Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

I landet där du bor

Publicerad 2012-11-16 12:37:00 i

Tänk dig att du är född i och lever i ett land där du trivs och där dina förfäder har levt under en massa generationer tillbaka. Plötsligt är det grupper/folkslag som hävdar att alla som tillhör en särskild religion och som nu lever utspridda i hela världen, skall ha rätt att bosätta sig i ditt land som är ett ganska litet land.

Dessa människor har i de flesta fall ingen relation till landet och har i bästa fall bara hört talas om det. De kan bo såväl i Afrika som i Kina, USA (eller i andra länder), och deras förfäder kan också ha bott där under århundraden. Men det finns krafter som anstränger sig för att folk som säger sig tillhöra den speciella religionen, skall bosätta sig i det land där du bor och där dina förfäder har bott sedan lång tid tillbaka.

Man uppmanar människor som tillhör religionen att flytta till ditt land (landet där du bor) och gör allt för att underlätta både flytt och bosättning. Det delas ut bidrag och det ges lån för att de som bekänner sig till religionen skall kunna starta ett nytt liv i landet.

Eftersom landet är litet och det visar sig att fler och fler flyttar in så tvingas din familj, din släkt och ditt folk att maka på er. Ni måste lämna plats för alla som tillhör religionen och som vill flytta in i landet. Ni tycker inte att detta är rättfärdigt så ni börjar göra motstånd på det sätt ni kan.

Du tror och har alltid trott, liksom alla andra som tillhör ditt folk, att ni har mer rätt till landet än vad alla dom som väller in från hela världen, och som säger att de tillhör en speciell religion, har. Så brukar det vara i andra länder. Du tänker på hur det är i Sverige där du har några bekanta.

I Sverige anser de som kallar sig infödda svenskar (de som förstår att de inte tjänar något på mångkultur), att de har mer rätt till landet än vad kineser, afrikaner eller människor från mellanöstern har. De skulle inte frivilligt vilja flytta in i flyktingläger eller bosätta sig ute i obygden för att ge plats åt alla Afrikaner, Kineser eller Araber som vill bosätta sig i deras land och som har rätt att göra det för att de säger sig tillhöra en viss religion och även kan hänvisa till en skrift som läses i denna religion och som de tolkat själva.

Om de tillhör religionen eller har minst en förälder som gör det, så har de rätt att få medborgarskap (i landet där du bor och där din släkt har bott under generationer) med allt vad det innebär. Att det innebär bortträngning (landet är ju som sagt litet) av många familjer (din familj) och släkter (dina vänner) som inte tillhör religionen, verkar vara oväsentligt för världen utanför. Även människor som kallar sig kristna verkar tycka att detta är riktigt.

Du och ditt folk förstår till en början inte hur det kan få gå till så här. Det är inte rätt, vill du skrika men du inser att det är lönlöst för de krafter som (nästan ibland med våld) vill föra alla som tillhör religionen, till ditt land, har så stort stöd från andra länder och grupper samt religioner vilka ger sitt öppna eller sitt tysta medgivande till det som sker.

Ni gör motstånd då och då men motståndet slås alltid ner. När motståndet har slagits ner, flyttar fler och fler som tillhör religionen in i landet och er situation blir omänskligare allt eftersom tiden går. Ni kämpar för er rätt att åtminstone få bo kvar i landet men har för länge sedan förstått att ni har blivit andra klassens medborgare. Ni har mindre rättigheter än de nyinflyttade som i många fall aldrig tidigare har haft någon relation till landet (en del är även kriminella) och som bara tillhör religionen.

Rättvisan står inte på er sida trots att det pratas mycket om rättvisa, jämlikhet, fred och annat när det gäller andra länder och grupper. Vet de som talar om detta egentligen vad de talar om. Alla era motståndare tycker att det är mycket konstigt när ni på grund av ilska och frustration över detta orättfärdiga förfarande, säger er vilja utplåna den stat som utropats i landet och som omhuldar religionen (som trängt undan er och gjort er till andra klassens medborgare) för egen vinnings skull.

Staten och religionen är egentligen inte samma sak men staten (den rasistiskt sionistiska staten) utnyttjar religionen för att få alla som tror på Gud (Abrahams Gud, alltså judar och kristna) över på sin sida så att vägen kan öppnas för en världs - regering och en världs - diktatur. I dagsläget är det ni som blir mest lidande och när det uppstår nya konflikter använder man sig världen över av detta uttalande vilket legitimerar en fortsatt fördrivning och ett orättfärdigt förtryck samt våld mot ert folk.

Skulle till exempel majoriteten av den amerikanska befolkningen (eller någon annan befolkning i världen) acceptera att mängder av människor från olika länder väller in i deras land vilket på sikt leder till att de får maka på sig? De blir fråntagna sin mark, sina egendomar, sina hus för att istället placeras i flyktingläger eller i obygden. Som om inte det hade varit nog blir de behandlade som andra klassens människor i det land de ser som sitt.

Om svaret är nej, varför kräver man att Palestinierna skall acceptera detta? Är det konstigt om de gör motstånd när det kommer mer och mer invandrare (personer som tillhör religionen) till deras land vilket leder till att de blir ännu mer undanträngda?

Är det konstigt att de sätter sig på tvären när den stat som satt sig till att härska över dem, talar om för dem vad de ska göra, inte göra, när de ska göra det eller det, hur de ska göra eller inte göra, det vill säga behandlar dem enligt den klassiska rasistiska modellen som handlar om att en ras/folkgrupp anser sig stå över en annan ras/folkgrupp på olika sätt och med anledning av det kan behandla dem likt mindervärdiga och mindre vetande individer.

ObsDen här texten handlar inte om att vara för eller emot Israel eller Palestina utan om vad som skulle vara rätt eller fel om detta hade hänt eller i framtiden händer i landet där DU, ja, just DU, bor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik