Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Den "sjuka" sjukvården

Publicerad 2013-05-25 08:37:00 i

Idag är det allmänt känt att många sjukdomar beror på blodets och kroppens ständiga förslaggning och försurning vilket stör kroppens balans och reglersystem. Så fort jämvikten mellan mineralsalter (baser, alkalier) och syror i blodserum och i kroppens bindväv rubbas, genom felaktig kost eller stress, startar en förökning av endobionter (sjukdomsalstrare) samt ämnesomsättningsslagg.

De flesta människor är försurade (har lågt PH värde) vilket innebär att de inte mår så bra som de skulle kunna göra eller är riktigt sjuka. Personer som lider av fibromyalgi (värksjukdomar), kroniskt trötthetssyndrom, kvicksilverförgiftning (av amalgamfyllningar), reumatiska sjukdomar, gikt eller cancer med mera, har lågt PH värde (är i regel försurade).

Syra bas balansen påverkar samtliga funktioner i kroppen såsom energiproduktionen, immunsystemet, hormonsystemet, nervsystemet, stressnivå och avgiftning. Att reglera syra bas balansen är en av de viktigaste åtgärderna när det gäller att återställa hälsan samt att undvika sjukdomar och krämpor.

Alla funktioner och kemiska reaktioner i kroppen styrs av enzymer som är beroende av kroppens PH värde. De flesta enzymer arbetar effektivast vid ett PH på drygt 7. Blodets PH skall ligga på 7,4. Ett PH värde som avviker från det normala leder till att enzymerna arbetar sämre och att reaktionerna sker långsammare.

Om kroppen inte kan eliminera slagg och gifter så lagras dessa i kroppen. När
energiproduktionen saktar av blir du trött och hängig. Slutligen kan inte kroppen fungera på ett tillfredställande sätt eftersom du är förgiftad. Det är då som olika sjukdomar samt symptom uppstår.        

Du vänder dig till sjukvården eller till “den sjuka vården” för att få hjälp med ditt dåliga mående och de symptom du har vilka kan vara onormal trötthet, värk här och där i muskler och leder, problem med matsmältningen, stelhet, huvudvärk, dimsyn, darrningar, ljus och ljudkänslighet depression, yrsel, livsleda skygghet, låg stresstolerans, tand och käkvärk, ömma och svullna lymfkörtlar, håravfall, koncentrationssvårigheter, sura uppstötningar, eksem, utslag, domningar, problem med minnet med mera.

Då alla symptom inte visar sig samtidigt berättar du detta samt att du misstänker att det kan finnas ett samband mellan vissa av dina krämpor och dina amalgamfyllningar (som hjärntvättade tandläkare tryckte in i munnen på dig när du var barn) vilka utsöndrar kvicksilver varje gång du tuggar (äter) och som sedan lagras i kroppen då avgiftningen på grund av försurning och på grund av kvicksilvret och andra tungmetaller som du ständigt får i dig, inte fungerar som den skall.

Läkaren beslutar att lite prover skall tas på dig för att de allvarligaste sjukdomstillstånden skall kunna uteslutas såsom till exempel långt framskriden cancer samt kraftig tumörtillväxt. Provsvaren visar (till din förvåning) att du är helt frisk, ja helt enkelt kärnfrisk och när du hävdar att du inte känner dig helt frisk trots läkarens bedömning (för då hade du aldrig gått i väg till honom), så tittar han mycket skeptiskt på dig som om du är ute efter att ställa till bråk.

Det dröjer inte länge innan han kommer in på ämnet “psykiska åkommor” med tanke på att du förutom alla andra symptom känner dig deprimerad och nedstämd. Han frågar lite allmänt om hur din livssituation ser ut och du förklarar att allt hade varit mycket bra om du sluppit alla symptom som kommer och går om vartannat. Det är symptomen som gör att du känner dig nedstämd och deprimerad. Inte någon yttre omständighet.

Läkaren nickar och säger att han förstår men du förstår att han inte alls förstår. Depressioner är inte att leka med och det är viktigt att få bukt med dem omgående säger han och ser allvarlig ut. Idag finns det gott om psykofarmaka som inte ger så fasligt många och svåra biverkningar. Annat var det förr!

I en snabb handvändning plockar han fram receptblocket och insisterar på att även skriva ut en del andra läkemedel mot matsmältnings problem, värk, koncentrationssvårigheter, sömnbesvär (brukar vara vanligt) med mera. När du lämnar vårdcentralen så är det med minst åtta olika recept i näven varav hälften är på psykmedicin.

Om du väljer att hämta ut alla mediciner som läkaren har skrivit ut, och börjar knapra i dig, så dröjer det garanterat inte länge innan du är läkemedelsindustrins underdåniga slav. Mediciner (hopkok av kemiskt framställda preparat) är som droger och för att ta alkohol som exempel börjar det i liten skala för att successivt accelerera till ett missbruk.

Den som missbrukar måste ha mer och mer hela tiden för att kunna må bra och så är det även med mediciner som ger biverkningar vilka måste medicineras bort för att patienten inte skall må allt för dåligt. Så fortsätter det i oändlighet med mer och mer läkemedel som håller borta allt fler och fler symptom (samtidigt som det skapas lika många nya) men som inte botar sjukdomen eller grundproblemet.

Hur många människor som lätt hade kunnat botas med mineraler och vitaminer för
återställning av den så viktiga syra bas balansen (fungerande avgiftning) och genom borttagning av amalgam, bollas inte runt inom “den sjuka sjukvården” med en massa diffusa symptom utan att få någon annan hjälp än läkemedel och ännu mer läkemedel vilka i de flesta fall gör mer skada än nytta?

Hur många människor har inte blivit sjuka både fysisk och psykiskt samt gravt handikappade på grund av medicinering eller läkare som inte tar deras problem på allvar utan främst arbetar för att läkemedelsindustrin ska kunna gå med miljardvinster alternativt samhället spara pengar när det gäller borttagning av det giftiga amalgamet (vilket idag är strängt förbjudet för tandläkare att använda sig av) som finns i miljontals mer eller mindre sjuka människors munnar? 

Kommentarer

Postat av: Stefan

Publicerad 2013-05-25 10:05:04

Har du själv gjort ett sådant PH test av blodet eller vet nån som gjort?

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-05-26 07:21:55

Nej, sådana tester görs inte inom sjukvården. Hela läkemedelsindustrin skulle lamslås och läkarna hade fått
färre arbetstillfällen om man började med det och sedan gick in för att bota patienterna istället för att försöka hålla symptomen borta.

Patienter med en massa olika krämpor (som kommer och går), är som du säkert förstår riktiga guldgruvor för läkemedelstillverkarna som läkarna har ett nära samarbete med.

Om en person lider av alla i texten uppräknade symptom (men inte samtidigt) så finns det hur mycket som helst att medicinera för.

Tänk dig sedan miljontals människor (världen över) som lider av diffusa krämpor.

Läkarna borde testa syra bas balansen på patienter som återkommer till vården gång på gång med olika svårbedömda krämpor trots att alla provsvar som tagits (kan vara hur många som helst) visar att de är kärnfriska.

Men det gör de inte trots att det är hur lätt som helst.

Jag känner flera som har bollats runt inom sjukvården med olika krämpor och som inte har tagits på allvar av läkare eller fått annan hjälp än en massa läkemedel.

Genom att återställa syra bas balansen har de blivit friska.

Postat av: Maria

Publicerad 2013-06-15 21:01:14

De har tagit sådana prover på mig Phvärde m m- ja allt de kunde komma på, det var bara att be dem göra det och det tog inte lång stund. Inväntar svar ..../Maria

Svar: Vad bra, men är det inte konstigt att patienterna själva måste be om att de skall ta sådana prover? Läkarna borde ju när alla andra prover har tagits och de är bra, själva kunna lista ut att det kan vara försurning en patient lider av.

Därför kan man ju undra om de vill att folk skall bli friska. Försurning är inget direkt livshotande men kan ge sjukdomar, även svårare sådana, på sikt men det verkar som om läkarna tycker att det är lättare att skriva ut läkemedel som människor sedan blir slavar under till läkemedelsföretagens stora glädje.

Läkemedlen i sig, kan ge sjukdomar och när tillräckligt mycket läkemedel har getts till patienten, blir det svårt att se vad som egentligen utlöste det hela, det vill säga att kroppen var försurad. Patienten lider då av så mycket krämpor som hon bara får mer och mer läkemedel för i syfte att lindra symptomen.

Inget görs för att komma till rätta med orsaken och patienten kan vid det här stadiet inte ens tänka sig att det som gett upphov till allt lidande, från början var en försurning, som lätt hade kunnat botas.

Lycka till och allt gott!
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Maria

Publicerad 2013-06-16 10:03:39

Hej. Jag inväntar svar på alla prover och det som är jobbigt för mig är att jag skulle behöva smärtstillande, men jag tål inga som helst läkemedel. Jag äter mycket bra saker och bra vitaminer...så får vi se om jag kan bli bättre- men jag väntar ju på helande från Gud. Det finns inget annat sätt att bli frisk på.
Jesus helar idag också..människor bör vända sig till honom med allt.
FRID. /Maria

Svar: Jag hoppas verkligen att du blir bättre, att du blir frisk, och visst är det så att Gud helar även idag. Han helar människor ständigt och hör alla våra böner men det går ju inte att komma ifrån att vi har ett ansvar som kristna att påtala brister som råder inom sjukvården eller i samhället/världen i övrigt.
Gud har ju skapat världen och allt däri så det är hans egendom från början men som den onde har lagt beslag på och styr över.

Genom att göra det blir vi Guds röst i världen för dem som ännu inte har kommit till tro eller upplevt vad Gud kan göra för alla människor om de tillåter honom att komma in i deras liv. Gud vill att hans rike skall breda ut sig på jorden.

Vi hjälper människor till tro när vi tar strid mot synden och lögnen som finns i samhällena och i världen för då tar vi strid mor djävulen, Guds motståndare, som vill sabotera och gör allt för att förstöra Guds skapelse. Det är bara då som syndarna (vi är ju alla syndare) kan bli riktigt övertygade om att Gud kan förvandla deras liv (som han förvandlade våra) och också förvandla världen när Guds rike allt mer börjar ta form i och med att fler och fler kommer till tror och omvänder sig till Kristus och blir pånyttfödda.

Om vi skall kunna göra Guds vilja, hjälpa till att utbreda hans rike på jorden, måste vi förstå att Guds rike är den totala motsatsen till världens rike. Det går inte att nå några kompromisser med världen utan att frångå Guds ord och vilja. Världens herre och Gud, kan aldrig komma överens, nå kompromisser, så varför tro att deras respektive anhängare, Guds anhängare och satans anhängare skall kunna göra det?

Vi inte gå och tänka på om vi stöter oss med världens alla olika människor och grupper som tillhör världen och inte Gud om vi vill följa Jesus Kristus. Världens människor styrs inte av Gud utan av den onde som också vi var styrda av innan vi av nåd blev frälsta när vi vände oss till Gud och han kom oss till mötes.

Rädsla för att stöta sig med världen och världens människor är därför lika med rädsla för att stöta sig med den onde själv vilket är en synd. Detta är det inte många kristna som förstår. De tror att de kan välja lite av världen och dess lockelser (frestelser) och lite av Gud. Eller 10% världen och 90% Gud.

De förstår inte att Gud kräver fullständig lydnad utan ingår villigt i olika ekumeniska samarbeten och avtal med världen och världens företrädare.

Sedan undrar de varför Gud inte sänder väckelse, när de inte vill vakna och inse att det är den ondes sida de har valt. Att de har valt att ingå samarbeten och avtal med den onde trots att de har tillgång till Guds ord dygnet runt.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik