Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Hitlers medarbetare

Publicerad 2012-07-25 11:30:02 i Ideologier,

De krafter som låg bakom den vidriga kommunismen i Sovjet där man räknar med att över sextio miljoner människor fick sätta livet till, låg även bakom den lika vidriga nazismen i Tyskland.

Det var en man vid namn Alfred Rosenberg som utarbetade den nazistiska ideologin och konstigt nog var han judisk precis som många av Hitlers närmaste män bland annat Adolf Eichmann, Heinrich Himmler, Joseph Goebbels, Rudolf Hess (modern judinna), Julius Streicher (redaktör för “Der stúrmer). Hans riktiga namn var Abram Goldberg, SS generalerna Erich von dem Bach- Zelewski och Odilo Globocnik med flera.

Minst två fältmarskalker och tio generaler som förde befäl över 100.000 soldater, var judar. Fjorton överstar och cirka trettio majorer var av judiskt ursprung och i ett tjugotal fall tilldelades judiska soldater “Riddarkorset”, en av Tysklands högsta militära utmärkelser.

Hur kan detta stämma? Vi har ju fått lära oss att de som stod bakom förintelsen var etniska tyskar (ariska, blonda, blåögda) som tillsammans med den galna naziledaren Hitler (arisk tysk) avskydde judar, zigenare och andra minoritetsgrupper över allt annat och därför urskillningslöst slängde in dem i läger och i kremeringsugnar.

Vi har också fått lära oss att känna skuld över dessa ondskefulla handlingar som utspelade sig i det förgångna även om vi inte ens var födda under den tiden. På samma sätt har vi fått lära oss att känna skuld över de hemskheter som ägde rum under slaveriets era då slavar fraktades från Afrika till Europa vilket gjorde ett fåtal oerhört rika. Var och en av oss (inte minst de ännu ofödda) har självklart (som pricken över i,et) även skuld i att finanskriserna duggar allt tätare i vår tid.

Uppenbarligen så hade Hitler personligen inte något emot judar (när han hade flera av dem som sina närmsta medarbetare) och då blir frågan varför förintelsen ägde rum. Var det kanske som en del av en plan, en mycket ondskefull och sofistikerad plan som idag har lett till att vi befinner oss där vi gör. En plan som den kapital ägande eliten (under generationer) utarbetat inom de hemliga sällskapen, inte minst inom frimurarordnarnas övre skikt. Var skulle detta annars kunna ske om inte i det fördolda? En plan som stavas med ett enda ord “den nya världsordningen”, där ett antikristligt rike är en del och där antikrist slutligen kan framträda. Antikrist = mot Kristus = en som inte erkänner Kristus och att han är Guds son.

Kanske de drivande krafterna bakom denna plan struntar fullkomligt i raser, folkslag, befolkningar, enskilda, kollektiv, höger, vänster, mitten, över, under, emellan, utan enbart känner lojalitet gentemot likasinnade det vill säga de med makt, status, pengar och att de därför är beredda att offra människor (oavsett folkslag, raser med mera) hur som helst för att uppnå mer av detta. Var det därför så många fick plikta med sina liv under kommunismen och nazismen? Nationer och raser ska ju upphöra att existera som en av punkterna i den nya världsordningen!

Kanske är det så enkelt som att till exempel F. Reinfeldt eller C. Bildt känner större lojalitet gentemot EU och sina politikervänner där (oavsett vad de har för ras eller nationalitet) än vad de känner gentemot sina väljare i Sverige (oavsett ras eller nationalitet). Eller att du, vem du än är (som läser detta), känner större lojalitet gentemot de som delar dina åsikter, intressen med mera (oavsett vad de har för ras eller nationalitet) än vad du känner för dem du ser som motståndare vilka inte delar dina åsikter, intressen med mera ( oavsett ras eller nationalitet).

Frågan är om Israel hade kunnat få en egen stat 1948 (i det nuvarande området) och med det makt att tränga undan den befolkning som var bosatt där (vilket sker än i dag), om inte förintelsen hade ägt rum och judarna som kollektiv hade fått offerstämpeln på sig för all framtid. Frågan är om inte de vanliga judarna precis som majoriteten av alla vanliga människor från olika folkslag och nationer, har blivit grundlurade och fått betala ett mycket högt pris (får göra än idag) för en förhållandevis liten och girig elits härjningar.

Kommentarer

Postat av: Hm...

Publicerad 2014-03-30 22:32:02

Jag har läst några av dina inlägg och är nu osäker om du bara försöker vara rolig, eller om du verkligen tror på vad du skriver.

Ingen av de du nämner här var judar. Har du hittat på det själv eller läst det på någon konspirationssida?

Om du verkligen tror på allt det vanvettiga du säger så är ju din världsbild befängd. Om du verkligen tror på övernaturliga väsen och att allt och alla vill övervaka dig osv, så borde du söka hjälp hos psykiatrin.

Visst finns det dåliga saker i världen, men inte på det sätt som du föreställer dig. Men det är väl inte lätt att förstå om man lider av en psykos.

Svar: Du får nog läsa på lite mer:
http://www.eaec-se.org/articles/Johansen/adolf_hitlers_bakgrund.htm
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik