fables, when we made known unto you the power and coming of our Lord Jesus Christ, but were eyewitnesses of his majesty.

* Allting är skapat av Gud och för Gud:

For by him were all things created, that are in heaven, and that are in earth, visible and invisible, whether [they be] thrones, or dominions, or principalities, or powers: all things were created by him, and for him (Colossians 1:16)

JESU MAKT:

And what is the exceeding greatness of his power to us-ward who believe, according to the working of his mighty power,

Which he wrought in Christ, when he raised him from the dead, and set him at his own right hand in the heavenly places,

Far above all principality, and power, and might, and dominion, and every name that is named, not only in this world, but also in that which is to come:

And hath put all things under his feet, and gave him to be the head over all things to the church,

Which is his body, the fulness of him that filleth all in all.

Kommentar

Gud står högt över satan. Jesus har givits alla makt i himmelen och på jorden (Fil 2:8-9).

satan förblindar oss för sanningen i Evangeliet, så att vi inte kan finna tro, vila, glädje i Gud och i hans löften:

In whom the god of this world hath blinded the minds of them which believe not, lest the light of the glorious gospel of Christ, who is the image of God, should shine unto them.
(2 Corinthians 4:4, KJV)

Jesus är KING of kings and LORD of Lords:

These shall make war with the Lamb, and the Lamb shall overcome them: for he is Lord of lords, and King of kings: and they that are with him are called, and chosen, and faithful (Revelation 17:14, KJV)

OBS!

En av tricken satan kör med är att säga att Gud är "liten och vek" och osynlig! Han säger att Gud inte kan rädda oss från ondskan. Gud har all makt och styr världen för sina syften. Ska ondskan segra? NEJ! Vägen ut går genom Jesus Kristus och vi kan vara lugna och att inse att trots det inte ser ut som Gud är där, är han där! Lita på det!

Gud välsigne dig!

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-06-03 07:36:07

Vad spelar det för roll om några inte tror? Gör det att Guds löften sätts ur spel?

Vad har det att göra med vem som styr mänskligheten?

"Han som är är i er (Jesus, den helige Anden) är större än han som är i världen"

"Er" är inte alla människor som finns i världen utan dem som tror på Fadern, sonen och den helige Anden. Det är väl en väldig skillnad?

Eller menar du att Kristus finns och verkar i alla även i de som inte tror eller vill tro?

"Gud står högt över satan. Jesus har givits all makt i himmelen och på jorden"

Har jag påstått något annat?

Du får ursäkta mig men jag förstår inte vart du vill komma.

Postat av: JANNE

Publicerad 2013-06-03 09:38:21

Två budskap

Här en Bibelvers ur Efesierbrevet kap 2 som talar om hur de som inte tror blir lurade av satan att göra hans vilja (fast de inte tror det). Men den som har fått tro och förlåtelse för synderna lever i tacksamhet och ser Guds nåd.

--

En gång gick vi precis som världen, lurade av denna världens "gud" och lurade av de budskap som de som är olydiga Gud sprider:

Vi talade i köttets lust och om begären i sinnet/tankarna och var precis som de under Guds vrede:

Men Gud har i sin stora kärlek och barmhärtighet lyft oss ur döden och synden och vi är räddade av hans nåd.

Wherein in time past ye walked according to the course of this world, according to the prince of the power of the air, the spirit that now worketh in the children of disobedience:

Among whom also we all had our conversation in times past in the lusts of our flesh, fulfilling the desires of the flesh and of the mind; and were by nature the children of wrath, even as others.

But God, who is rich in mercy, for his great love wherewith he loved us,

Even when we were dead in sins, hath quickened us together with Christ, (by grace ye are saved) (Ephesians 2:2-5, KJV)

--

Vilket gläjdebudskap kan rädda människor?

Vad kan till sist rädda människor från att göra vad de inte vill och följa ondskan?

1 Information om satans list och buller
2 satana styra Tv och tidningar i världen
3 satanas gör saker i världen som Gud inte kan kontrollera
4 satanax förgiftar människor
5 satanaxq lurar judar med pengar och rikedom
6 satans lurar svenska staten
7 sanat abraxas lurar svenska kyrkan
7b satansxq är överallt
8 världen är förlorad som det ser ut nu
8 världen styrs av elakingar som Gud aldrig ska döma
9 Gud vet inte vad som händer i världen
10 Rothschildfamiljen är frimurare
11 Gud kan inte rädda Israel för de vill inte
12 satan är i Jerusalem och regera ska regera och har regerat sean Jesus dog på korset
13 satan är bakom allt vi ser på löpsedlarna
14 vi blir lurade varje dag fast vi är kristna och tror på Jesus
15 glädje finns i att det onda dör
16 det finns ingen utväg för människor
17 sjukdom och dålig politik förgiftar världen och vi vet inte hur vi ska göra för att få tyst på lögnarna som styr redaktionerna på världens tidningar osv

--

Jag blev själv räddad av BUDSKAPET i BIBELN!
Jag hade inget hopp - nu har jag hopp!

satan abraxhahaha lurar inte troende för vi tror på Gud ord och kan se han tricks beskrivna i Bibeln och vad man ska göra för att bli befriad - dvs tror på Jesus och leva för honom.

Alla som inte tror blir kvar i det gamla och syndens lön är döden (Rom 6:23).

Jesus är Herren (Fil 2:10-11).

Det kommer en ny himmel och en ny jord och alla tårar ska torkas (Upp 21:1, 4)

Det ska inte vara någon förbannelse mer, hans tjänare ska tjäna honom (Jesus) och hans namn ska vara skrivet på deras pannor (Upp 22:3-4).

Tro och hopp och kärlek

(atanax ska i eldsjön)

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-06-04 08:42:08

Och var värvar satan nya anhängare?

Inte är det väl bland folk och grupper som redan står på hans sida och är lojala mot honom samt går hans ärenden?

Är det inte i kyrkorna han idag främst värvar nya medarbetare och försöker få till split och söndring bland Guds barn (församlingen) genom EKUMENIKEN?

Detta så att allt fler hamnar i avfall på grund av de villoläror som blir resultatet av kompromissande. Samtidigt söker sig allt färre till kyrkorna.

Är det inte så han alltid har gjort och är det inte anledningen till alla olika kyrkors och samfunds uppkomst? SÖNDRING OCH SPLITTRING! En tidigare enad kristenhet som börjar dela upp sig i grupper.

Varför finns det EN ENDA bibel där Guds ord finns nedtecknade men hur många kyrkor och frikyrkor som helst? Det kan väl inte bara vara jag som har funderat över detta.

Mångfald är bra säger en del (då kan alla välja vad som passar var och en, vad man vill tro på och vad man inte vill tror på) men Gud tycker inte alls att mångfald är bra.

Hans ord är hans ord, de står fast och han kompromissar inte. Detta borde alla kristna veta och i synnerhet pastorer, präster, bibellärare och andra vars uppgift (betalda arbete) är att sprida Guds ord.

Står det något i bibeln om att Gud ber människor att bygga kyrkor och frikyrkor och döpa församlingarna till Baptister, Pingstvänner, Lutheraner, Romerska katoliker som skall ha den eller den läran?

Är inte kyrkorna och frikyrkorna, samt de som arbetar i dessa, avgudar som många kristna upphöjer istället för att upphöja Gud?

De tror eller intalar andra att man prompt MÅSTE tillhöra en församling om man vill tillhöra Gud och tror på Kristus. På så sätt leder de människor bort från Gud.

Hur lyder första budordet?

Satan vill inte att Andens enhet skall råda bland Guds barn utan att de skall ha olika syn på till exempel nattvard, dop, dop i vatten och dop i Anden etc.

När de är svaga kan han lättare splittra dem och få kontroll över dem.

Satan använder sig av EKUMENIKEN för att skaffa sig makt över kyrkor, frikyrkor och över kristna som inte tillhör några kyrkor eller frikyrkor.

När kristna börjar samarbeta med andra religioner (kompromissa) eller med grupper som kallar sig kristna men som har avfallit från den kristna läran, Kristus rena evangelium, (likt den romersk katolska skökan) hamnar dessa oundvikligt i avfall då den sanna kristna läran successivt kompromissas bort.

Det viktigaste blir då inte Kristus och Guds ord utan att komma överens med de andra religionerna och uppnå enighet med dem.

När man öppnat upp för ekumeniken finns inget som hindrar att kristna (vilket sker idag) börjar samarbeta med politiska sionister vilka inte ens tror på Gud eller med Talmud troende judar vars skrifter smädar och sprider hat mot Kristus samt önskar se kristendomen utrotad.

Vad anser Gud om att kristna samarbetar (kompromissar) med kyrkor och samfund som har avfallit från den kristna läran eller med religioner/grupper som i det dolda hyser ett starkt motstånd (hat) mot Kristus och kristendomen och vill se kristendomen avskaffad?

Postat av: JANNE

Publicerad 2013-06-04 10:05:57

Gud styr de troende och vet vilka som ska bli troende. Tron på Gud är en gåva av nåd.

Tror vi inte, sprider vi inte budskapet han lagt i oss, lever vi automatiskt i köttet (dvs Adams/Evas natur vi föddes i). Där är strid, evigt.

Andens frukt är frid.

Går vi i köttet kan vi inte behaga Gud eftersom det är Hans gärningar vi är satta att göra och Hans sanningar vi är satta att hylla.

Avfallet från tron har precis samma karaktär i NT som i GT. Så att ingen ska kunna berömma sig eller vinna i köttet.

Skulle vi behaga Gud i köttet, vann den som har mest att komma med, på människors sätt att se det.

Avfallet från tron är GUDS straff. Det är tre steg, på ett ungefär:

1 Babel ersätter Andens enhet (Guds verk)
2 Bibeln blandas med människors ideologier (kristen humanism, liberalteologi, ekumenik)
3 De som tagit in människors ideologi i tron pressas ut ur tron och hoppar vidare in i intrareligiös dialog som det heter. Intrareligiös dialog är BABYLONS ANDE (dvs synkretism, New Age, global "andlighet")

Gud delar inte sin ära med människor. Vår "tro" på ideologi kan inte mixas in i Guds verk. Gud är helig och barmhärtig med den som vill vända sig till honom och har gett oss Två testamenten redan. Nya testamentet räcker för alla människor och innehåller allt vi behöver - tro på Jesus och en väg tillbaka.

Rom 11

Det fanns judar som Gud i GT lät komma tillbaka från Babylon - det får man ju inte missa! "Vänd om och ni ska få komma om 70 år."

Det finns judar Gud kan rädda idag och imorgon.

Det finns människor i kyrkorna idag som Guds ska rädda.

Det finns människor utanför kyrkorna, människor som inte har en tro och människor som är med i skadliga sammanhang som Guds ska rädda.

Om vi ödmjukar oss inför Gud, får vi gå och göra Hans vilja. Han vill att ingen ska gå förlorad och Hans kärlek ska vara i oss och överallt.

Vi ber: Tillkomme ditt rike, ske din vilja såsom i Himmelen så ock på jorden.

Postat av: Hahaha

Publicerad 2014-03-30 22:05:51

Tack för en jätterolig parodi på konspirationsteoristerna!

"Natriumfluorid (som finns i fluor)"

Hahaha, så roligt! Det finns faktiskt konspirationsteorister som är så pass dumma.

"Nazisterna gav fångarna i koncentrationslägren fluor"

Hahahaha, det är faktiskt en lögn som konspirationsteoristerna fortfarande sprider trots att den avslöjats. KUL!

"Aluminiumproducenter i USA drog igång en reklamkampanj för att få dumpa avfallet fluor i dricksvattnet för att bli av med det"

Hahahahaha, kul! De har väl lejda hejdukar som hotar alla vetenskapsmän världen över så att de skall tala gott om fluor för tandhälsan!

Och de roliga vaccinpåståendena! Lysande!

Jag undrar när "de styrande" börjar uppvaktas av hejdukarna från fluor- och vaccinfolket? När de kommer in via kommunvalet eller riksdagsvalet? Kommer hejdukarna och knackar på dörren då? :-)

Jag undrar också om någon konspirationsteorist har undersökt om "makthavarna" får hem tankar med fluorfritt vatten, och vilka tandkrämer de använder, och om de låter bli att vaccinera sig och sina familjer? :-)

Roliga kommentarer till artikeln, minst lika tokiga! "Alfred Rosenberg var jude". Hahahahaha, galna religiösa citat. *ASG*

Ser fram emot inlägg om David Icke och hans "teorier" om rymdödlor som kontrolleras oss!

Svar: Info om fluor:
http://sourze.se/2008/11/07/vad-din-lakare-inte-berattar-for-dig---del-1__67372#.Uzj8OJUU9Ms
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik